VG > Sport

Mandag, 13 Juli, 19:21

VG - 03 des. 19 kl. 08:08

Kvinne i 20-årene døde: Etterforskes for drap og drapsforsøk på døtre

TROMSØ (VG) En jente i barneskolealder er død og to mindre søsken kjemper fortsatt for livet. Samtidig etterforsker politiet den avdøde moren for drap og drapsforsøk..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnei , 20-årene, døde, Etterforskes, for, drapog , drapsforsøk, på døtre
NRK - 25 des. 19 kl. 08:13

Kvinne pågrepet for vold mot kvinne

En kvinne i 30-årene er pågrepet etter at hun skal ha påført en annen kvinne mindre kuttskader i Kongsvinger. Offeret, som er i 40-årene, behandles på legevakt, opplyser Innlandet politidistrikt..

NRK - 06 juni 20 kl. 10:16

Ny politivold etterforskes i USA

Politiet i Indianapolis i USA etterforskes etter at en video viser politifolk som slår en svart kvinne gjentatte ganger. Filmen ble tatt opp 31. mai, melder the Independent.

NRK - 06 des. 19 kl. 02:25

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

NRK - 13 juni 20 kl. 06:52

Trondheim: Branntilløp slukket

Et branntilløp i en leilighet på Hospitalsløkkan er slukket av brannvesenet. En kvinne i 50-årene kjørt til St. Olavs hospital for behandling etter å ha inhalert røyk.

P4 - 06 des. 19 kl. 05:51

Kvinne omkom i bilulykke

En kvinne i 80-årene omkom og en kvinne i 40-årene er hardt skadet etter å ha kollidert med en bil i Svolvær i går kveld. To personer i den andre bilen kom fra hendelsen uten skader. Politiet sier det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, men det skal ha vært svært glatt på stedet..

Klartale - 03 des. 19 kl. 11:33

Funnet livløse i vannet - etterforskes som drap

Tre barn og en kvinne ble funnet livløse i sjøen i Tromsø mandag. Den døde moren etterforskes for drap og forsøk på drap..

P4 - 24 feb. 20 kl. 19:52

Kvinne skadet med kniv

En kvinne i 50-årene har fått knivskader i Lier. Ifølge politiet i Sør-Øst mistenker de en mann i 60-årene. Kvinnen får nå behandling av helsepersonell på stedet..

P4 - 25 aug. 19 kl. 14:28

Politiet etterforskes etter drap

Det er nå startet etterforskning mot politiet i Stockholm etter at en norsk kvinne ble funnet drept i en leilighet i den svenske hovedstaden onsdag. Det melder Expressen. Det tok to og en halv time fra naboer varslet til politiet kom, og de etterforskes for tjenestefeil.

Klartale - 01 juli 20 kl. 07:48

Kvinne døde etter knivstikking

En kvinne i 60-årene er død. Politiet pågrep en mann i 30-årene..

P4 - 17 nov. 19 kl. 18:06

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

AaFKs omvendte ketchupeffekt: – Spillerne er lei

ÅLESUND (VG) Når AaFK først slipper inn mål, slipper de inn mange på kort tid. – Det sliter på både troen og selvtilliten, sier trener Lars Bohinen om lagets oppsiktsvekkende statistikk..

VG - 3 timer siden

Sove i bilen: gjør norgesferien enkel og billig

Den idylliske bilferien er en drøm for mange, men hvordan unngår man at realiseringen bare blir stress, knot og krangling? Fotograf og reise-influencer Helene Myhre har tipsene..

VG - 3 timer siden

«Sommerbilen»: Tuva og Ronny er mest sett

Samboer-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aase topper seerstatistikken for «Sommerbilen minutt for minutt». Programmet fra Hamarøy er mest sett med Andøya som en god nummer to..

VG - 3 timer siden

VIF-topp reagerer på «Bjerketvedt-saken»: – Det er altså så usmakelig

Vålerenga-leder Morten Grødahl ber Norges Fotballforbund svare på hvem som kom opp med ideen om å betale en av deres egne ansatte, Erik Loe, 150.000 kroner fordi Loe føler seg krenket av generalsekretær Pål Bjerketvedt..

VG - 4 timer siden

Faktisk: Lars Monsen og NRK misbrukes i bitcoin-svindel

Lars Monsen, Anne Lindmo og navngitte NRK-reportere misbrukes i ny falsk nyhetsartikkel fra bitcoin-svindlere..

VG - 5 timer siden

Solskjær om frykt for United: – Jeg bryr meg ikke i det hele tatt

Paul Scholes har uttalt at toppklubbene Liverpool og Manchester City bør begynne å «bekymre seg» for fremadstormende Manchester United. Ole Gunnar Solskjær bryr seg ikke..

VG - 7 timer siden

Navnestriden fortsetter: Mister eneretten til legendarisk band

I juli 2019 registrerte Harald Nævdal (49) black metal-bandet «Immortal» som sitt eget varemerke. – Har sett meg nødt til å kjempe, sier bandmedlem Reidar Horghagen..

VG - 8 timer siden

Kadra Yusuf tillegger oss meninger vi ikke har

I VG 7.7.2020 skriver Kadra Yusuf at vi ikke synes prosjektet med LHBTQI-terminologi er godt.

VG - 8 timer siden

Manchester City vant ankesaken i CAS: Får likevel spille i Champions League

Manchester City vant ankesaken mot UEFA i Idrettens voldgiftsrett. Nå får storklubben likevel spille i Champions League kommende sesong..

VG - 9 timer siden

Sondre Brunstad Fet ble ikke satset på i AaFK – nå stråler han for gulljagende Bodø/Glimt

Leiesoldat og tidligere langrennsløper Sondre Brunstad Fet (23) stortrives som en del av Eliteseriens mest fryktede angrep. Søndag var han med å senke klubben som eier ham - AaFK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt