NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 18:03

NRK - 09 des. 19 kl. 14:40

Kvinne dømt til 16 års fengsel

En kvinne i 40-årene er i Halden tingrett dømt til 16 års fengsel for å ha drept mannen sin i mai 2015. Kvinnen er dømt for å ha drept mannen sin med sovepiller og heroin. Hun erkjenner ikke straffskyld og anker dommen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Halden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, dømt, til16 , års, fengsel
NRK - 25 des. 19 kl. 08:13

Kvinne pågrepet for vold mot kvinne

En kvinne i 30-årene er pågrepet etter at hun skal ha påført en annen kvinne mindre kuttskader i Kongsvinger. Offeret, som er i 40-årene, behandles på legevakt, opplyser Innlandet politidistrikt..

NRK - 02 jan. 20 kl. 15:08

Kvinne siktet for drap på kvinne

I Sverige er en kvinne i 50-årene siktet for drap på jevnaldrende kvinne etter en nyttårsfest i Västernorrland. Kvinnene kjente hverandre fra før, men de skal ikke ha vært i noe kjærlighetsforhold, sier politiet til Aftonbladet..

NRK - 28 april 20 kl. 18:13

Død kvinne funnet

Det har blitt gjort funn av en død kvinne ved Knabben i Drammen, melder politiet på Twitter. De tror kvinnen er en kvinne i 50-årene som har vært savnet siden kl 11 i formiddag. Pårørende er varslet..

Aftenposten - 01 mai 20 kl. 21:12

Kvinne tiltalt for å ha bitt av lillefingeren til kvinne i moské

En 52 år gammel kvinne fra Asker er tiltalt for grov kroppsskade etter å ha bitt lillefingeren av en kvinne i moskeen Tawfiiq Islamsk Senter i Oslo i februar..

NRK - 06 des. 19 kl. 02:25

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

Klartale - 28 aug. 19 kl. 08:30

Enda en kvinne skutt og drept

Noen skjøt og drepte en kvinne i Stockholm. Mandag ble en annen kvinne drept i Malmö..

Dagbladet - 19 feb. 20 kl. 07:56

Kvinne i 40-åra døde i trafikkulykke

En norsk kvinne døde etter at personbilen hun satt i kolliderte med en lastebil Jämtlands län i Sverige. En annen norsk kvinne er skadd og flydd med helikopter til St. Olavs Hospital..

NRK - 17 des. 19 kl. 17:37

Politiet: Kvinne slo barnevernsjef

Ei kvinne i 40-åra er tiltalt for å ha brukt vald mot ein kvinneleg barnevernsleiar i Sogn og Fjordane. Det skal ha skjedd etter ei omsorgsovertaking. Kvinna er også tiltala for vald mot ei anna kvinne..

P4 - 13 jan. 20 kl. 18:42

Milliarder søker kvinne til månen

En mangemilliardær fra USA søker nå en kvinne han kan ta med til månen. I en annonase på internett sier mannen at han ønsker en kvinne han kan rope ut om sin kjærlighet til - fra verdensrommet Den 44 år gamle mannen planlegger denne kjærlighetsreisen som skal vare livet ut, i 2023..

P4 - 13 sep. 19 kl. 13:07

Kvinne dømt for drapsforsøk

En 27 år gammel kvinne er i Borgarting lamannsrett dømt til fem års fengsel for drapsforsøk i Oslo i 2017. Hun har erkjent at hun knivstakk enn annen kvinne 16 ganger, blant annet i ansiktet, nakken og skulderen. Straffen er ett år kortere enn hun ble dømt til i tingretten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fire nye smittetilfeller

Fire nye blant mannskapet om bord på MS Roald Amundsen er bekreftet positiv for koronaviruset covid-19 etter nye tester tatt onsdag kveld, ifølge Tromsø kommune. En person skal retestes fredag. De øvrige 112 mannskapene fikk negativt testresultat..

NRK - 15 minutter siden

Hagen-forsvarer anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, sier til NRK at Tom Hagen er forhåndsdømt og at taushetsbelagte opplysninger kommer ut gjennom lekkasjer fra politiet. Holden anmelder derfor politiet, og ber Spesialenheten om å etterforske politiets taushetsplikt..

NRK - 30 minutter siden

Vurderer flere innstramminger

Statsminister Erna Solberg er bekymret for økende smittespredning av koronaviruset. – Vi setter på vent en del av ekstralettelsene vi hadde tenkt å komme med fremover, i tillegg vurderer vi innstramminger, sier Solberg..

NRK - 45 minutter siden

Byrådsleder: – Skjerp dere

En rekke unge personer har de siste dagene fått påvist covid-19 etter å ha vært til stede på flere større hjemmefester i Oslo. I et intervju med NTB ber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) hjemmefesterne om å skjerpe seg..

NRK - 1 time siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..

NRK - 1 time siden

Økt smitte i Finland

I Finland øker spredningen av koronaviruset og går inn i andre fase, advarer helsemyndighetene. Karantenereglene utvides. Belgia, Nederland og Andorra er fjernet fra den grønne listen og stanser effektivt mange turister fra disse landene..

NRK - 1 time siden

40 koronasmittede i Oslo

Så langt er det registrert 40 koronasmittede i Oslo denne uka. Det kommer fram i en pressemelding fra Helseetaten. Antallet smittede har ligget på omkring 20 per uke siden uke 27, men nå har det økt..

NRK - 1 time siden

Lufthansa kutter staben med 22.000

Tyske Lufthansa, et av verdens største flyselskaper, varsler at arbeidsstokken skal kuttes med 22.000, halvparten av dem i Tyskland. Meldingen kom etter at selskapet i andre kvartal tapte 1,5 milliarder euro (rundt 16 milliarder kroner)..

NRK - 1 time siden

Mannskap testet negativt

Mannskap og passasjerer på Hurtigruten-skipet Fridtjof Nansen testet negativt for korona. Det melder NTB..

NRK - 1 time siden

Bekymret for økt smitte i Oslo

Smittesituasjonen i Oslo har holdt seg stabilt lav i sommer, men det registreres en økning grunnet flere separate saker, skriver kommunen i en pressemelding. Helsebyråd Robert Steen er bekymret for økningen og ber folk holde avstand og ha god hygiene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt