NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 01:15

NRK - 07 Nov 19 kl. 03:29

Kuttet klærne av mann i Lørenskog

Politiet i Oslo har i natt lett med patruljer og helikopter etter ukjente personer som skal ha angrepet en mann i Lørenskog litt før kl. 2. Mannen fikk blant annet kuttet opp klærne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Lørenskog

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kuttet, klærneav , manni , Lørenskog
Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 22:59

Mann pågrepet etter trusselsituasjon i Lørenskog

En mann i 20-årene er pågrepet etter at politiet fikk melding om at en mann truet med våpen i Lørenskog lørdag kveld. Et replikavåpen er funnet på stedet..

NRK - 03 Nov 19 kl. 00:12

Mann pågrepet i Lørenskog

En mann i 20-årene er pågrepet etter at politiet fikk melding om at en mann truet med våpen i Lørenskog lørdag kveld. Et replikavåpen er funnet på stedet. Politiet har gjort funn av et replikavåpen på stedet, samt narkotika..

P4 - 07 Nov 19 kl. 05:25

Fikk klærne kuttet opp

En mann skal ha blitt angrepet og fått opp klærne sine da var ute og gikk på Lørenskog i natt. Han har fortalt politiet at 3-4 personer plutselig dukket opp og begynte å kutte opp klærne og refleksvesten hans. Han er ikke fysisk skadd, men politiet sier dette er en stygg hendelse.

P4 - 07 Oct 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 00:02

Full fyr i brakkerigg på Lørenskog

Nødetatene har rykket ut til en brann i en brakkerigg på Lørenskog fredag kveld. Det er registrert 60 beboere på adressen..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 22:59

Trusselsituasjon i Lørenskog

Politiet rykket lørdag kveld ut til en parkeringsplass ved Lørenskog kirke i forbindelse med en trusselsituasjon, skriver Romerikes Blad..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 00:02

Brakkerigg på Lørenskog var i full fyr

Nødetatene rykket ut til en brann i en brakkerigg på Lørenskog fredag kveld. Ved midnatt var brannen slukket og tre personer kjørt til legevakten..

P4 - 02 Nov 19 kl. 22:48

Trusselsituasjon i Lørenskog

En person er pågrepet etter en trusselsituasjonen ved Lørenskog kirke. Det er ennå uavklart hva som har skjedd, og politiet er sparsomme med opplysninger. Til Romerikes Blad opplyser de at ingen er skadd som følge av hendelsen, og at de har kontroll..

P4 - 30 Sep 19 kl. 16:36

Pågrepet etter brann i Lørenskog

Tre personer er pågrepet, mistenkt for å ha tent på en fritidsklubb i Lørenskog i helgen. Alle er i 20-årsalderen, og to er fra lokalområdet, ifølge politiet. Fritidsklubben ble totalskadet..

NRK - 13 Sep 19 kl. 23:27

Brann i brakkerigg på Lørenskog

Det brenner i en brakkerigg rett ved en bensinstasjon på Lørenskog i Akerhus. Brannvesenet er på stedet, og jobber nå med å få bekreftet at alle som bodde der har kommet seg ut. Det sier politiet til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Tallet på døde stiger etter angrep

Tallet på døde soldater er oppjustert til 43 etter at ekstremister angrep soldater i Mali mandag, opplyser militære kilder. Soldater fra Mali og Niger ble angrepet nær byen Tbankort mens de var på patrulje. Angriperne blir omtalt som terrorister..

NRK - 1 time siden

Opprørspoliti mot begravelsesfølge

Boliviansk opprørspoliti brukte tåregass for å spre tusenvis av mennesker som fulgte fem døde demonstranter til graven i hovedstaden La Paz torsdag. De fem var blant de åtte som ble drept i sammenstøt mellom demonstranter og politi..

NRK - 2 timer siden

Kritiske til å nekte kroanbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 2 timer siden

Når ikke antibiotikamål

Helsevesenet når ikke målet om en reduksjon på 30 prosent i antibiotikabruken innen 2020. Det viser en rapport fra Helsedirektoratet, skriver NTB. Siden 2012 har bruken av antibiotika gått ned med 24 prosent...

NRK - 2 timer siden

Store demonstrasjoner i Colombia

Over hundre tusen mennesker i Colombia deltok torsdag i demonstrasjoner mot president Ivan Duque og hans økonomiske politikk. De protesterte blant annet mot økt økonomisk ulikhet og regjeringens angivelige planer om å heve pensjonsalderen..

NRK - 3 timer siden

«Hvaldimir» har flyttet sørover

Hvithvalen «Hvaldimir» som i forrige måned forlot havna i Hammerfest, har dukket opp i Sørkjosen i Nordreisa i Troms, skriver iFinnmark. Den tamme hvalen dukket først opp utenfor Rolfsøya i Finnmark i slutten av april..

NRK - 4 timer siden

Kaller tiltalen et kuppforsøk

Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu kaller korrupsjonstiltalen mot ham for et kuppforsøk, og sier han ikke vil gå av. Den israelske riksadvokaten kunngjorde i dag at det er tatt ut tiltale for bestikkelser, svindel og tillitsbrudd..

NRK - 4 timer siden

Bloomberg har registrert seg

Milliardær og tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg (77) har registrert seg for å delta i Demokratenes nominasjonskamp foran presidentvalget i USA neste år. Han har likevel ennå ikke bestemt seg for om han skal delta..

NRK - 4 timer siden

Slutter med sekstimers arbeidsdag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag har jobbet seks timer om dagen de siste 12 åra, men nå er det slutt. Grunnen er at selskapet må kutte kostnader. Tine anslår at de kan spare omtrent åtte millioner kroner på dette..

NRK - 4 timer siden

Oppretter lokalkontor på Svalbard

To ansatte ved et nytt lokalkontor for Nærings- og fiskeridepartementet på Svalbard skal forvalte 98,75 prosent av øygruppa. De ansatte skal etter planen være på plass i april 2020..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt