VG > Sport

Wednesday, 11 December, 14:32

VG - 03 Dec 19 kl. 08:08

Kvinne i 20-årene døde: Etterforskes for drap og drapsforsøk på døtre

TROMSØ (VG) En jente i barneskolealder er død og to mindre søsken kjemper fortsatt for livet. Samtidig etterforsker politiet den avdøde moren for drap og drapsforsøk..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
TromsØ

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnei , 20-årene, døde, Etterforskes, for, drapog , drapsforsøk, på døtre
NRK - 06 Dec 19 kl. 02:25

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

P4 - 06 Dec 19 kl. 05:51

Kvinne omkom i bilulykke

En kvinne i 80-årene omkom og en kvinne i 40-årene er hardt skadet etter å ha kollidert med en bil i Svolvær i går kveld. To personer i den andre bilen kom fra hendelsen uten skader. Politiet sier det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, men det skal ha vært svært glatt på stedet..

Klartale - 03 Dec 19 kl. 11:33

Funnet livløse i vannet - etterforskes som drap

Tre barn og en kvinne ble funnet livløse i sjøen i Tromsø mandag. Den døde moren etterforskes for drap og forsøk på drap..

P4 - 25 Aug 19 kl. 14:28

Politiet etterforskes etter drap

Det er nå startet etterforskning mot politiet i Stockholm etter at en norsk kvinne ble funnet drept i en leilighet i den svenske hovedstaden onsdag. Det melder Expressen. Det tok to og en halv time fra naboer varslet til politiet kom, og de etterforskes for tjenestefeil.

P4 - 17 Nov 19 kl. 18:06

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

NRK - 25 Aug 19 kl. 09:21

To personer kritisk skadd

En mann i 30-årene og en kvinne i slutten av tenårene er kritisk skadd etter ulykken i Svolvær, der en bil havnet i vannet ved fergeleiet. Ytterligere en kvinne i 30-årene er alvorlig skadd, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø..

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 18:06

Kvinne i 20-årene døde i fallulykke i Lofoten

En kvinne i 20-årene er bekreftet omkommet ved fjellet Offersøykammen i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet omtaler hendelsen som en tragisk fallulykke..

P4 - 25 Nov 19 kl. 21:10

Lindén etterforskes for nok et drap

Svenske Makaveli Lindén som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto i Oslo i oktober i fjor etterforskes nå i forbindelse med et tredje drap. Svensk politi kobler 21-åringen til et knivdrap der han tidligere har blitt avhørt som vitne, melder Aftonbladet. Han er også siktet for å ha drept en belgisk kvinne under flukten fra norsk politi..

NRK - 25 Aug 19 kl. 15:00

Fortsatt kritisk etter utforkjøring

Tilstanden er kritisk for en mann i 30-årene og en kvinne i tenårene etter at bilen de satt i kjørte i vannet ved i Svolvær i Nordland lørdag. Tilstanden til den tredje personen, en kvinne i 30-årene, er fortsatt alvorlig, men stabil, melder NTB..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 15:49

Utførte abort på feil kvinne

Nå etterforskes sykepleier og lege av politiet..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Norge klar for semifinale: – Nå er det kun gull som gjelder

KUMAMOTO (VG) (Norge-Tyskland 32–29) Norge slo Tyskland i en forrykende skjebnekamp. Nå venter Spania i semifinalen..

VG - 1 time siden

William Shatner (88) bryter med kone nummer fire

«Star Trek»-stjernen William Shatner (88) skal skilles fra Elizabeth Shatner (61) etter 18 år..

VG - 1 time siden

Sola-drapet: Drapssiktet domfelt for vold og trusler mot politiet

Politiet mener tre menn i 20-årene står bak drapet på en mann (44) på Sola i Rogaland. En av de drapssiktede er tidligere domfelt for vold mot to politibetjenter..

VG - 1 time siden

Væpnet mann pågrepet ved skole i Trondheim

En ung mann er pågrepet ved en videregående skole etter å vært inne på skolens område iført militæruniform, bærende på en kniv og ammunisjon onsdag..

VG - 2 timer siden

Kveldens travtips: Jackpot i V75

Det ble en favorittbetont V75-omgang forrige onsdag og ingen utbetaling for fem rette. Dermed overføres en snau million kroner ekstra til kveldens syverpott på Bjerke Travbane. Og jackpot-bankeren er soleklar..

VG - 5 timer siden

Tre menn pågrepet i drapssak: Hever bil fra sjøen

ØLBERG KAI (VG) Den 44 år gamle mannen skal ha blitt funnet drept på stranden med brannskader på kroppen. Liket skal ha vært ille tilredt, ifølge VGs opplysninger..

VG - 4 timer siden

Greta Thunberg: – Dette er å mislede, ikke å lede

MADRID (VG) Klimaaktivist Greta Thunberg (16) droppet de personlige anekdotene da hun talte til FNs klimakonferanse i Madrid. – Det er ikke nok tid til å utelate vitenskapen, sa hun..

VG - 3 timer siden

Solskjær om det spesielle Ferguson-øyeblikket: – Han tok seg kanskje et glass rødvin

MANCHESTER (VG) Sir Alex Ferguson (77) strålte mot Ole Gunnar Solskjær (46) etter bragden borte mot erkerivalen..

VG - 3 timer siden

«25 under 25»: Homoterapi må forbys!

Konverteringsterapi er en skadelig praksis, som kan gi alvorlige traumer hos pasienten. Trosfrihet er viktig, men ikke en tillatelse til å fysisk eller psykisk skade eller fordømme andre mennesker, skriver 16 år gamle Emma Johansen i dette innlegget..

VG - 3 timer siden

Hvis kvalitet er spørsmålet, er ikke PISA-testene svaret

I en kronikk i VG 6. desember har forfatteren Sanna Sarromaa en visitt til både norske elevers resultater i PISA-undersøkelsen og Senterpartiets skolepolitikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt