NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 13:26

NRK - 03 Dec 19 kl. 07:08

Kvinne dytta framfor tog

Ei kvinne er alvorleg skada etter at ho skal ha vorte dytta framfor eit tog i Lund i Sverige i går, skriv Aftonbladet. Ein mann er mistenkt for drapsforsøk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lund, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, dytta, framfor, tog
NRK - 03 Dec 19 kl. 11:18

Nordmann dytta kvinne framfor tog

Mannen som er sikta for å ha dytta ei kvinne framfor eit tog i Lund i Sverige er ein nordmann, melder svensk politi. Kvinna er alvorleg skada. Det skal ikkje vere ein relasjon mellom dei to..

NRK - 03 Dec 19 kl. 11:18

Nordmann sikta for tog-dytting

Mannen som er sikta for å ha dytta ei kvinne framfor eit tog i Lund i Sverige er ein 33 år gammal nordmann, melder svensk politi. Kvinna er alvorleg skada. Det skal ikkje vere ein relasjon mellom dei to..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 22:09

Norsk spionhistorie som har alt

Filmen om Sonja Wigert prioriterer action framfor dybde, men Ingrid Bolsø Berdal imponerer..

Klartale - 01 Nov 19 kl. 14:32

Hos skomakeren står en hylle full av sko som ingen har hentet

Mange kjøper nytt framfor å betale for reparasjon. Det bør bli billigere å reparere, mener skomaker Erhan Kardes..

Dagbladet - 08 Sep 19 kl. 07:58

Knust mor: - Vi kommer til å flytte

Det kan koste Hege (32) 8000 kroner å stå stille framfor byggeplassen der vindmøllene skal stå. - Det er litt pinlig, forteller hun..

NRK - 11 timer siden

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

Klartale - 28 Aug 19 kl. 08:30

Enda en kvinne skutt og drept

Noen skjøt og drepte en kvinne i Stockholm. Mandag ble en annen kvinne drept i Malmö..

P4 - 13 Sep 19 kl. 13:07

Kvinne dømt for drapsforsøk

En 27 år gammel kvinne er i Borgarting lamannsrett dømt til fem års fengsel for drapsforsøk i Oslo i 2017. Hun har erkjent at hun knivstakk enn annen kvinne 16 ganger, blant annet i ansiktet, nakken og skulderen. Straffen er ett år kortere enn hun ble dømt til i tingretten..

NRK - 13 Aug 19 kl. 08:53

Død kvinne i Sydney

Australsk politi melder om at det er funnet en død kvinne i Sydney i nærheten av der en mann i dag gikk til angrep med kniv. Han knivstakk en kvinne, og jaget flere andre. Mannen ble overmannet, og politiet kom til stedet og fikk kontrol på ham..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 12:48

Kvinne dømt til fem års fengsel for drapsforsøk

En 27 år gammel kvinne er dømt til fem års fengsel for å ha stukket en annen kvinne 16 ganger med kniv. Hendelsen skjedde i Oslo i august 2017..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 15 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 30 minutter siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 45 minutter siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 45 minutter siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..

NRK - 1 time siden

Investerer milliarder i kull

Banker og finansselskaper har de siste årene kanalisert over 6.800 milliarder kroner til selskaper som planlegger mer kullkraft, ifølge en ny rapport fra Urgewald og BankTrack. Rapporten ble lagt fram i forbindelse med FNs klimakonferanse i Madrid..

NRK - 1 time siden

Boikottar Nutella

Italias opposisjonsleiar Matteo Salvini vil slutte å ete sjokoladepålegget Nutella fordi hasselnøttene i pålegget er tyrkiske og ikkje italienske. Salvini seier han føretrekker å ete mat laga av italienske råvarer for å hjelpe italienske bønder..

NRK - 1 time siden

Aktivist sett fri i Russland

Ein 21 år gamal student og politisk aktivist blei fredag sett fri av ein russisk rett. Han blei kjent skuldig for ekstremisme på Youtube. Aktor ba om fire år i fengsel.

NRK - 1 time siden

Pondus-prisen til Jamtli

John S. Jamtli får Pondus-prisen for teikneseriealbuma «Sabotør» og «Sabotør – Operasjon Muskedunder» om motstand og sabotasjeaksjonar under andre verdskrigen. Juryleiar Frode Øverli seier Jamtli klarer å balansere spenning og humor på ein god måte..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt