NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 10:38

NRK - 15 Dec 19 kl. 11:31

Kvinne i 50-åra omkom i ulukke

Ei kvinne i 50-åra omkom etter ei trafikkulukke ved Rossfjordstraumen i Troms søndag morgon. Pårørande er varsla. Tre personar måtte bli frigjort frå eit køyretøy etter ei utforkøyring. Ein person blei teken til legevakt, og ein annan til sjukehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rossfjordstraumen, Troms

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnei , 50-åra, omkomi , ulukke
NRK - 04 Nov 19 kl. 10:12

Namn frigjeve etter ulukke i Flåm

Det var Nina Møgster frå Flåm som omkom i ei ulukke i Flåm føre helga, melder politiet. Dei frigjev namnet i samråd med dei pårørande. Saka vert etterforska av lokalt politi i Aurland..

P4 - 06 Dec 19 kl. 05:51

Kvinne omkom i bilulykke

En kvinne i 80-årene omkom og en kvinne i 40-årene er hardt skadet etter å ha kollidert med en bil i Svolvær i går kveld. To personer i den andre bilen kom fra hendelsen uten skader. Politiet sier det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, men det skal ha vært svært glatt på stedet..

P4 - 3 timer siden

Norsk kvinne omkom i bilulykke i Sverige

En norsk kvinne omkom etter en kollisjon mellom en personbil en lastebil i Jämtland i Sverige i går kveld. Også en annen norsk kvinne som satt i personbilen er fraktet til St. Olavs hospital i Norge med alvorlige skader, opplyser svensk politi.

NRK - 23 Nov 19 kl. 17:04

Front mot front-ulukke i Steinkjer

To bilar med tilsaman tre personar har vore i ei front mot front-ulukke litt sør for Byafossen i Steinkjer. Det er ikkje snakk om alvorleg personskade, men dei blir tilsett av lege på staden..

NRK - 23 Nov 19 kl. 17:04

Front mot front-ulukke i Steinkjær

To bilar med tilsaman tre personar har vore i ei front mot front-ulukke litt sør for Byafossen i Steinkjær. Det er ikkje snakk om alvorleg personskade, men dei blir tilsett av lege på staden..

P4 - 19 Dec 19 kl. 20:25

Kvinne i 90-årene omkom i ulykke

En kvinne i 90-årene omkom etter en ulykke med en personbil og en lastebil i SKien i kveld. Kvinnen var sjåfør i personbilen, som ifølge politiet trolig kom over i feil kjøreretning. Hun ble bekreftet død på sykehuset like etter ulykken..

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 12:01

Kvinne omkom i utforkjøring i Troms

En kvinne i begynnelsen av 50-årene mistet livet i en utforkjøring ved Rossfjordstraumen i Lenvik kommune i Troms søndag morgen. Kvinnen omkom på stedet..

NRK - 12 Jan 20 kl. 17:40

Front mot front-ulukke i Bergen

Det har vore ei front mot front-ulukke ved Stanghelle i Bergen, melder politiet. Naudetatane er på veg. Det er usikkert om nokon er skada..

NRK - 06 Dec 19 kl. 02:25

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 02:23

Kvinne omkom i trafikkulykke i Svolvær

Ytterligere en kvinne, i familie med den avdøde, er hardt skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 30 minutter siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 45 minutter siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 5 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 1 time siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 1 time siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..

NRK - 2 timer siden

Falt mellom fem og seks meter

En arbeider skal ha falt fem-seks meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..

NRK - 16 timer siden

Johaug vant sin første sprint

Therese Johaug tok sin aller første sprintseier i verdenscupen mandag. Heidi Weng ble nummer to, mens Astrid Uhrenholdt Jacobsen tok den siste pallplassen..

NRK - 2 timer siden

Kilder: Barr vurderer å slutte

Justisminister William Barr i USA vurderer å slutte på grunn av president Donald Trumps angrep på departementets avgjørelser på Twitter. Det skal Barr ha fortalt nære medarbeidere, opplyser ikke navngitte kilder til nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Falt 5-6 meter i arbeidsuhell

En arbeider skal ha falt 5-6 meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt