NRK > Nyheter

Torsdag, 02 Juli, 16:37

NRK - 03 des. 19 kl. 07:08

Kvinne dytta framfor tog

Ei kvinne er alvorleg skada etter at ho skal ha vorte dytta framfor eit tog i Lund i Sverige i går, skriv Aftonbladet. Ein mann er mistenkt for drapsforsøk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lund, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, dytta, framfor, tog
NRK - 03 des. 19 kl. 11:18

Nordmann dytta kvinne framfor tog

Mannen som er sikta for å ha dytta ei kvinne framfor eit tog i Lund i Sverige er ein nordmann, melder svensk politi. Kvinna er alvorleg skada. Det skal ikkje vere ein relasjon mellom dei to..

NRK - 03 des. 19 kl. 11:18

Nordmann sikta for tog-dytting

Mannen som er sikta for å ha dytta ei kvinne framfor eit tog i Lund i Sverige er ein 33 år gammal nordmann, melder svensk politi. Kvinna er alvorleg skada. Det skal ikkje vere ein relasjon mellom dei to..

Dagbladet - 18 mai 20 kl. 07:44

Kortreist populisme

Sylvi Listhaug var lenge noregsmeister i populisme. I det siste har senterpartileiaren glatt dytta henne ned og tronar øvst på populismepallen..

NRK - 09 juni 20 kl. 17:59

– Trump bør beklage

Guvernør i New York, Andrew Cuomo, meiner president Donald Trump bør beklage ei melding sistnemnde la ut på Twitter tidlegare tysdag, der han antyda at ein 75 år gammal mann som vart dytta over ende av politiet var ei felle regissert av Antifa..

NRK - 09 juni 20 kl. 15:01

Trur politivald var ei felle

President i USA, Donald Trump, trur at eit tilfelle av politivald i byen Buffalo i New York var ei felle, skriv han på Twitter. Ein 75 år gammal mann vart dytta over ende av to politifolk og fekk alvorlege hovudskadar av hendinga, som vart filma..

NRK - 25 des. 19 kl. 08:13

Kvinne pågrepet for vold mot kvinne

En kvinne i 30-årene er pågrepet etter at hun skal ha påført en annen kvinne mindre kuttskader i Kongsvinger. Offeret, som er i 40-årene, behandles på legevakt, opplyser Innlandet politidistrikt..

NRK - 02 jan. 20 kl. 15:08

Kvinne siktet for drap på kvinne

I Sverige er en kvinne i 50-årene siktet for drap på jevnaldrende kvinne etter en nyttårsfest i Västernorrland. Kvinnene kjente hverandre fra før, men de skal ikke ha vært i noe kjærlighetsforhold, sier politiet til Aftonbladet..

Dagbladet - 17 okt. 19 kl. 22:09

Norsk spionhistorie som har alt

Filmen om Sonja Wigert prioriterer action framfor dybde, men Ingrid Bolsø Berdal imponerer..

Klartale - 01 nov. 19 kl. 14:32

Hos skomakeren står en hylle full av sko som ingen har hentet

Mange kjøper nytt framfor å betale for reparasjon. Det bør bli billigere å reparere, mener skomaker Erhan Kardes..

Dagbladet - 08 sep. 19 kl. 07:58

Knust mor: - Vi kommer til å flytte

Det kan koste Hege (32) 8000 kroner å stå stille framfor byggeplassen der vindmøllene skal stå. - Det er litt pinlig, forteller hun..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - 13 timer siden

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - 13 timer siden

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - 11 timer siden

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 11 timer siden

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - 10 timer siden

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - 10 timer siden

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - 10 timer siden

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - 9 timer siden

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - 9 timer siden

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt