NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 06:48

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:28

Kvinne døde i flom i England

En kvinne mistet livet da store nedbørsmengder førte til flom i flere elver i England fredag. En rekke veier og toglinjer er sperret, melder BBC. Derbyshire og South Yorkshire er spesielt hardt rammet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
England, BBC, South Yorkshire

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, dødei , flomi , England
NRK - 16 Sep 19 kl. 20:13

100 sauer tatt av flom

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

NRK - 07 May 20 kl. 15:43

383 nye døde i England

Tall fra helsevesenet i England viser at det er 383 nye døde fra Covid-19 i England, noe som gjør at det totalet tallet for omkomne nå er 22.432..

P4 - 14 Feb 20 kl. 15:40

Fare for flom, skred og sterk vind

Det er fare for flom og skred flere steder i landet, nå når mange tar vinterferie. I Sør-Norge kan det bli snøfokk i fjellet, og det er fare for flom og jordskred på grunn av mye nedbør i sør og på Vestlandet i helgen..

P4 - 17 Feb 20 kl. 11:49

Flom stenger Østfoldbanen

Flom fører nå til problemer i togtrafikken flere steder. Det er stengt for trafikk mellom Sarpsborg og Halden på Østfoldbanen, i tillegg er Drammen stasjon og Kvam stengt på grunn av flom, melder Vy. Det er foreløpig uklart hvor lang tid det vil ta før togene kan gå som normalt igjen..

NRK - 16 Sep 19 kl. 20:13

Fortsatt fare for flom og skred

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

NRK - 10 Apr 20 kl. 15:28

866 nye dødsfall i England

Det har vore 866 nye koronadødsfall i England i løpet det siste døgnet, melder nyheitsbyrået Reuters. Til saman skal 8114 menneske ha døydd av koronaviruset i England..

Klartale - 08 Apr 20 kl. 09:40

Ber folk gjøre seg klare til flom

Snøen smelter i fjellet. Det gjør at det blir mer vann i elvene. Det gjør at det kan bli flom..

P4 - 09 Sep 19 kl. 14:47

Fare for flom

I dag skinner solen og valgvæet er godt, men i morgen blir det vått på Østlandet. Meteorologisk institutt har nettopp sendt ut gult farevarsel for flom.. Det er meldt svært mye regn på få timer, særlig i Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold .

Klartale - 16 Sep 19 kl. 12:06

100 sauer tatt av flom

Mange dyr har druknet etter en helg med styrtregn, flom og jordskred..

NRK - 07 Oct 19 kl. 11:17

Flom- og skredsikring

Regjeringen foreslår å bevilge 505 millioner til forebygging av flom- og skredskader via ulike tiltak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fare for flere skred

Det er stor fare for flere jord-, sørpe- og flomskred i Finnmark de kommende dagene. Det sier Anders Bjordal, distriktsingeniør i NVE. Onsdag gikk et stort jordskred i Alta.

NRK - 1 time siden

Tre pågrepet for knivran

To menn på 20 år er pågrepet etter at en 24 år gammel mann ble knivstukket i benet onsdag kveld. Det skjedde på Gimsøy i Skien. En gutt på 16 år, som deltok i det politiet tror var et ran, er sendt hjem.

NRK - 1 time siden

Tar tid før det er trygt

Det vil ta lang tid før det er trygt å oppholde seg i rasområdet ved Talvik i Alta. Det sier distriktsingeniør Anders Bjordal i NVE, etter det store jordraset onsdag. Bjordal tror det vil fortsette å rase i rasområdet i flere dager.

NRK - 30 minutter siden

40 skadd i knivangrep på skole

En mann er ifølge kinesiske medier pågrepet etter et knivangrep mot en barneskole i Wuzhou i Kina. Over 40 ansatte og elever ble skadd i knivangrepet, som skjedde torsdag morgen i Guangxi Zhuang i Sør-Kina, melder avisen, Global Times..

NRK - 1 time siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..

NRK - 1 time siden

Rusa mann slo seg inn i hus

En person er lagt inn på sykehus etter at en aggressiv og rusa mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne onsdag kveld, melder politiet i Møre og Romsdal. Ved 4-tida torsdag morgen ble mannen funnet og arrestert..

NRK - 1 time siden

22 nye koronatilfeller i Norge

Det er nå 8477 bekrefta tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 22 tilfeller siste døgn. 26 pasienter er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom.

NRK - 2 timer siden

Mattis sier Trump splitter USA

Tidligere forsvarsminister Jim Mattis gir president Donald Trump skylda for uroen i USA. – Trump gjør ikke noe for å forene oss, han prøver å splitte oss, sier Mattis til The Atlantic. Han sier dette er følgene av tre år uten ansvarlig lederskap..

NRK - 2 timer siden

Nye jagerfly blir stadig dyrere

Norges nye jagerfly kommer til å koste oss opptil en halv milliard ekstra i år på grunn av lav kronekurs, skriver Aftenposten. 28 av totalt 52 nye fly er levert. De skal erstatte dagens F-16..

NRK - 5 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt