P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:06

P4 - 15 Nov 19 kl. 05:55

Kvinne funnet drept i bil i Sverige

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö i går kveld.
Undersøkelser på åstedet har pågått i natt.
Ingen er hittil pågrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Malmö, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, funnet, drepti , bili , Sverige
Klartale - 28 Nov 19 kl. 10:09

Drept kvinne var skjult i bil

En kvinne ble funnet drept i Moss. Hun lå i en bil. En mann er pågrepet og siktet for drapet..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:41

Drapsalarm i Malmø. Ung kvinne funnet død i bil.

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun ble drept. Ingen er pågrepet..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:41

Ung kvinne funnet død i bil i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun ble drept. Ingen er pågrepet..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:41

Kvinne funnet død i bil i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun ble drept. Ingen er pågrepet..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 09:50

Drept kvinne på Jeløya ble funnet i bilen

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i Moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann som er siktet for drap, samtykker til varetektsfengsling..

VG - 15 Nov 19 kl. 22:09

Kvinne funnet drept i Florø

En kvinne ble funnet knivstukket på en adresse i Florø fredag kveld..

P4 - 28 Nov 19 kl. 09:34

Drept kvinne ble funnet skjult i bil

Kvinnen som ble funnet drept i Moss i går ettermiddag, ble funnet skjult i en bil. Det melder Dagbladet. En 30 år gammel mann er siktet for drapet.

P4 - 27 Nov 19 kl. 22:16

Erkjenner å ha drept kvinne

Mannen i 30-årene som i dag ble siktet for drap i Moss erkjente de faktiske forholdene under det første avhøret med politiet. Men har har ikke tatt stilling til om han erkjenner straffskyld, melder NRK. En kvinne i 50-årene ble funnet drept i ettermiddag, etter å ha blitt meldt savnet da hun ikke dukket opp på jobb..

Klartale - 28 Aug 19 kl. 08:30

Enda en kvinne skutt og drept

Noen skjøt og drepte en kvinne i Stockholm. Mandag ble en annen kvinne drept i Malmö..

Dagbladet - 28 Nov 19 kl. 09:19

Drept kvinne funnet skjult i bil

Kvinnen ble meldt savnet, da hun ikke dukket opp på arbeidsplassen. Da politiet rykket ut, fant de henne drept i sin egen bil og forsøkt skjult..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 7 timer siden

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 8 timer siden

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt. Det melder politiet i Sør-Øst. Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..

P4 - 9 timer siden

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

P4 - 9 timer siden

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..

P4 - 9 timer siden

19 drept etter bortføring i Nigeria

14 soldater og en politimann er drept etter å ha blitt bortført av jihadister i Nigeria. Det melder AFP. Krigere fra en gruppe som har sverget troskap til IS skal ha gått til angrep på en sikkerhetspost i landsbyen Mamuri, og fått overtaket da den sivile militsgruppen der gikk tom for ammunisjon.

P4 - 10 timer siden

Sykehjem sperret demente inne

Ansatte ved et sykehjem i Kristiansand skal ha sperret eldre mennesker med demens inne på et lite rom hvis de utagerte. Fylkesmannen i Agder oppdaget lovbruddet under et tilsyn, melder NRK. Rommet har ingen møbler og heller ingen ringesnor pasientene kunne bruke til å varsle de ansatte.

P4 - 10 timer siden

Rekordmange kvinner i Underhuset

Rekordmange av de nyvalgte medlemmene til det britiske Parlamentet er kvinner. Det viser en opptelling nyhetsbyrået Press Association har gjort. 220 av de 650 nyvalgte medlemmene er kvinner, mot 208 i den utgående forsamlingen.

P4 - 10 timer siden

Skyting i Sverige

Det har vært skyting flere steder i Sverige i kveld, melder svenske medier. To personer er skadet og sendt til sykehus i Västerås. I Sollentuna rykket politiet ut til melding om skyting og fant en mann med stikkskader da de kom til stedet.

P4 - 11 timer siden

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt