P4 > Nyheter

Monday, 22 October, 08:15

P4 - 25 Jun 18 kl. 08:56

Kvinne funnet død i Uppsala

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne i 60-årene ble funnet død i Uppsala i natt.
Politiet mener skader på kvinnen kan tyde på at det har skjedd noe kriminelt.
Det er foreløpig ingen mistenkte i saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Uppsala

Dele artikeln

13 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, funnet, dødi , Uppsala
NRK - 25 Jun 18 kl. 08:23

Kvinne funnet død i Uppsala

Politiet etterforsker hva som har skjedd etter at en kvinne ble funnet død i sentrum av den svenske byen Uppsala, skriver Expressen. Politiet mener skader på kvinnen kan tyde på at det har skjedd noe kriminelt..

NRK - 11 Aug 18 kl. 18:38

Mann skutt i Uppsala

Politiet i Uppsala i Sverige etterforsker nå et mordforsøk etter at en mann i 20-årene ble funnet skutt, skriver Aftonbladet. Mannen er fraktet til sykehus. Så langt er ingen pågrepet etter skytingen..

NRK - 19 Aug 18 kl. 23:20

Døde etter slåssing i Uppsala

En mann er funnet død etter politiet fikk melding om bråk og slåssing i Uppsala i Sverige. Det melder svensk politi. Mannen ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 29 Jun 18 kl. 17:23

Kvinne funnet død i Drammen

Dykkere fra brannvesenet i Drammen fant i dag en død kvinne og en elektrisk rullestol. På grunn av omstendighetene antar politiet at det er en kvinne som tidligere har vært savnet, som nå er funnet. Funnet ble gjort ved Tollbukaia i Drammenselva..

P4 - 29 Jun 18 kl. 15:25

Kvinne funnet død i Drammenselva

En død kvinne og en elektrisk rullestol ble i ettermiddag funnet i havnebassenget i Drammen Politiet opplyser at det trolig dreier seg om en kvinne som tidligere er meldt savnet. De pårørende er orientert om funnet. Den omkomne vil bli sendt til obduksjon, og saken vil bli undersøkt videre som et mistenkelig dødsfall.

NRK - 22 Aug 18 kl. 03:35

Bilbrannar i Uppsala

Seint tysdag kveld begynte seks bilar og ein lastebil å brenne på Kvarntorget i Uppsala. Brannane er no sløkte. Politiet jobbar i natt med å finne ut kven som står bak brannane, men så langt er ingen arresterte, melder SVT..

NRK - 07 Sep 18 kl. 07:28

Savnet kvinne funnet

En kvinne i 50-årene er funnet i god behold etter hun forsvant fra turfølget sitt på Besseggen i går ettermiddag. Ifølge politiet er hun funnet av luftambulansen. Kvinnen er funnet et stykke fra den planlagte ruten hun og turfølget skulle ta..

NRK - 14 Aug 18 kl. 16:57

Kvinne funnet død i Skienselva

En kvinne er funnet død i Skienselva. Trolig er det 53-åringen som har vært savnet siden hun falt i vannet lørdag morgen. Kvinnens pårørende er varslet om funnet..

NRK - 12 Aug 18 kl. 07:02

Flere personer beskutt i Uppsala

Flere personer har blitt beskutt i Gränby i Uppsala natt til søndag, melder Expressen. Fire menn er pågrepet, mistenkt for drapsforsøk..

P4 - 01 Mar 18 kl. 12:55

Eldre kvinne funnet død i park i Danmark

En 84 år gammel kvinne ble funnet død i en park i Roskilde i Danmark i dag. Den demente kvinnen ble etterlyst av politiet i morges. Politiet kaller dødsfallet tragisk og sier til Danmarks Radio at hun trolig frøs i hjel.

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt