P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 06:59

P4 - 09 Dec 19 kl. 14:28

Kvinne dømt for drap på ektemannen

En kvinne i 40-årene er dømt til 16 års fengsel for å ha drept ektemannen sin i Halden i 2015.
Ifølge NRK døde mannen etter at kvinnen blandet beroligende midler i mannens drink, for så å sette en sprøyte heroin i ham etter at han sovnet. Mannen ble funnet død på sofaen.
Kvinnen oppsøkte selv politiet to ganger og erkjente handlingen. Hun anker dommen..
Les mer på P4


Les mer om:
Halden, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, dømt, for, drap, ektemannen
NRK - 02 Jan 20 kl. 15:08

Kvinne siktet for drap på kvinne

I Sverige er en kvinne i 50-årene siktet for drap på jevnaldrende kvinne etter en nyttårsfest i Västernorrland. Kvinnene kjente hverandre fra før, men de skal ikke ha vært i noe kjærlighetsforhold, sier politiet til Aftonbladet..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 21:59

To menn siktet for drap etter funn av død mann og kvinne

To menn er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en kvinne og en mann ble funnet døde. – Vi utelukker ikke flere pågripelser, opplyser politiet..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 20:25

Kvinne siktet for drap i Oslo, opplyser politiet

En 36 år gammel kvinne er siktet for drap og drapsforsøk..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 20:25

Kvinne siktet for drap i Oslo

En 36 år gammel kvinne er siktet for drap og drapsforsøk, opplyser politiet..

P4 - 20 Aug 19 kl. 05:38

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent en 21 år gammel kvinne som var tiltalt for drap etter å ha født et dødfødt barn. Hun var tidligere dømt til fengsel i 30 år for drap etter at hun ifølge dommeren hadde fremprovosert en abort. Saken ble gjenopptatt etter at kvinnen hadde sittet fengslet i tre år og hun er nå frikjent..

NRK - 09 Jan 20 kl. 10:27

Tiltalt for drap på norsk kvinne

En svensk mann i 50-årene er tiltalt for drap etter at en norsk kvinne funnet død i Stocholm i august, melder Aftonbladet..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 21:55

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent en 21 år gammel kvinne som var tiltalt for drap etter å ha født et dødfødt barn..

VG - 09 Dec 19 kl. 11:07

Mann siktet for drap på kvinne i Drammen i sommer

En kvinne i 40-årene ble funnet død i sin leilighet i juli i år. Før helgen ble en mann pågrepet og siktet for drap..

VG - 09 Jan 20 kl. 10:17

Direktør tiltalt for drap på norsk kvinne

En svensk direktør i 50-årene er nå tiltalt for drap etter at en norsk kvinne ble funnet død i Stockholm i august..

VG - 09 Dec 19 kl. 11:07

Kvinne funnet død i sommer - mann pågrepet for drap

En kvinne i 40-årene ble funnet død i sin leilighet i Drammen i juli i år. Før helgen ble en mann pågrepet og siktet for drap..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Minst 14 døde i Tyrkia

Minst 14 personer er funnet omkommet mens over 300 er skadd etter at et kraftig jordskjelv rammet østlige deler av Tyrkia i kveld. Bilder viser sammenraste bygninger og store omfattende redningsaksjoner. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 7 timer siden

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

P4 - 8 timer siden

Haaland med to nye mål i hjemmedebuten

Erling Braut Haaland fortsetter å sjokkere fotball-Europa. Stjerneskuddet scoret to nye mål for sitt Borussia Dortmund i sin første hjemmekamp foran 81.000 tilskuere, mot Köln i kveld.

P4 - 8 timer siden

Husnøkkel til Hagen sportløst borte

Gjerningspersonene som kidnappet Anne Elisabeth Hagen kan ha kommet seg inn i huset uten å bryte seg inn. Ifølge VG har Tom Hagen forklart at en husnøkkel som var plassert i garasjen var borte etter konas forsvinning. På inngangsdøren har det heller ikke vært tegn på innbrudd.

P4 - 8 timer siden

Undersøker e-poster sendt til Elden

Påtalemakten varsler at mystiske e-poster mot Laila Anita Bertheussens forsvarer vil bli tema under rettssaken. I e-postene sendt til forsvarer John Christian Elden i fjor påtok noen andre seg ansvaret for truslene mot mot tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Ifølge NRK åpner statsadvokat Marit Formo at det er Bertheussen som står bak e-postene.

P4 - 9 timer siden

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

P4 - 9 timer siden

Sagosen knust etter tap

De norske håndballgutta er knust etter at de tapte mot Kroatia i en av de mest høydramatiske semifinalene i nyere tid. Fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder igjen på klokka. Nå er jeg bare skuffet, sa Norges beste spiller gjennom turneringen, stjerneskuddet Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

P4 - 11 timer siden

Gulldrømmen knust for Norge

Norge tapte semifinalen 28-29 mot Kroatia i håndball-EM i en høydramatisk kamp som hadde alt. Hele fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder før full tid..

P4 - 10 timer siden

To corona-tilfeller i Frankrike

For første gang er corona-viruset påvist i Europa. To personer i Frankrike har testet positivt for viruset, en i Bordeaux, og en nær Paris, opplyser franske myndigheter. Tidligere i kveld ble det kjent at de to kinesiske turistene som reiste til Finland via Oslo og Kirkenes ikke hadde sykdommen.

P4 - 11 timer siden

Jordskjelv har rystet Tyrkia

Et kraftig jordskjelv har rammet Tyrkia nær byen Sivrice øst i landet. Flere bygninger skal ha rast sammen, og det pågår redningsaksjoner for å hente ut mennesker som er innesperret. Telefonlinjer er også brutt og mange har tatt til gatene for å søke sikkerhet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt