NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 09:06

NRK - 15 des. 19 kl. 11:31

Kvinne i 50-åra omkom i ulukke

Ei kvinne i 50-åra omkom etter ei trafikkulukke ved Rossfjordstraumen i Troms søndag morgon. Pårørande er varsla. Tre personar måtte bli frigjort frå eit køyretøy etter ei utforkøyring. Ein person blei teken til legevakt, og ein annan til sjukehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rossfjordstraumen, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnei , 50-åra, omkomi , ulukke
NRK - 13 juli 20 kl. 21:51

Omkom etter ATV-ulukke

Ein person omkom etter ei ulukke der ein ATV var involvert i Rogaland, melder Sør-Vest politidistrikt i ei pressemelding. Politiet fekk melding om ulukka klokka 18.57 måndag kveld, om personen vart bekrefta omkommen på staden..

NRK - 13 juli 20 kl. 21:51

Omkom i ATV-ulukke i Rogaland

Ein person omkom etter ei ulukke der ein ATV var involvert i Rogaland, melder Sør-Vest politidistrikt i ei pressemelding. Politiet fekk melding om ulukka klokka 18.57 måndag kveld.

NRK - 04 nov. 19 kl. 10:12

Namn frigjeve etter ulukke i Flåm

Det var Nina Møgster frå Flåm som omkom i ei ulukke i Flåm føre helga, melder politiet. Dei frigjev namnet i samråd med dei pårørande. Saka vert etterforska av lokalt politi i Aurland..

NRK - 21 mai 20 kl. 13:45

Person omkom i MC-ulukke

Ein person er erklært omkomme etter ei MC-ulukke i Tynset kommune i Innlandet. Pårørande er varsla, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 23 nov. 19 kl. 17:04

Front mot front-ulukke i Steinkjær

To bilar med tilsaman tre personar har vore i ei front mot front-ulukke litt sør for Byafossen i Steinkjær. Det er ikkje snakk om alvorleg personskade, men dei blir tilsett av lege på staden..

NRK - 23 nov. 19 kl. 17:04

Front mot front-ulukke i Steinkjer

To bilar med tilsaman tre personar har vore i ei front mot front-ulukke litt sør for Byafossen i Steinkjer. Det er ikkje snakk om alvorleg personskade, men dei blir tilsett av lege på staden..

NRK - 12 jan. 20 kl. 17:40

Front mot front-ulukke i Bergen

Det har vore ei front mot front-ulukke ved Stanghelle i Bergen, melder politiet. Naudetatane er på veg. Det er usikkert om nokon er skada..

NRK - 11 juli 20 kl. 18:16

Tre kritisk skadde etter ulukke

Tre personar skal vere kritisk skadde etter ei front-mot-front ulukke ved Krødsherad i Viken fylke, melder Sør-Øst politidistrikt. Dei er frakta til Ullevål sjukehus med luftambulanse. Seks personar i to bilar var involverte i ulukka..

NRK - 05 aug. 20 kl. 12:51

Kritisk skada etter ulukke

Ein person er kritisk skada etter ei ulukke mellom ein varebil og ein lastebil på E39 ved Flekkefjord. Vegen er stengd i begge retningar..

NRK - 31 aug. 20 kl. 21:56

Mann i 40-åra døde i ulukke

Ein mann i 40-åra er omkomen etter å ha blitt fastklemt under ein bil i ei ulukke på Holsnøy i Alver kommune. Bilen hadde stått på bukkar, og spor tyder på at bilen falt ned frå bukkane mens mannen dreiv med reparasjonsarbeid, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Avlyser planlagde framsyningar

Metropolitan Opera i New York, eit av verdas fremste operahus, avlyser resten av sesongen. I stadfestinga står det at det ikkje er trygt verken for utøvarane eller publikum å ha framsyningar på grunn av koronasituasjonen..

NRK - 15 minutter siden

EU vil ikke anerkjenne Lukasjenko

EU vil ikke anerkjenne Aleksandr Lukasjenko som Hviterusslands president fordi valget og innsettelsen mangler legitimitet, sier EUs utenrikssjef Josep Borrell. Lukasjenko ble onsdag tatt i ed som president, halvannen måned etter valget. Tusenvis av hviterussere har demonstrert mot det offisielle valgresultatet der Lukasjenko vant med 80 prosent..

NRK - 1 time siden

53 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet ble 53 nye personer registret med koronasmitte i Oslo. Det viser kommuens egne tall. Fremdeles er 14 av 15 bydeler røde og smitten er høyeste i bydel St.

NRK - 45 minutter siden

"Koronabuss" var innom Røros

Den mye omtalte bussen med pensjonister på rundtur, hvor 33 ble smittet av korona, hadde også en stopp på Røros den 18. september. Kommunen jobber nå med smittesporing, skriver de på sine nettsider..

NRK - 45 minutter siden

Ber domstol blokkere TikTok-forbud

Tiktok ber en føderal domstol i USA blokkere president Donald Trumps forbud mot appen, ettersom de mener forbudet ikke er basert på sikkerhetshensyn. Trump har truet med å forby den kinesiskeide appen om den ikke blir solgt til et amerikansk selskap..

NRK - 18 timer siden

Døde i fallulykke i Kristiansand

En person omkom etter en fallulykke i Vågsbygd i Kristiansand tidligere i dag. Vedkommende var en del av et turfølge og falt i en trapp på en sti. Personen ble erklært død på stedet, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

53 nye koronasmittede i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 53 nye koronasmittede i Oslo, ifølge kommunens oversikt..

NRK - 1 time siden

Vil ikke love fredelig overtakelse

President Donald Trump nekter å forplikte seg til en fredelig maktovertakelse hvis offisielle resultater viser at han ikke blir gjenvalgt 3. november. – Vi vil se hva som skjer, sa Trump da han onsdag fikk spørsmålet fra en journalist..

NRK - 1 time siden

Stenger barer og restauranter

Alle barer og restauranter i de franske byene Marseille og Aix en Provence må stenge lørdag. I tillegg må alle utesteder i blant annet Paris stenge klokka 22.00 fra mandag.

NRK - 1 time siden

Hardt rammet av koronakrisen

Kapitals årlige liste over Norges rikeste viser at flere av landets største formuer har krympet på grunn av koronakrisen. John Fredriksen er Norges rikeste foran Odd Reitan og Johan Johannson. De to sistnevntes formuer har økt det siste året..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt