P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:02

P4 - 23 May 20 kl. 17:24

Kvinne forsøkte å kjøre på familie

En kvinne i 30-årene er pågrepet av Politiet i Øst etter at hun skal ha forsøkt å kjøre på en familie ved en butikk.
Kvinnen skal også ha kjørt inn i flere biler.
I følge politiet skal det ha vært en konflikt som er årsaken til hendelsen.
En person er lettere skadet, det skal ikke være mistanke om rus..
Les mer på P4


Les mer om:
Politiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, forsøkteå , kjøre, familie
NRK - 23 May 20 kl. 17:21

Skal ha forsøkt å kjøre ned familie

En kvinne er pågrepet av politiet i Rakkestad i Viken etter å ha forsøkt å kjøre ned en familie ved en forretning. Det melder politiet på Twitter. De skriver at forsøket skal ha bakgrunn i en konflikt..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 17:23

Kvinne skal ha forsøkt å kjøre på familie

En kvinne i 30-årene er pågrepet. Hun skal ha forsøkt å kjøre på flere personer i Rakkestad..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 17:23

Kvinne siktet for kroppskrenking i Rakkestad

En kvinne i 30-årene er siktet for kroppskrenking etter at hun skal ha forsøkt å kjøre på en familie i Rakkestad..

NRK - 23 May 20 kl. 20:58

Siktet for kroppskrenkelse

En kvinne i 30-årene er pågrepet og siktet for kroppskrenkelse i Rakkestad i Viken. Politiet mistenker henne for å ha forsøkt å kjøre ned en familie med vilje. Kvinnen som er siktet er kjent for politiet fra før..

VG - 01 Feb 20 kl. 13:13

Skabbutbrudd flere steder i landet: Familie brukte 20.000 på behandling

De siste ukene er det påvist flere utbrudd av skabb i byer i Østfold og Finnmark. En familie forteller at de nærmer seg å ha brukt 20.000 kroner i forsøket på å bli kvitt sykdommen..

Dagbladet - 19 Mar 20 kl. 22:11

USA: Tre fra samme familie døde av Corona

En amerikansk familie er svært hardt rammet av epidemien..

P4 - 12 Feb 20 kl. 16:12

Prøvde å åpne flydør

En 26 år gammel kvinne som truet med å drepe alle om bord i et fly på vei fra London til Tyrkia i fjor er dømt til to års fengsel. Kvinnen forsøkte både å storme cockpiten og åpne en flydør i luften og en flyvert fikk lettere skader da han forsøkte å stoppe henne, melder britiske medier. Hun har forklart at hun hadde tatt en blanding av medisiner og alkohol og ikke husker noe særlig..

P4 - 26 May 20 kl. 13:46

Tegnell drapstruet

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell har fått flere drapstrusler. Det skriver Aftonbladet. Politiet har forsøkt å spore opp gjerningsmannen, som blant annet har truet med å angripe Tegnells familie.

P4 - 04 Feb 20 kl. 18:12

Familie varsler ikke om terror

Familie og venner av folk som planlegger terrorangrep varsler sjeldent politiet, selv om de er klar over det som pågår. Det viser en ny rapport fra Politiets sikkerhetstjeneste som ble lagt fram i dag. Der kommer det fram at 60 prosent av terroristenes nærstående er klar over at personen har et ønske om å gjennomføre terror.

P4 - 04 Feb 20 kl. 09:46

Går ut med navn på drept kvinne

Det var 31 år gamle Thea Halvorsen Braavold som ble drept i Sandefjord, søndag. Politiet gikk ut med navnet hennes nå i formiddag, samtidig som de opplyste at mannen som er siktet for drapet framstilles for varetekt i dag. Han er ennå ikke avhørt, politiet måtte gi opp forsøket på det i går, på grunn av hans helsetilstand.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 3 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 2 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 2 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 2 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 3 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 3 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 3 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 4 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt