P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 11:12

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:57

Kvinne med barnevogn påkjørt

En kvinne som trillet en handlevogn med et barn i, ble påkjørt i parkeringshuset på Stovner senter i Oslo nå sent i ettermiddag.
Ifølge politiet har kvinnen trolig brukket beinet, mens barnet som satt i vognen har fått en kul i hodet.
Begge blir kjørt til legevakten. Politiet opplyser at sjåføren har fått førerkortet beslaglagt..
Les mer på P4


Les mer om:
Stovner, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnemed , barnevogn, påkjørt
NRK - 12 Feb 20 kl. 15:58

Kvinne med barnevogn påkjørt  

Nødetatene har rykket ut til en ulykke mellom Fjerdingby og Flateby på Romerike. En kvinne med barnevogn er påkjørt. Luftambulansen er på vei og personen er ikke bevisst, sier politiet til Romerikes Blad..

P4 - 12 Feb 20 kl. 15:54

Kvinne med barnevogn påkjørt

En kvinne med barnevogn som ble påkjørt i Flateby i Enebakk i Viken i ettermiddag er i følge politiet alvorlig skadet. Hun blir tatt hånd om av helsepersonell. Barnet i barnevognen skal ha kommet fra påkjørselen uten store skader.

NRK - 22 Oct 19 kl. 13:49

Kvinne og barn kjørt til sykehus

En kvinne med barnevogn og et eldre ektepar er påkjørt eller måtte hoppe unna ved Sandaker Senter. Kvinnen og barna er kjørt til sykehus..

NRK - 22 Oct 19 kl. 13:49

Kvinne og to barn kjørt til sykehus

En kvinne med barnevogn og et eldre ektepar er påkjørt eller måtte hoppe unna ved Sandaker Senter. Kvinnen og barna er kjørt til sykehus, opplyser politiet..

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 19:39

Kvinne og tre barn hentet opp av sjøen

Fotspor skal ha ledet ned til vannet fra en barnevogn..

Dagbladet - 12 Feb 20 kl. 16:20

Kvinne med barnevogn påkjørt

Kvinnen er alvorlig skadd, men barnet er tilsynelatende uskadd..

NRK - 02 Dec 19 kl. 20:37

En kvinne og tre barn i sjøen

Det var en kvinne og tre barn som ble hentet livløse opp av sjøen ved Tromsøya. De fire ble hentet opp av politiet. Politiet ble kontaktet etter at forbipasserende fant en forlatt barnevogn i vannkanten..

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 13:04

Politiet måtte avfyre skudd for å stanse ambulanse

Kvinne med barnevogn og eldre ektepar påkjørt eller måtte kaste seg unna..

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 19:39

Jente og kvinne døde - to små barn kritisk skadd

Spor fra en forlatt barnevogn til vannkanten fikk forbipasserende til å slå alarm..

P4 - 09 Sep 19 kl. 08:58

Barnevogn påkjørt i Oslo

En barnevogn med to barn ble påkjørt av en bil på Kalbakken i Oslo på morgenen i dag. Barna på 2 og 5 år er kjørt til legevakten med ambulanse sammen med sin far. I følge politiet skal de ha fått lettere skader.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Avgjørelse om Palme-drapet 10. juni

Onsdag neste uke kommer den svenske påtalemyndigheten til å offentliggjøre sin beslutning når det gjelder etterforskningen av drapet på Olof Palme. Da vil vi få svar på om etterforskningen skal henlegges etter 34 år - eller om noen skal tiltales..

P4 - 45 minutter siden

Norwegian-fall på 97,8 prosent

Norwegian kan bekrefte at mai var en elendig måned for flyselskapet. 97,8 prosent færre passasjerer fløy med Norwegian i mai i år, i forhold til samme måned i fjor. Selskapet har kun et begrenset antall innenriksflyginger i drift.

P4 - 17 timer siden

Gjort funn i området der mann var savnet

Politiet har funnet levninger i et område i Sogndal, der en 37 år gammel mann forsvant 9. mai 2016. Mannnen har vært sporløst borte i over fire år, og hans pårørende er varslet om funnet.

P4 - 1 time siden

Nye detaljer fra trusselbrevet

Nye detaljer fra det angivelige trusselbrevet etter Anne Elisabeth Hagens forsvinning er nå kjent. VG skriver at den såkalte motparten i brevet skrev at de ville slippe Hagen henne langt fra huset hvis ektemannnen Tom Hagen bekreftet betalingsvilje innen to uker. Hvis ikke, ville hun dø.

P4 - 1 time siden

Flertallet vil ikke åpne for reiser til Sverige

Hele tre av fire vil ikke at regjeringen skal åpne for fritidsreier til Sverige før sommerferien. Det viser en undersøkelse fra Opinion, som tror den viktigste grunnen til det er kritikken mot svenskenes håndtering av koronakrisen. Antallet koronarelaterte dødsfall i Sverige er på nesten 4600.

P4 - 1 time siden

Twitter fjernet video fra Trump-kampanje

Twitter har fjernet en video som er lagt ut av president Donald Trumps team. Videoen viser bilder og videoklipp av demonstrasjoner og voldshendelser i kjølvannet av dødsfallet til George Floyd. Den er lydlagt av musikk og uttalelser fra presidenten.

P4 - 1 time siden

Ber kommunene åpne opp raskt

- Kommunene må åpne opp og sikre at de har et tilstrekkelig tilbud for utsatte barn. Det er den klare beskjeden fra barne-og familieminister Ida Lindtveit Røse En fersk rapport fra barne,-ungdoms,-og familiedirektoratet viser at helsetjenesten og barnevernet er for trege med å åpne opp igjen etter koronakrisen. Røse ber kommunene ta grep..

P4 - 1 time siden

Christer lager danske frikadeller

Slik lager du danske frikadeller på smørbrød med poteter, pikled løk og rødbet salat  .

P4 - 2 timer siden

Lett å jukse med bompengesystemet

Det er lett å jukse med bompengesystemet. Hvis man legger en bombrikke for elbil i frontruten, så kan man passere norske bomstasjoner med diesel- og bensinbil og likevel bare betale elbiltakst. Det dokumenterer magasinet Motor i en reportasje i dag Verken Autopass eller bompengeselskapene fører jevnlig kontroll med hvilken biltype som bruker hvilken brikke.

P4 - 3 timer siden

Rekordlav rente i flere år

Vi kommer til å ha rekordlav rente i flere år framover. Det mener Statistisk sentralbyrå som i dag har lagt fram sine prognoser for økonomiutvklingen i Norge. SSB understreker at norsk økonomi er i en dyp krise, men at utsiktene har bedret seg de siste ukene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt