NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 06:07

NRK - 09 Dec 19 kl. 14:40

Kvinne dømt til 16 års fengsel

En kvinne i 40-årene er i Halden tingrett dømt til 16 års fengsel for å ha drept mannen sin i mai 2015. Kvinnen er dømt for å ha drept mannen sin med sovepiller og heroin. Hun erkjenner ikke straffskyld og anker dommen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Halden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, dømt, til16 , års, fengsel
NRK - 25 Dec 19 kl. 08:13

Kvinne pågrepet for vold mot kvinne

En kvinne i 30-årene er pågrepet etter at hun skal ha påført en annen kvinne mindre kuttskader i Kongsvinger. Offeret, som er i 40-årene, behandles på legevakt, opplyser Innlandet politidistrikt..

NRK - 02 Jan 20 kl. 15:08

Kvinne siktet for drap på kvinne

I Sverige er en kvinne i 50-årene siktet for drap på jevnaldrende kvinne etter en nyttårsfest i Västernorrland. Kvinnene kjente hverandre fra før, men de skal ikke ha vært i noe kjærlighetsforhold, sier politiet til Aftonbladet..

NRK - 06 Dec 19 kl. 02:25

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

Klartale - 28 Aug 19 kl. 08:30

Enda en kvinne skutt og drept

Noen skjøt og drepte en kvinne i Stockholm. Mandag ble en annen kvinne drept i Malmö..

NRK - 17 Dec 19 kl. 17:37

Politiet: Kvinne slo barnevernsjef

Ei kvinne i 40-åra er tiltalt for å ha brukt vald mot ein kvinneleg barnevernsleiar i Sogn og Fjordane. Det skal ha skjedd etter ei omsorgsovertaking. Kvinna er også tiltala for vald mot ei anna kvinne..

P4 - 13 Jan 20 kl. 18:42

Milliarder søker kvinne til månen

En mangemilliardær fra USA søker nå en kvinne han kan ta med til månen. I en annonase på internett sier mannen at han ønsker en kvinne han kan rope ut om sin kjærlighet til - fra verdensrommet Den 44 år gamle mannen planlegger denne kjærlighetsreisen som skal vare livet ut, i 2023..

P4 - 13 Sep 19 kl. 13:07

Kvinne dømt for drapsforsøk

En 27 år gammel kvinne er i Borgarting lamannsrett dømt til fem års fengsel for drapsforsøk i Oslo i 2017. Hun har erkjent at hun knivstakk enn annen kvinne 16 ganger, blant annet i ansiktet, nakken og skulderen. Straffen er ett år kortere enn hun ble dømt til i tingretten..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 12:48

Kvinne dømt til fem års fengsel for drapsforsøk

En 27 år gammel kvinne er dømt til fem års fengsel for å ha stukket en annen kvinne 16 ganger med kniv. Hendelsen skjedde i Oslo i august 2017..

P4 - 21 Nov 19 kl. 14:43

Fire pågrepet for vold mot kvinne

Tre menn og en kvinne er pågrepet for vold mot en kvinne i 40-årene i Sandnes nå i etttermiddag. Den fornærmede kvinnen er sendt til legevakt, men skadeomfanget er foreløpig uklart, opplyser politiet..

NRK - 24 Dec 19 kl. 10:17

Kvinne omkom etter brann

En kvinne i 60-årene døde etter en brann i en leilighet i Moss lillejulaften. Det bekrefter politiet overfor VG. Også en annen kvinne ble lagt inn på sykehus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 2 timer siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 2 timer siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 3 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 3 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 5 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 5 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..

NRK - 6 timer siden

Voldshendelse i Asker

Politiet søker etter to eller tre personer etter at en mann i 30-årene har forklart at han ble angrepet og utsatt for vold i Asker. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld.

NRK - 6 timer siden

Nytt corona-tilfelle i Frankrike

Franske myndigheter opplyser at de har registrert nok et tilfelle av coronaviruset i Frankrike. Totalt er det registrert tre tilfeller i landet. Så langt er det ikke påvist coronavirus hos pasienter i andre europeiske land..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt