P4 > Nyheter

Wednesday, 20 November, 00:07

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:57

Kvinne med barnevogn påkjørt

En kvinne som trillet en handlevogn med et barn i, ble påkjørt i parkeringshuset på Stovner senter i Oslo nå sent i ettermiddag.
Ifølge politiet har kvinnen trolig brukket beinet, mens barnet som satt i vognen har fått en kul i hodet.
Begge blir kjørt til legevakten. Politiet opplyser at sjåføren har fått førerkortet beslaglagt..
Les mer på P4


Les mer om:
Stovner, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnemed , barnevogn, påkjørt
NRK - 22 Oct 19 kl. 13:49

Kvinne og barn kjørt til sykehus

En kvinne med barnevogn og et eldre ektepar er påkjørt eller måtte hoppe unna ved Sandaker Senter. Kvinnen og barna er kjørt til sykehus..

NRK - 22 Oct 19 kl. 13:49

Kvinne og to barn kjørt til sykehus

En kvinne med barnevogn og et eldre ektepar er påkjørt eller måtte hoppe unna ved Sandaker Senter. Kvinnen og barna er kjørt til sykehus, opplyser politiet..

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 13:04

Politiet måtte avfyre skudd for å stanse ambulanse

Kvinne med barnevogn og eldre ektepar påkjørt eller måtte kaste seg unna..

P4 - 09 Sep 19 kl. 08:58

Barnevogn påkjørt i Oslo

En barnevogn med to barn ble påkjørt av en bil på Kalbakken i Oslo på morgenen i dag. Barna på 2 og 5 år er kjørt til legevakten med ambulanse sammen med sin far. I følge politiet skal de ha fått lettere skader.

VG - 22 Oct 19 kl. 16:06

Politiet: Kjørte på barnevogn med vilje

En bevæpnet mann stjal en ambulanse i Oslo og politiet måtte avfyre skudd for å stoppe ham. En kvinne i 20-årene er også pågrepet..

VG - 22 Oct 19 kl. 16:06

Vitnebeskrivelser til politiet: Kjørte på barnevogn med vilje

En bevæpnet mann (32) stjal en ambulanse i Oslo og politiet måtte avfyre skudd for å stoppe ham. En kvinne i 20-årene er også pågrepet..

P4 - 22 Oct 19 kl. 16:13

Ettersøkt kvinne pågrepet

Også kvinnen som var ettersøkt etter ambulansekapringen på Torshov i Oslo i dag er nå pågrepet. Det opplyste politiet på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Tidligere i dag en 32 år gammel mann pågrepet - han er siktet for drapsforsøk.

NRK - 22 Oct 19 kl. 13:10

Et barn er kjørt til sykehuset

Et barn i barnevogn er påkjørt av ambulansen på Torshov i Oslo. Barnet er kjørt til sykehuset, forteller NRKs reporter på stedet..

VG - 30 Aug 19 kl. 13:30

Kristin Gjelsvik ble mamma i april: - Sponsorene har stått i kø

Influenseren sier hun blir tilbudt flere hundretusen for å reklamere for barnevogn og barnesete..

VG - 22 Oct 19 kl. 20:57

Øyenvitne til VG: – Jeg tenkte: «Her er det noe gærent»,

Dashbordkameraet til Per Aanstad (68) fanget opp ambulansen rett etter at den hadde truffet flere fotgjengere - blant dem en barnevogn med tvillinger oppi..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ny pågripelse etter overfall i Panama

Politiet har pågrepet den siste av åtte mistenkte gjerningsmenn etter ranet av seks nordmenn på seiltur i Panama. Det bekrefter myndighetene i landet, skriver Aftenposten. De seks nordmennene ble overfalt og ranet utenfor Panama tidligere denne måneden.

P4 - 30 minutter siden

Vogntog med radioaktivt materiale veltet

Et vogntog fylt med radioaktivt materiale har veltet på E6 nord for Steinkjer. Politiet opplyser at det er opprettet sikkerhetssone rundt stedet. Det er foreløpig ikke meldt om noen lekkasje.

P4 - 45 minutter siden

Undersøker torpedopåstandene

Politiet vurderer å starte etterforskning etter påstandene om at Kjell Inge Røkke har tilbudt Jan Erik Iversen 100 millioner kroner for å «fjerne» den straffedømte finansmannen Christer Tromsdal. Iversen hevdet dette i rettsaken mot ham. Røkke har kalt dette absurd, og Tromsdal har betegnet det som en «Donald Duck-historie».

P4 - 1 time siden

Skyting i Gøteborg

En mann skal være skadd etter en skyting i Göteborg. Det skriver Aftonbladet. Mannen er sendt til sykehus med uklart skadeomfang.

P4 - 1 time siden

Ytterligere 37 dommer vurderes

Setteriksadvokat Henry John Mæland har mottatt opplysninger om ytterligere 37 dommer som kan være uriktige i Nav-skandalen. Det kommer fram i et brev til Arbeids- og sosialdepartementet, skriver VG. Flere tusen saker kan ha blitt feilbehandlet etter at NAV i flere år feiltolket EØS-regelverket og opp mot 80 personer kan være uskyldig dømt..

P4 - 2 timer siden

Ordfører mener ledelsen må gå

Ordfører i Sør-Varanger Rune Rafaelsen mener ledelsen i E-tjenesten må gå etter kveldens pressekonferanse med Frode Berg. Der sa spiondømte Berg at han føler seg ført bak lyset av E-tjenesten og han følte et press fra dem da han ønsket å avslutte oppdragene. Rafaelsen omtaler det Berg fortalte som en knusende dom over norsk etterretning og at ledelsen må trekke seg for det de har gjort mot Berg, lokalbefolknignen i Sør-Varanger og ikke Norges offisielle Russland-politikk..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Telemarksavisa. Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

P4 - 2 timer siden

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

P4 - 3 timer siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 16 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt