NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:42

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:22

Kvinne funnen i god behald

Leiteaksjonen etter ei kvinne i 20-åra i Rogaland er avslutta etter at ho blei funnen i god behald, melder politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, funneni , god, behald
NRK - 29 Jan 19 kl. 15:23

Sakna kvinne funnen i Spania

Kvinna som vart meldt sakna fredag etter ein helgetur til Madrid, er funnen i god behald på eit sjukehus. Det fortel faren hennar til NRK..

NRK - 28 Apr 19 kl. 16:38

Sakna gut funnen i Østfold

Ein gut på to og eit halvt år som forsvann frå heimen i Tomter i Østfold er funnen i god behald. Guten forsvann i 14-tida, og blei funnen 16:30, opplyser politiet..

NRK - 11 Jan 19 kl. 16:29

Sakna jente funnen i Lyngen

Den 11 år gamle jenta som var sakna i Lyngen i Troms er funnen i god behald ved skyttarhuset på Lyngseidet, melder politiet på Twitter. Ho hadde vore sakna sidan 12-tida i dag etter å ikkje ha kome heim frå skulen..

NRK - 17 Dec 18 kl. 17:42

Norsk kvinne funnen død

Ei norsk kvinne er funnen død i Marokko melder AFP. Politiet seier til nyheitsbyrået at dei mistenkjer at det kan liggje kriminelle handlingar bak dødsfallet..

NRK - 17 Dec 18 kl. 22:05

Pårørande til død kvinne varsla

Pårørande til den norske kvinna som vart funnen død i Marokko er varsla opplyser Utanriksdepartementet til NRK. Ho vart funnen med ei dansk kvinne som også er død i ein fjellandsby i Atlasfjella. UD jobbar no med å kartleggje situasjonen..

NRK - 26 Apr 19 kl. 17:08

Enorm diamant funnen i Botswana

Ein uslipen diamant på nesten 352 gram og 1,758 karat er funnen i Karowe-mina i Botswana. Diamanten er større enn ein tennisball, og er den styrste i sitt slag som er funnen i nyare tid..

NRK - 10 Jan 19 kl. 09:10

Funn av død kvinne i Bergen

Ei kvinne (66) er funnen død i ei leiligheit i Bergen. Ein mann er arrestert og mistenkt for drapet, melder Bergensavisen..

NRK - 11 Mar 19 kl. 18:24

Omkomen funnen

Politiet melder at den omkomne etter snøskredet ved Brunstadhornet i Sykkylven laurdag er funnen og frakta ut frå området..

NRK - 22 Jan 19 kl. 16:52

Kvinne arrestert for kidnapping

Politiet seier til Expressen at ei kvinne i 40-åra er arrestert, mistenkt for kidnapping av den seks månader gamle jenta. Babyen forsvann i to timar utanfor ein barnehage, men blei funnen to timar seinare..

NRK - 22 Jan 19 kl. 16:52

Kvinne sikta for kidnapping

Ei kvinne i 40-åra er arrestert, sikta for kidnapping av den seks månader gamle jenta, melder nyheitsbyrået TT. Babyen forsvann i to timar utanfor ein barnehage, men blei funnen seks kilometer unna. Eit vitne oppdaga barnevogna og varsla ein vektar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 30 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 45 minutter siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt