P4 > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:25

P4 - 15 nov. 19 kl. 05:55

Kvinne funnet drept i bil i Sverige

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö i går kveld.
Undersøkelser på åstedet har pågått i natt.
Ingen er hittil pågrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Malmö, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, funnet, drepti , bili , Sverige
Klartale - 28 nov. 19 kl. 10:09

Drept kvinne var skjult i bil

En kvinne ble funnet drept i Moss. Hun lå i en bil. En mann er pågrepet og siktet for drapet..

Aftenposten - 15 nov. 19 kl. 05:41

Drapsalarm i Malmø. Ung kvinne funnet død i bil.

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun ble drept. Ingen er pågrepet..

Aftenposten - 15 nov. 19 kl. 05:41

Kvinne funnet død i bil i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun ble drept. Ingen er pågrepet..

Aftenposten - 15 nov. 19 kl. 05:41

Ung kvinne funnet død i bil i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun ble drept. Ingen er pågrepet..

Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 09:50

Drept kvinne på Jeløya ble funnet i bilen

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i Moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann som er siktet for drap, samtykker til varetektsfengsling..

VG - 15 nov. 19 kl. 22:09

Kvinne funnet drept i Florø

En kvinne ble funnet knivstukket på en adresse i Florø fredag kveld..

NRK - 16 mai 20 kl. 21:19

Kvinne drept i Sverige

En kvinne er drept i Jarfalla, nordvest for Stockholm, i Sverige, melder Aftonbladet. Kvinnen ble funnet med alvorlige stikkskader, og døde senere av skadene. En mann i 30-årene er pågrepet, mistenkt for drap, sier politiet til avisen..

P4 - 28 nov. 19 kl. 09:34

Drept kvinne ble funnet skjult i bil

Kvinnen som ble funnet drept i Moss i går ettermiddag, ble funnet skjult i en bil. Det melder Dagbladet. En 30 år gammel mann er siktet for drapet.

P4 - 30 april 20 kl. 23:06

Død kvinne funnet i Moi

Politiet har funnet en død kvinne i terrenget i Moi i Rogaland i området der de har søkt etter en savnet 46 år gammel kvinne. Det var en hundepatrulje som fant henne. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, men hun vil bli rutinemessig obdusert.

P4 - 27 nov. 19 kl. 22:16

Erkjenner å ha drept kvinne

Mannen i 30-årene som i dag ble siktet for drap i Moss erkjente de faktiske forholdene under det første avhøret med politiet. Men har har ikke tatt stilling til om han erkjenner straffskyld, melder NRK. En kvinne i 50-årene ble funnet drept i ettermiddag, etter å ha blitt meldt savnet da hun ikke dukket opp på jobb..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

For mange kjører for fort

- Det er fortsatt alt for mange som kjører for fort på sommerferie nå. Det advarer assisteredene sjef for Utrykningspolitiet Roar Skjelbred Larsen. Vi er snart halvveis inn i sommermåneden, som ofte er preget av mange trafikkulykker.

P4 - 1 time siden

Savnet mann funnet

Mannen som har vært savnet på Blefjell i Telemark er nå funnet i god behold. Mannen har vært savnet siden han ikke ga livstegn fra seg i går, og store mannskaper ble satt inn i leteaksjonen. Nå er mannen funnet - sliten, men oppegående, opplyser politiet..

P4 - 1 time siden

Nok en smitterekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida fortsetter å øke. Nå er 15.300 nye registrert smittet, som er det høyeste tallet siden begynnelsen av pandemien.

P4 - 1 time siden

20.000 døde i Midtøsten

I Midtøsten er det nå registrert over 20.000 dødsfall som følge av koronaviruset. Halvparten av dødsfallene er i Iran, som er hardest rammet.

P4 - 2 timer siden

En skadet i motorcrossulykke

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter en motorcrossulykke. i Vefsn i Nordland. Personen skal ha kjørt på et hopp og landet skjevt opplyser politiet.

P4 - 2 timer siden

Reagerer på utsettelse

Utbyggingen av den rasutsatte strekningen på E16 mellom Bergen og Voss skulle egentlig startet om to år, men nå tror Vegvesenet at realistisk byggestart er først om fire år, ifølge TV 2. Ordfører i Voss, Hans-Erik Ringkjøb fra Ap, mener folk blir holdt for narr. Samferdselsdepartementet opplyser at de ikke kan si når oppstart vil være, men skal nå gjennomgå en rapport om dette som er utarbeidet av Statens Vegvesen..

P4 - 2 timer siden

Hund angrep sauer

En hund som gikk løs gikk til angrep på fire sauer i Øystre Slidre i Innlandet i ettermiddag. En av sauene ble så skadet at den måtte avlives, melder NRK. Hunden er ikke fanget inn, og det er uvisst hvem som er eier..

P4 - 2 timer siden

Mange tar ferie med lånte penger

Nesten 250.000 nordmenn har planer om å låne penger for å få råd til årets sommerferie. Dette til tross for at nordmenn i snitt vil kutte årets feriebudsjett med en firedel, ifølge en undersøkelse gjort for Sparebank1.

P4 - 2 timer siden

Mer respekt for helsevesenet

Tilliten til det norske helsevesenet har steget i koronakrisen. En ny undersøkelse fra Opinion viser at sju av ti nordmenn nå har fått en økt respekt for det norske helsevesenet. Like mange svarer at de har tillit til at de vil få tilstrekkelig behandling dersom de skulle bli smittet..

P4 - 3 timer siden

Siktet for drap

En mann er pågrepet og siktet for drap i Steinkjer i natt. Det opplyser politiet i Trøndelag. Politiet startet drapsetterforskning etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse på Fergeland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt