P4 > Nyheter

Torsdag, 24 September, 10:22

P4 - 08 juli 19 kl. 09:46

Kuttet politiårsverk i flere kommuner

Flere av lensmannskontorene som står igjen etter politireformen tappes for folk.
Det melder Dagbladet.
Avisen viser til tall fra Statistisk Sentralbyrå som viser at i 85 av de 214 kommunene som fortsatt har lensmannskontor er det kuttet flere årsverk siden 2016..
Les mer på P4


Les mer om:
Dagbladet, Statistisk Sentralbyrå

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kuttet, politiårsverki , flere, kommuner
NRK - 20 sep. 19 kl. 11:02

Flere årsverk for politiet

Politiet hadde totalt 17.031 årsverk ved utgangen av august 2019. Det er en økning på 285 årsverk fra samme periode i 2018, ifølge Politiet.

P4 - 13 mai 19 kl. 12:37

Flere ansatt i politiet

Det har blitt flere politifolk i Norge. Antallet politiårsverk har økt med 331 i år sammenlignet med i fjor, viser nye tall fra Politidirektoratet. Ved utgangen av april var det 10 071 politiårsverk..

NRK - 13 mai 19 kl. 11:58

Flere politifolk i Norge

Antall politiårsverk har økt med 331 siden utgangen av april i fjor, og var på 10 071 ved utgangen av april i år. Politiet hadde totalt 17 003 årsverk ved utgangen av april 2019. Det er en økning på 507 årsverk fra samme periode i fjor..

NRK - 20 mai 19 kl. 23:43

Færre kommuner med politi-årsverk

Nesten halvparten av landets kommuner har fått færre årsverk i politiet siden 2016, det viser tall fra SSB ifølge Dagbladet. Samtidig har de store byene har fått flere. Politidirektoratet svarer at kvalitet ikke kan måles i årsverk..

Aftenposten - 13 mars 19 kl. 05:39

Politiøvelse på Oslo City

Mellom klokken 4 og 7 natt til onsdag pågår det en politiøvelse i kjøpesenteret Oslo City..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 09:51

Kamelen vil ta «fuck politi»-sak til Høyesterett hvis han må

– Hvorfor blir du beskyttet hvis du hetser muslimer, men havner i fengsel hvis du sier «fuck politi»? spør rapperen Kamelen..

P4 - 22 juni 20 kl. 05:47

Flere legetilsyn i store kommuner

Eldre som bor på sykehjem i store kommuner får oftere legetilsyn og kartlegging av ernæring enn de som bor i små kommuner. Det viser en ny rapport fra Senter for omsorgsforskning, melder Aftenposten. De har også sett på om det gjøres en årlig legemiddelgjennomgang og om brukerne får vurdering av tannhelsepersonell.

NRK - 16 juni 20 kl. 10:16

Færre kommuner har eiendomsskatt

I 2019 hadde 371 kommuner eiendomsskatt, mens i 2020 har tallet gått ned til 319 kommuner, ifølge SSB. Hovedforklaringen er at mange kommuner har slått seg sammen. 109 kommuner ble ved årsskiftet slått sammen til 43..

P4 - 16 juni 20 kl. 10:24

Færre kommuner har eiendomsskatt

Færre kommuner har eiendomsskatt Mens det i 2019 var 371 kommuner der innbyggerne måtte betale eiendomsskatt, har tallet i år gått ned til 319, viser nye tall fra SSB. Hovedforklaringen er imidlertid at mange kommuner i år har slått seg sammen. 109 kommuner ble ved årsskiftet slått sammen til 43..

NRK - 22 juni 20 kl. 14:31

Kommuner øver på beredskap

88 prosent av landets kommuner har øvd på beredskap de siste to årene, ifølge en undersøkelse fra DSB. De fleste kommuner tilfredsstiller kravene til kommunal beredskapsplikt. Sammenslåtte kommuner er på høyde med øvrige kommuner..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Forlag ilegges gigantbøter

Fem forlag får nå bøter på til sammen 502 millioner kroner for brudd på konkurranseloven. Ifølge Konkurransetilsynet har Cappelen Damm, Forlagshuset Vigmostad & Bjørke, Gyldendal og Aschehoug delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt med hverandre. Gyldendal skriver i en børsmelding at de ikke er enige i tilsynets vurdering..

P4 - 15 minutter siden

Styringsrenta endres ikke

Styringsrenta blir liggende på null prosent. Det viser den ferske rentebeslutningen fra Norges Bank. Styringsrenta ble satt til null prosent i mai og sentralbanken viser til at det vil ta tid før produksjon og sysselsetting er på nivåene fra før koronapandemien..

P4 - 30 minutter siden

Forsinkelser på T-banen i Oslo

Det er forsinkelser på samtlige linjer på T-banen i Oslo etter problemer med en sporveksel ved Tøyen stasjon. Sporveien sier problemer fører til dels store forsinkelser vestover gjennom sentrum,.

P4 - 45 minutter siden

Åtte av ti unge mener de har alt de ønsker seg

Åtte av ti unge mener de har alt de ønsker seg. Det viser den ferske Ungdata-rapporten fra Oslo Met. Selv om de aller fleste unge i undersøkelsen oppgir at de er fornøyde med livene sine sier også 21 prosent av unge på videregående at de har psykiske helseplager..

P4 - 1 time siden

Ilegger gigantbot mot forlag

Fem forlag ilegges gigantbøter på til sammen 502 millioner kroner for å ha samarbeidet ulovlig. Ifølge Konkurransetilsynet har blant annet Gyldendal, Cappelen Damm og Aschehoug delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt med hverandre. Dagens Næringsliv har forsøkt å få en kommentar fra aktørene.

P4 - 1 time siden

Gutt påkjørt to ganger

En 12 år gammel ble påkjørt to ganger i Alta i morges. Gutten ble først truffet av en bil i et fotgjengerfelt. 12-åringen havnet så i motsatt kjørefelt, der han ble truffet av en ny møtende bil.

P4 - 2 timer siden

Voldsomt fall i kollektivtransporten

Koronapandemien har ført til en voldsom nedgang for kollektivtransporten i Norge. Næringen hadde i andre kvartal i år 91,1 millioner færre passasjerer enn samme kvartal året før. Størst nedgang var det for busstransport med 51 millioner færre reisende, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå.

P4 - 1 time siden

Slår alarm om sykkelsabotasje

Forsikringsselskapet IF slår alarm om sabotasje av sykler. Hittil i år har et av landets største sykkelverksteder vært borti nesten 50 sykler hvor hjul er løsnet med vilje eller bremser er tuklet med. Det er først og fremst sykler til barn og unge som blir sabotert.

P4 - 2 timer siden

53 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet har 53 personer i Oslo fått påvist koronasmitte. Det er tre færre enn dagen før. Ifølge oversikten er alle Oslos bydeler unntatt Vestre Aker fortsatt i rød sone.

P4 - 2 timer siden

Omkamp om iskanten til våren

Programkomiteen i Arbeiderpartiet har ikke klart å bli enige om hvor grensen for iskanten skal gå. Dermed blir det omkamp om iskantgrensen til våren, skriver Dagbladet. Dette er det eneste punktet i klimaprogrammet hvor komiteen ikke er enig, ifølge avisa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt