NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:12

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:22

Kvinne funnen i god behald

Leiteaksjonen etter ei kvinne i 20-åra i Rogaland er avslutta etter at ho blei funnen i god behald, melder politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, funneni , god, behald
NRK - 29 Jan 19 kl. 15:23

Sakna kvinne funnen i Spania

Kvinna som vart meldt sakna fredag etter ein helgetur til Madrid, er funnen i god behald på eit sjukehus. Det fortel faren hennar til NRK..

NRK - 28 Apr 19 kl. 16:38

Sakna gut funnen i Østfold

Ein gut på to og eit halvt år som forsvann frå heimen i Tomter i Østfold er funnen i god behald. Guten forsvann i 14-tida, og blei funnen 16:30, opplyser politiet..

NRK - 11 Jan 19 kl. 16:29

Sakna jente funnen i Lyngen

Den 11 år gamle jenta som var sakna i Lyngen i Troms er funnen i god behald ved skyttarhuset på Lyngseidet, melder politiet på Twitter. Ho hadde vore sakna sidan 12-tida i dag etter å ikkje ha kome heim frå skulen..

NRK - 17 Dec 18 kl. 17:42

Norsk kvinne funnen død

Ei norsk kvinne er funnen død i Marokko melder AFP. Politiet seier til nyheitsbyrået at dei mistenkjer at det kan liggje kriminelle handlingar bak dødsfallet..

NRK - 17 Dec 18 kl. 22:05

Pårørande til død kvinne varsla

Pårørande til den norske kvinna som vart funnen død i Marokko er varsla opplyser Utanriksdepartementet til NRK. Ho vart funnen med ei dansk kvinne som også er død i ein fjellandsby i Atlasfjella. UD jobbar no med å kartleggje situasjonen..

NRK - 26 Apr 19 kl. 17:08

Enorm diamant funnen i Botswana

Ein uslipen diamant på nesten 352 gram og 1,758 karat er funnen i Karowe-mina i Botswana. Diamanten er større enn ein tennisball, og er den styrste i sitt slag som er funnen i nyare tid..

NRK - 10 Jan 19 kl. 09:10

Funn av død kvinne i Bergen

Ei kvinne (66) er funnen død i ei leiligheit i Bergen. Ein mann er arrestert og mistenkt for drapet, melder Bergensavisen..

NRK - 02 Aug 19 kl. 10:11

Sakna kvinne funne død

Ei kvinne i slutten av 20-åra som var meld sakna i Østmarka 22. juli er funnen død ved Lutvann. Det er ikkje noko som tyder på at kvinna var utsett for noko kriminelt.

NRK - 11 Mar 19 kl. 18:24

Omkomen funnen

Politiet melder at den omkomne etter snøskredet ved Brunstadhornet i Sykkylven laurdag er funnen og frakta ut frå området..

NRK - 22 Jan 19 kl. 16:52

Kvinne arrestert for kidnapping

Politiet seier til Expressen at ei kvinne i 40-åra er arrestert, mistenkt for kidnapping av den seks månader gamle jenta. Babyen forsvann i to timar utanfor ein barnehage, men blei funnen to timar seinare..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 2 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 4 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 4 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 5 timer siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt