NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 16:49

NRK - 07 Nov 19 kl. 03:29

Kuttet klærne av mann i Lørenskog

Politiet i Oslo har i natt lett med patruljer og helikopter etter ukjente personer som skal ha angrepet en mann i Lørenskog litt før kl. 2. Mannen fikk blant annet kuttet opp klærne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Lørenskog

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kuttet, klærneav , manni , Lørenskog
Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 22:59

Mann pågrepet etter trusselsituasjon i Lørenskog

En mann i 20-årene er pågrepet etter at politiet fikk melding om at en mann truet med våpen i Lørenskog lørdag kveld. Et replikavåpen er funnet på stedet..

NRK - 02 Jan 20 kl. 19:22

Mann truet med kniv i Lørenskog

En mann ble truet med kniv og fraranet en kontantbeløp under et bilkjøp i Lørenskog. Ranet skjedde under en avtalt bilhandel. Politiet i Øst søker etter tre unge menn, skriver de på Twitter..

NRK - 03 Nov 19 kl. 00:12

Mann pågrepet i Lørenskog

En mann i 20-årene er pågrepet etter at politiet fikk melding om at en mann truet med våpen i Lørenskog lørdag kveld. Et replikavåpen er funnet på stedet. Politiet har gjort funn av et replikavåpen på stedet, samt narkotika..

NRK - 21 Jan 20 kl. 01:22

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

Klartale - 08 May 20 kl. 08:19

Ny mann pågrepet i Lørenskog-saken

En ny mann er pågrepet i forsvinnings-saken i Lørenskog. Fra før er Tom Hagen siktet for å ha drept kona si..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 21:31

Mann skutt i beinet i Lørenskog – to tenåringer anholdt

En mann i 20-årene er skutt i leggen på Skårer i Lørenskog. To gutter i tenårene er anholdt..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 21:31

Mann skutt i beinet i Lørenskog - to tenåringer anholdt

En mann i 20-årene er skutt i leggen på Skårer i Lørenskog. To gutter i tenårene er anholdt, men politiet søker etter flere involverte..

VG - 26 May 20 kl. 22:06

Mann i 20-årene skutt - politijakt på Lørenskog

Politiet har kontroll på to personer og jakter flere gjerningsmenn etter meldinger om skudd på Lørenskog..

P4 - 07 Nov 19 kl. 05:25

Fikk klærne kuttet opp

En mann skal ha blitt angrepet og fått opp klærne sine da var ute og gikk på Lørenskog i natt. Han har fortalt politiet at 3-4 personer plutselig dukket opp og begynte å kutte opp klærne og refleksvesten hans. Han er ikke fysisk skadd, men politiet sier dette er en stygg hendelse.

P4 - 07 Oct 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Munnbind påbudt i danske fly

Flypassasjerer i Danmark påbys å bruke munnbind fra de ankommer flyplassen til reisen er over. Til gjengjeld får flyselskaper selge alle seter, melder Danmarks Radio. Dermed retter danskene seg etter Det europeiske luftfartssikkerhetsbyrå, EASA..

NRK - 45 minutter siden

Store utfordringer med poststemmer

Koronapandemien vil få flere amerikanere til å stemme per post, tror eksperter Reuters har snakket med. De fryukter mange delstater vil slite med å få sendt ut stemmesedler i tide. President Trump frykter valgfusk, men det er lite trolig, mener de..

NRK - 45 minutter siden

Norske jøder betalte dyrt for flukt

Norske jøder betalte opptil flere årslønner for å kunne flykte til Sverige under Den andre verdenskrig. Penger har vært en større del av historien om de norske jødenes flukt enn det som tidligere har kommet frem, skriver Dagen..

NRK - 1 time siden

Permittering rammer flystudenter

Mandag kan halvparten av flygelederne på Torp Sandefjord lufthavn bli permittert. Tre pilotskoler må i så fall stenge, og i alt 110 ansatte der må også permitteres. Også 400 studenter som har tatt opp en million kroner i lån til utdanningen rammes..

NRK - 1 time siden

Ahus åpner for besøkende

Ahus åpner fredag 5. juni opp for at pasienter igjen kan få besøk av sine nærmeste pårørende. For å beskytte mot smitte vil antall besøkende fortsatt være begrenset.

NRK - 1 time siden

Kystvakta på plass ved Kråkneset

Kystvaktas KV Harstad har i natt ankommet Altafjorden for å bistå med opprydninga etter jordskredet onsdag. Rasområdet på Kråkneset er fortsatt sperret av, og NVE tror det vil ta mange dager før man kan oppholde seg der..

NRK - 1 time siden

Sverige åpner for innenlandsreiser

Det skal bli færre restriksjoner for reiser innad i Sverige, sier statsminister Stefan Löfven. Mindre belastning på helsevesenet gjør at symptomfrie personer kan reise over hele landet fra 13. juni.

NRK - 1 time siden

Tom Hagen vil ikke avhøres mer

Milliardæren Tom Hagens tillit til politiet er betydelig svekket. Den drapssiktede 70-åringen tror ikke nye avhør vil bringe saken videre, melder VG. Hagen møter derfor ikke til avhør tirsdag, torsdag og fredag i neste uke, sier forsvareren hans..

NRK - 1 time siden

Søk i skogen etter Odin

Politiet er i dag i terrenget ved Nygårdsvollen i Malvik og leter i skogen i forbindelse med Odin-saken. Et vitne mener å ha sett 18-åringen der, men området er aldri tidligere undersøkt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt