NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 20:44

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:28

Kvinne døde i flom i England

En kvinne mistet livet da store nedbørsmengder førte til flom i flere elver i England fredag. En rekke veier og toglinjer er sperret, melder BBC. Derbyshire og South Yorkshire er spesielt hardt rammet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
England, BBC, South Yorkshire

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, dødei , flomi , England
NRK - 16 Sep 19 kl. 20:13

100 sauer tatt av flom

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

NRK - 16 Sep 19 kl. 20:13

Fortsatt fare for flom og skred

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

P4 - 09 Sep 19 kl. 14:47

Fare for flom

I dag skinner solen og valgvæet er godt, men i morgen blir det vått på Østlandet. Meteorologisk institutt har nettopp sendt ut gult farevarsel for flom.. Det er meldt svært mye regn på få timer, særlig i Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold .

Klartale - 16 Sep 19 kl. 12:06

100 sauer tatt av flom

Mange dyr har druknet etter en helg med styrtregn, flom og jordskred..

NRK - 07 Oct 19 kl. 11:17

Flom- og skredsikring

Regjeringen foreslår å bevilge 505 millioner til forebygging av flom- og skredskader via ulike tiltak..

NRK - 12 Aug 19 kl. 14:25

Minst 24 omkommet i flom i Vietnam

24 personer er omkommet og seks er fortsatt savnet etter flom i Vietnam siden begynnelsen av august. Tyfonen Wipha, som traff landet 2. august, førte til flom både i fjellområder sør i landet og i den nordlige delen av landet..

P4 - 05 Aug 19 kl. 05:21

Trenger fire milliarder til flom- og skredsikring

NVE trenger nærmere 4 milliarder kroner til tiltak mot flom og skred. Det viser en kartlegging fra direktoratet. Oversikten er basert på kartlegging av faresoner, søknader fra kommunene og behov som avdekkes gjennom flom- og skredhendelser, skriver VG .

P4 - 07 Sep 19 kl. 19:49

Seier til Island og England

I morgen skal Norge ut i viktig EM-kvalifiseringskamp mot Sverige. Men det har vært flere oppgjør i kveld også. Både England og Island vant sine kamper klart.

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 21:27

100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom i Surnadal

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

VG - 10 Sep 19 kl. 22:40

Ny målfest fra England: 5–3 over Kosovo

(England-Kosovo 5–3) England sprudler og bøtter inn med mål i EM-kvaliken. Raheem Sterling førte an da det ble 5–3 mot Kosovo - til tross for at Harry Kane brente et straffespark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 15 minutter siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 45 minutter siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 45 minutter siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 45 minutter siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 1 time siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 2 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 2 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..

NRK - 2 timer siden

To nye vitne blir kalla inn

Etterretningskomiteen har planlagt ytterlegare to lukka høyringar med vitne i riksrettsprosessen mot Donald Trump. Det melder CNN. Ein av dei som blir kalla inn er truleg ein assistent av Ukraina-ambassadør William Taylor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt