NRK > Nyheter

Torsdag, 02 Juli, 17:11

NRK - 03 des. 19 kl. 08:16

Kvinne døydde på sjukehus

Universitetssjukehuset i Nord-Noreg opplyser at kvinna i 20-åra døydde på sjukehuset måndag kveld. Ho blei funnen livlaus i vatnet saman med tre barn. Ei jente i barneskulealder omkom også måndag kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Noreg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, døydde, sjukehus
NRK - 20 okt. 19 kl. 13:00

Kvinne døydde i ulykke

Ei 62 gammal kvinne døydde av skadane ho fekk i ein front-mot-kollisjon på E39 i Austefjorden i Volda søndag morgon. Kvinna var passasjer i ein av dei to involverte bilane. Det melder Møre og Romsdal politidistrikt.

NRK - 14 april 20 kl. 11:35

Nytt dødsfall på Innlandet sjukehus

Ein pasient smitta med koronaviruset ved Innlandet sjukehus har døydd. Personen døydde måndag. Det opplyser sjukehuset til VG.

NRK - 10 mars 20 kl. 05:59

Sjukehus feiltolka kreftprøve

Helse Møre og Romsdal får kritikk for å ha gitt uforsvarleg helsehjelp etter at ein mann døydde av kreft. Mannen hadde ein sjeldan krefttype, men legane ved Ålesund sjukehus forsto ikkje prøveresultata, og dette førte til forseinka diagnose..

NRK - 26 okt. 19 kl. 17:00

Mann døydde etter arbeidsulykke

Ein 49 år gamal mann døydde på sjukehus etter ei arbeidsulykke torsdag kveld. Mannen fekk jordmassar over seg under arbeid ved ein skibakke i Oppdal i Trøndelag. Politiet fekk melding om dødsfallet natt til laurdag..

NRK - 02 sep. 19 kl. 09:31

Syklist omkom etter trafikkulukke

Ein syklist omkom etter ei trafikkulukke i Vennesla. Syklisten døydde på sjukehus. Identiteten til avdøde er førebels ikkje kjent.

NRK - 26 april 20 kl. 17:37

Storbritannia lågaste auke på veker

413 personar døydde av covid-19-sjukdom på sjukehus i Storbritannia det siste døgnet. Det er det lågaste talet på nye dødsfall på fleire veker. Totalt har 20.

NRK - 08 mars 20 kl. 19:25

Kvinne til sjukehus etter påkøyrsel

Ein fotgjengar blir frakta til sjukehus etter å ha blitt påkøyrd i Ålesund. Den eldre kvinna skal ifølge politiet ha store smerter, men er våken. Politiet startar etterforsking på staden..

NRK - 30 des. 19 kl. 22:58

Pasient tok fyr under operasjon

Ein kreftpasient døydde søndag etter at kroppen hennar byrja å brenne under ein operasjon like før jul på eit sjukehus i Romania. Legen brukte ein elektrisk skalpell sjølv om pasienten var vaska med eit alkoholhaldig desinfeksjonsmiddel..

NRK - 25 juni 20 kl. 10:46

Til sjukehus etter rundvelt med bil

Ei kvinne i 80-åra er sendt til sjukehus for sjekk, etter at bilen hun kjørte havnet på taket utfor Hornsjøvegen i Øyer i formiddag. Kvinna ble hengende opp ned i bilen mellom 2 og tre timer, ifølge politiet. Hun skal ikke har blitt alvorlig skadd..

NRK - 23 juni 20 kl. 12:51

Kvinne til sjukehus

En kvinne i 20 års alderen er kjørt til akuttmottaket ved Stavanger Universitetssjukehus etter trafikkulykke på E-39 ved Bråstein i Sandnes. De to involverte bilene har store skader..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - 13 timer siden

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - 13 timer siden

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - 12 timer siden

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 12 timer siden

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - 11 timer siden

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - 11 timer siden

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - 11 timer siden

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - 10 timer siden

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - 10 timer siden

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt