NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 13:43

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:16

Kvinne døydde på sjukehus

Universitetssjukehuset i Nord-Noreg opplyser at kvinna i 20-åra døydde på sjukehuset måndag kveld. Ho blei funnen livlaus i vatnet saman med tre barn. Ei jente i barneskulealder omkom også måndag kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Noreg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, døydde, sjukehus
NRK - 20 Oct 19 kl. 13:00

Kvinne døydde i ulykke

Ei 62 gammal kvinne døydde av skadane ho fekk i ein front-mot-kollisjon på E39 i Austefjorden i Volda søndag morgon. Kvinna var passasjer i ein av dei to involverte bilane. Det melder Møre og Romsdal politidistrikt.

NRK - 26 Oct 19 kl. 17:00

Mann døydde etter arbeidsulykke

Ein 49 år gamal mann døydde på sjukehus etter ei arbeidsulykke torsdag kveld. Mannen fekk jordmassar over seg under arbeid ved ein skibakke i Oppdal i Trøndelag. Politiet fekk melding om dødsfallet natt til laurdag..

NRK - 02 Sep 19 kl. 09:31

Syklist omkom etter trafikkulukke

Ein syklist omkom etter ei trafikkulukke i Vennesla. Syklisten døydde på sjukehus. Identiteten til avdøde er førebels ikkje kjent.

NRK - 20 Oct 19 kl. 12:26

Kvinne svært alvorleg skadd

Ei kvinne i 20-åra er innlagt på intensivavdelinga ved Ålesund sjukehus etter ulykka på E39 i Austefjorden på Sunnmøre søndag morgon. Ifølgje Helse Møre og Romsdal er kvinna stabil, men har svært alvorlege skader..

NRK - 23 Sep 19 kl. 09:11

Tak på skule kollapsa - sju døydde

Sju skulebarn døydde då eit tak på eit klasserom kollapsa i Nairobi i Kenya måndag. Det opplyser helsepersonell, melder AFP..

NRK - 03 Nov 19 kl. 20:51

Kvinne fekk bil over seg

Ei kvinne er send til sjukehus i Stavanger etter at ho delvis fekk ein bil over seg, melder Sør-Vest politidistrikt. Dei skriv at ho sjølv hadde køyrd og parkert bilen som begynte å trille..

NRK - I førrgår: 07:35

286 døydde av narkotika i 2018

286 personar døydde av narkotika i Noreg i 2018. Det er 39 færre enn året før, men om lag like mange som i 2015 og 2016. Tal frå Folkehelseinstituttet syner at det for tredje år på rad ikkje er heroin som drep flest, slik det har vore tidlegare..

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:08

To personar døydde i tyfon

To personar døydde i tyfonen som ramma Filippinane tysdag. Tyfonen har fått namnet Kammuri. Fleire måtte evakuere da tyfonen råka med vindkast på opp mot 65 meter i sekundet..

NRK - 28 Sep 19 kl. 20:25

Døydde av tuberkulose på Sunnmøre

Ein tilsett ved verftet Vard Søviknes i Haram kommune som vart funnen død tidlegare i september, døydde av tuberkulose. Det kom fram etter at mannen vart rutinemessig obdusert, skriv Sunnmørsposten. Personen hadde nettopp starta, opplyser bedrifta..

NRK - 27 Oct 19 kl. 17:14

Døydde etter vald i Trondheim

Ei kvinne er erklært død etter ei valdshending i Trondheim, melder politiet. To menn er arresterte og sikta for kroppsskade med døden til følge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 30 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 30 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 45 minutter siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 1 time siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 1 time siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..

NRK - 1 time siden

Investerer milliarder i kull

Banker og finansselskaper har de siste årene kanalisert over 6.800 milliarder kroner til selskaper som planlegger mer kullkraft, ifølge en ny rapport fra Urgewald og BankTrack. Rapporten ble lagt fram i forbindelse med FNs klimakonferanse i Madrid..

NRK - 1 time siden

Boikottar Nutella

Italias opposisjonsleiar Matteo Salvini vil slutte å ete sjokoladepålegget Nutella fordi hasselnøttene i pålegget er tyrkiske og ikkje italienske. Salvini seier han føretrekker å ete mat laga av italienske råvarer for å hjelpe italienske bønder..

NRK - 1 time siden

Aktivist sett fri i Russland

Ein 21 år gamal student og politisk aktivist blei fredag sett fri av ein russisk rett. Han blei kjent skuldig for ekstremisme på Youtube. Aktor ba om fire år i fengsel.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt