NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:33

NRK - 12 Jan 19 kl. 20:27

Kvænangsfjellet fortsatt stengt

Europavei 6 over Kvænangsfjellet er fortsatt stengt, melder Statens vegvesen. Det blir gjort en ny vurdering søndag klokken 10..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvænangsfjellet, Statens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvænangsfjelletfortsatt , stengt
NRK - 03 Feb 19 kl. 13:08

Trafikkulykke på Kvænangsfjellet

Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på E6 ved Sørstraumen på Kvænangsfjellet i Troms. Skadeomfanget er ukjent. Meldingen om ulykken kom fra bilfabrikantens alarmsentral, melder politiet på Twitter..

NRK - 12 Jan 19 kl. 08:40

Stengte europaveier

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt på grunn av uværet det siste døgnet. E6 over Sennalandet er steng. Det er og E6 over Kvænangsfjellet og E10 over Bjørnefjell.

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:21

Uvær rammer Vest-Finnmark

Uværet skaper store problemer i Finnmark. Hammerfest er isolert både langs veien, i lufta og på sjøen. Hovedveien inn til fylket, E6 over Kvænangsfjellet, er stengt til i morgen.

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:11

Veistrekninger åpnes i nord

Etter kolonnekjøring og stengte veistrekninger en rekke steder i Nordland, Troms og Finnmark, er de fleste veiene åpnet igjen lørdag kveld. I Troms er E6 over Kvænangsfjellet fortsatt stengt grunnet rasfare. Ny vurdering blir gort søndag klokken 10..

NRK - 24 Dec 18 kl. 21:32

Flere riksveier stengt

Riksvei 13 over Vikafjellet er stengt. I tillegg er fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland i Buskerud stengt. Fra før av er riksvei 7 over Hardangervidda stengt for kjøretøy under 7,5 tonn..

NRK - 11 Jan 19 kl. 08:51

Tre nye vegprosjekter

Regjeringen og selskapet Nye Veier åpner for å bygge ut tre nye vegstrekninger i Norge. Strekningene det gjelder er E16 fra Kløfta til Kongsvinger, E6 mellom Øyer og Otta i Gudbrandsdalen og Kvænangsfjellet på E6 i Troms..

NRK - 23 Mar 19 kl. 01:38

Uvær stenger fjelloverganger i sør

Rv 7 Hardangervidda: Stengt pga uvær. Rv 13 Vikafjellet: stengt pga uvær. Fv 50 Aurland–Hol:stengt pga uvær.

NRK - 10 May 19 kl. 07:51

Kjent strand stengt i to år til

Stranda i Thailand som er kjent frå filmen The Beach vil halde stengt i to år til. Den blei stengt i juni i fjor på grunn av store miljøskadar. Stranda blir stengt til sommaren 2021, mellom anna for å gje korallrev tid til å bygge seg opp..

NRK - 03 Feb 19 kl. 13:52

Får helsehjelp etter bilulykke

Brannvesen og politi er på plass på Kvænangsfjellet, der to biler har kollidert. To personer satt i den ene bilen. En av dem ivaretas nå av ambulansemedarbeider.

NRK - 26 Mar 19 kl. 05:56

Flere veier stengt

Flere veier er stengt tirsdag morgen som følge av uvær flere steder i landet. Fylkesvei 53 Tyin-Årdal er stengt og riksvei 7 over Hardangervidda er stengt. Samtidig er det kolonnekjøring ved E134 over Haukelifjell og riksvei 53 over Hemsedalsfjellet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt