P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 20:39

P4 - 19 des. 19 kl. 20:25

Kvinne i 90-årene omkom i ulykke

En kvinne i 90-årene omkom etter en ulykke med en personbil og en lastebil i SKien i kveld.
Kvinnen var sjåfør i personbilen, som ifølge politiet trolig kom over i feil kjøreretning.
Hun ble bekreftet død på sykehuset like etter ulykken..
Les mer på P4


Les mer om:
SKien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnei , 90-årene, omkomi , ulykke
Aftenposten - 10 juli 20 kl. 12:27

Kvinne omkom i MC-ulykke i forbindelse med kjøreopplæring på Gjøvik

En 49 år gammel kvinne omkom i en MC-ulykke i forbindelse med kjøreopplæring i Hunndalen på Gjøvik fredag formiddag..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 12:27

Kvinne omkom i ulykke under kjøreopplæring på MC på Gjøvik

En 49 år gammel kvinne omkom i en MC-ulykke i forbindelse med kjøreopplæring i Hunndalen på Gjøvik fredag..

NRK - 09 jan. 20 kl. 08:47

To personer omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire trailere på E6 ved Tømmerneset nær Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

NRK - 09 jan. 20 kl. 08:47

To sjåfører omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire vogntog på E6 ved Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

NRK - 06 des. 19 kl. 02:25

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

P4 - 16 juni 20 kl. 14:48

Politiet sa feilaktig at 19-åring omkom

Politiet sa feilaktig at en 19 år gammel mann omkom i en ulykke mellom en bil og en buss i Bergen i dag. De opplyser nå at ingen omkom i ulykken. De har beklaget dette på det sterkeste til de pårørende.

P4 - 06 des. 19 kl. 05:51

Kvinne omkom i bilulykke

En kvinne i 80-årene omkom og en kvinne i 40-årene er hardt skadet etter å ha kollidert med en bil i Svolvær i går kveld. To personer i den andre bilen kom fra hendelsen uten skader. Politiet sier det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, men det skal ha vært svært glatt på stedet..

Aftenposten - 13 okt. 19 kl. 10:50

Mann omkom i ATV-ulykke i Vest-Agder

En mann i 60-årene omkom i en ATV-ulykke i Bjelland i Marnardal i Vest-Agder søndag morgen..

P4 - 09 april 20 kl. 17:32

Mann omkom i kite-ulykke

En mann i 40-årene omkom i en kite-ulykke i Hunnedalen i Sirdal i ettermiddag. Luftambulansen rykket ut da de ble varslet om ulykken, men livet til mannen stod ikke til å redde. De pårørende er varslet om ulykken..

P4 - 03 juni 20 kl. 10:31

16-åring omkom i ulykke

En 16 år gammel elev ved Sola videregående skole omkom i en ulykke da han jobbet med et skoleprosjekt hjemme fredag. Politiet har ikke gitt informasjon om hva slags prosjekt han jobbet med, men understreker at det ikke er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Familien til gutten ivaretas av kriseteamet i Sola kommune, skriver Stavanger Aftenblad..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Brannen på Melkøya var svært alvorlig

Brannen på oljeanlegget til Equinor på Melkøya i Troms og Finnmark i går er en av de mest alvorlige hendelsene i norsk petrouleumshistorie. Det mener Petroleumstilsynet. Tilsynet sier til NRK at brannen satte ansattes helse i fare, og hadde også potensiale til å påføre Norge store økonomiske tap og tap av store verdier.

P4 - 15 minutter siden

Anbefaler nye regioner røde

Flere regioner i Sverige og Finland kan bli farget røde om kort tid. Folkehelseinstituttet anbefaler å innføre karantenekrav for blant annet Blekinge og Södermanland i Sverige og den finske regionen Helsingfors og Nyland. Årsaken er økt smitte de siste to ukene..

P4 - 45 minutter siden

Nynazister delte ut løpesedler i Oslo

Nynazister delte i går ut løpesedler med antisemittisk innhold utenfor en jødisk synagoge i Oslo under markeringen av den jødiske helligdagen jom kippúr. Personene skal tilhøre den høyreekstreme organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen. Aksjonen ble etter hvert stanset av politiet, forteller forstanderen.

P4 - 1 time siden

Stor antiterroraksjon i Frankrike

I Frankrike er 29 personer pågrepet i en større antiterroraksjon. Personene er mistenkt for å finansiere al-Qaida-tilknyttede opprørere i Syria, deriblant ved hjelp av kryptovaluta. Terrororganisasjonen skal ifølge fransk påtalemyndighet ha mottatt flere millioner kroner ved bruk av kryptovaluta..

P4 - 1 time siden

Koronasykemeldte hevder å ha blitt presset på jobb

Ansatte på Madserud sykehjem i Oslo hevder de ble presset til å gå på jobb selv om de var sykemeldt med koronasymptomer. Det går frem i et varselbrev fra åtte helsefagarbeidere. En av de ansatte sier hun ble oppringt daglig med forespørsel om hun kunne komme tilbake i jobb selv om hun var i karantene, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Ansatte i FHI truet

Folkehelseinstituttet har anmeldt to trusler rettet mot egne ansatte. I en av sakene skal en mann ha ringt sentralbordet fra et skjult nummer og truet ansatte på livet, skriver Dagbladet. Årsaken var at mannen var misfornøyd med instituttets reiseråd til og fra land i Norden.

P4 - 2 timer siden

Pågrepet for våpenbesittelse

En ung mann er pågrepet etter at han bar på et synlig våpen på Kongsberg togstasjon i ettermiddag. Våpenet viste seg å være et ufunksjonelt tjenestevåpen fra Heimevernet, som mannen bar på etter å ha blitt tilkalt til tjeneste. Mannen skal ikke på noe tidspunkt ha oppført seg truende..

P4 - 2 timer siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 2 timer siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 3 timer siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt