NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 13:24

NRK - 05 Dec 18 kl. 04:34

Kvinne ble truet med kniv i Østfold

En kvinne ble truet med kniv av en maskert mann i Fredrikstad ved halv fire-tiden i natt. Kvinnen var på vei til bilen sin da hun ble truet av en mann i 20-åra kledd i svart joggebukse og jakke eller hettegenser. Politiet mener det var et ransforsøk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredrikstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, ble, truetmed , knivi , Østfold
NRK - 10 Feb 19 kl. 18:01

Kvinne overfalt og truet med kniv

Bevæpnet politi leter nå etter en ukjent mann etter at en kvinne skal ha blitt overfalt og truet med kniv i Asperholen i Sandes. Den mistenkte gjerningsmannen blir beskrevet som ca. 180 cm høy, lys med blå øyne.

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 05:46

Mann pågrepet for å ha truet kvinne med kniv i Fredrikstad

En mann i slutten av tenårene er pågrepet for å ha truet en kvinne med kniv i det politiet beskriver som et forsøk på ran i Fredrikstad..

P4 - 08 Feb 20 kl. 07:35

Truet forbipasserende med pistol og kniv

Tre menn og en kvinne truet forbipasserende med pistol og kniv i Bergen sentrum i natt. De fire er pågrepet av politiet. Kvinnen er 20 år, mennene er i alderen 17 til 20 år.

NRK - 22 Nov 19 kl. 04:39

Ambulansepersonell truet med kniv

En kvinne er pågrepet etter å ha truet ambulansepersonell med kniv i Arendal. Politiet fikk melding om saken klokken 01.54.

NRK - 21 Jun 19 kl. 22:20

Mann truet med kniv

Politiet er på plass på Vøyenenga i Bærum med flere patruljer etter at en mann skal ha blitt truet med kniv. Mannen med kniven skal også ha utøvd vold mot hunden sin, og vært sammen med en kvinne som fremstod som redd. Det melder poltitet på Twitter..

NRK - 03 Jan 20 kl. 21:01

Truet og skadet ansatt med kniv

En mannlig kioskansatt i Kringsjåveien ble truet med kniv og påført skader av to personer. De to truet til seg et ukjent beløp, og det er uklart hva de har fått med seg. Den ansatte er våken og politiet leter nå etter de to gjerningspersonene..

NRK - 08 Feb 20 kl. 01:35

Truet med kniv og pistol i Bergen

Rundt midnatt fikk politiet i Bergen flere meldinger om tre menn og en kvinne som truet forbipasserende med kniv og pistol. Flere politipatruljer søkte i området og har pågrepet fire gjerningspersoner, melder Vest politidistrikt på Twitter..

P4 - 11 May 19 kl. 18:31

Person truet med kniv

Flere politipatruljer har rykket ut i forbindelse med en trusselsituasjon med kniv på Nordstrand i Oslo. En person skal ha blitt truet av tre ukjente gutter, og den ene hadde kniv. Politiet søker nå etter gjerningspersonene som har på seg mørke hettegensere..

NRK - 09 Jul 19 kl. 06:23

Ungdomsgjeng truet med kniv

En ungdomsgjeng er innbrakt av politiet etter slåssing med andre ungdommer i Bergen. En 16-åring er mistenkt for å ha kuttet en jevnaldrende med kniv, ifølge Bergens Tidende. Ungdomsgjengen skal også ha truet en kioskansatt med kniv..

Klartale - 01 Nov 19 kl. 08:29

Kvinne truet og stakk folk med kniv

Tre personer er skadd. Politiet har pågrepet en kvinne i Tromsø..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Netanyahu lover 3500 bosetterhjem

Israels statsminister Benjamin Netanyahu lover å bygge 3500 nye jødiske hjem på okkupert området som i praksis kan dele Vestbredden i to. Løftet kommer bare en uke før valget. FN, EU og USA har tidligere protestert mot byggingen..

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg minnes Jahn Teigen

Statsminister eRna Solberg minnes den avdøde artisten Jahn Teigen og kaller det «utrolig trist». – Sangene hans har vært lydsporet i livet til mange av oss, skriver hun på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Sju døde i sammenstøt i India

Sju mennesker døde da tilhengere og motstandere av en ny statsborgerskapslov støtte sammeni New Delhi mandag og tirsdag. Blant de døde er det én politimann, melder AP. Flere butikker og eiendommer ble ødelagt i steinkasting..

NRK - 30 minutter siden

Korona-smitte i Kroatia

Kroatia har fått sin første tilfelle av koroniaviruset covid-19. det bekrefter statsminister Plentovic, melder Reuters. Dermed er viruset spredt til i alt 35 lanf utenom Kina..

NRK - 30 minutter siden

– Irans visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på det nye koronaviruset, melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet..

NRK - 45 minutter siden

Dødsulykke på E39 i Rogaland

Føreren av en personbil omkom i en kollisjon med en trailer på E39 ved Tronvik i Lund kommune i Rogaland tirsdag formiddag. Veien er stengt..

NRK - 1 time siden

Jahn Teigen hedres med statue

I hjembyen Tønsberg hedres Jahn Teigen med en statue. Artisten døde i går kveld på Ystad sykehus i Skpne hvor han har bodd de siste årene..

NRK - 1 time siden

Død person funnet i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder at en død person er funnet på Ranheim. Det blir betegnet som et mistenkelig dødsfall. Politiet er på stedet og undersøker..

NRK - 1 time siden

Egypts Hosni Mubarak er død

Egypts tidligere president Hosni Mubarak er død, 91 år gammel, melder Reuters, som siterer egyptisk statlig fjernsyn. Han var president fra 1981 til 2011 da han ble styrtet under folkeoppstanden som ble kalt «den arabiske våren»..

NRK - 1 time siden

Død person funnet på Ranheim

En død person er funnet på Ranheim i Trondheim. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt