NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 10:41

NRK - 25 Jun 19 kl. 11:31

Kuttet internett i Myanmar

Myanmar har kuttet internett for over 1 million mennesker. FN frykter at det kan skje grove lovbrudd mot sivilbefolkningen under dekke av militæropersjon i de aktuelle områdene. Telenor er et av selskapene som har fått ordre om nett-stans..
Les mer på NRK


Les mer om:
Myanmar

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kuttet, internetti , Myanmar
Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 11:35

Myanmar har kuttet internett for over 1 million mennesker

FN frykter overgrep mot sivile etter at Myanmar kuttet internett for over 1 million mennesker. Telenor er et av selskapene som har fått ordre om nett-stans..

Hegnar.no - 25 Jun 19 kl. 11:26

Har kuttet internett for over 1 million mennesker

FN frykter overgrep mot sivile etter at Myanmar kuttet internett for over 1 million mennesker. Telenor er et av selskapene som har fått ordre om nett-stans..

NRK - 23 Apr 19 kl. 12:40

Fryktar minst 50 omkomne i Myanmar

Politiet i Myanmar fryktar at meir enn 50 menneske vart drepne i eit ras i ei gruve i Myanmar. Det skriv nyheitsbyrået AFP..

NRK - 17 Apr 20 kl. 15:27

Sivile drepen i Myanmar

Minst 32 menneske, flesteparten kvinner og barn, er drepen av regjeringsstyrkar i delstatane Rkhine og Chin i Myanmar dei siste vekene. Regjeringshæren i Myanmar har nesten dagleg gjennomført fly- og granatangrep mot befolka område, ifølge FN..

NRK - 10 Dec 19 kl. 10:24

Aung San Suu Kyi forsvarer Myanmar

Fredsprisvinner Aung San Suu Kyi skal tirsdag selv forsvare Myanmar i Den internasjonale straffedomstolen i Haag. ICC vil behandle anklagene om mulige forbrytelser mot den muslimske rohingya-minoriteten i Myanmar, selv om landet ikke er en del av ICC.

NRK - 21 Mar 19 kl. 05:33

Myanmar-kvinner selges til Kina

Kvinner fra Myanmar blir solgt til tvangsekteskap i Kina med formål om å bære fram barn, ifølge ny rapport fra Human Rights Watch. Regjeringene i Myanmar og Kina anklages for å ikke stoppe handel med Kachin-kvinner som lures til Kina som barnepiker..

NRK - 20 Sep 19 kl. 07:33

Voldtekter over internett anmeldes

Antall anmeldte voldtekter over internett økte fra 20 i 2017 til 173 til 2018, ifølge en rapport fra Kripos, melder NTB. Politiet ser en økning i anmeldelser der offeret ikke kjenner til gjerningspersonen. Mange av overgrepene skjer over internett..

NRK - 25 Jan 20 kl. 08:19

To drept i angrep i Myanmar

To kvinner fra den etniske rohingya-minoriteten i Myanmar ble drept i et militært angrep, ifølge Reuters. Angrepet kom to dager etter at FNs øverste domstol beordret Myanmar om å beskytte den muslimske minoriteten. Sju andre ble skadd i angrepet..

NRK - 06 Jan 20 kl. 18:27

Mobilnettet oppe igjen i Siljan

Fiberledningen som ved et uhell ble kuttet over i dag, er nå blitt skjøtet. Det opplyser Telenor. Mobilnettet skal nå være på plass og internett skal være på plass i løpet av kvelden..

P4 - 25 Apr 19 kl. 11:53

Vi bruker mer tid på Internett, og mindre tid på tradisjonelle medier

Vi bruker mer tid på internett, færre ser på TV og digital spillbruk øker blant de yngste og de eldste. Det er noe av det som kom frem om nordmenns medievaner da SSBs Mediobarometer for 2018 ble presentert i dag. Prosjektansvarlig Emma Castillo Schiro mener tidsbruken på internett stikker seg mest ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Én drept under protest i Louisville

En mann ble skutt og drept under sammenstøt med politiet i Louisville i Kentucky i USA, melder en lokal journalist, Stephon Dingle. Ifølge Dingle ble mann skutt etter å ha åpnet ild mot politifolk som forsøkte å fjerne en menneskemengde..

NRK - 5 minutter siden

CNN 40 år gammelt

I dag er det 40 år siden nyhetskanalen CNN begynte sendingene, som verdens første nyhetskanal med 24-timers dekning. Det melder NTB. Etter hvert som årene gikk, oppsto en rekke andre 24-timers nyhetsnettverk, både i USA og andre land..

NRK - 15 minutter siden

Palestinas økonomi krymper kraftig

Verdensbanken anslår at Palestinas økonomi kan krympe mellom 7,6 og 11 prosent i år. I fjor vokste økonomien med kun én prosent. Det melder NTB.

NRK - 30 minutter siden

Märtha Louises instragram hacket

En av de to instagramkontoene til prinsesse Märtha Louises er deaktivert etter at det ble oppdaget at den har blitt hacket. Det melder VG..

NRK - 45 minutter siden

Eier av båt i Florø funnet

Eieren av båten som ble funnet med motoren på ved kaia i Florø er funnet. Det tyder på at båten ble stjålet i løpet av natta, skriver HRS Sør-Norge. Politiet forsøker å få klarhet i om noen kan ha falt i vannet, sier de til VG.

NRK - 45 minutter siden

Tolv omkom i trafikkulykke i Nepal

Tolv personer døde og 21 ble skadet da en overfylt varebil kolliderte med en parkert lastebil på en motorvei ved landsbyen Rapti Sonari i Nepal, natt til i dag. Det skriver NTB. To av de skadde betegnes som kritisk skadd..

NRK - 1 time siden

9.035 nye smittede i Russland

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 9.035 nye påviste tilfeller av koronaviruset i Russland, melder Reuters. 415.

NRK - 1 time siden

Tror brannen kan være påsatt

Politiet mener brannen i et garasjeanlegg i Søgne i natt kan være påsatt. De ønsker tips fra folk som kan ha observert personer eller kjøretøy i nærområdet. Beboere i to boliger ble evakuert, og tre biler og en traktor ble ødelagt i brannen..

NRK - 1 time siden

Estland åpner for innreise

I dag åpner Estland grensene sine igjen for reisende fra EU og EØS-land, skriver nettstedet Err. Innreisende må ikke i karantene dersom landet de reiser fra har femten eller færre smittede per 100.000 innbyggere de siste fjorten dagene..

NRK - 1 time siden

Sterk økning på Hong Kong-børsen

Hong Kong-børsen starter uken godt etter kunngjøringen om at USAs president Donald Trump vil innføre sanksjoner mot Kina. Hang Seng-indeksen er opp 3,4 prosent ved ni-tiden, og Sjanghais sammensatte indeks steg med 2.2 prosent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt