NRK > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 06:48

NRK - 03 sep. 19 kl. 20:45

Kuttet i antall brexitforhandlere

Boris Johnsons gruppe av brexitforhandlere er mindre enn en firedel så stor som Theresa Mays forhandlingsteam, opplyser kilder til Sky News. Det er nå 24 tjenestemenn som jobber sammen med Johnsons fremste brexitrådgiver og -forhandler David Frost..
Les mer på NRK


Les mer om:
Johnsons, Theresa Mays, Sky News, David Frost

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kutteti , antall, brexitforhandlere
P4 - 03 sep. 19 kl. 20:51

Færre brexitforhandlere

Boris Johnson har langt færre Brexitforhandlere som sin forgjenger Theresa May. I følge Sky News skal den ferske statsministeren ha 24 tjenestemenn som jobber med Brexitforhandler David Frost, det er en firedel av hva May hadde..

P4 - 07 okt. 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

NRK - 08 mai 20 kl. 15:05

Tre millioner arbeidsplasser kuttet

I løpet av de siste to månedene har tre millioner arbeidsplasser blitt kuttet i Canada. Dermed ligger arbeidsledigheten i landet på 13 prosent, ifølge AFP. Antall arbeidsledige i landet har dermed doblet seg i landet under koronakrisen..

P4 - 24 jan. 20 kl. 05:25

Går av i protest mot studentkutt

To ansatterepresentanter trekker seg fra styret ved Politihøgskolen i protest mot kutt i antall studieplasser. Det skriver Khrono. Politihøgskolen vedtok onsdag å kutte antall studieplasser 550 til 400.

P4 - 26 okt. 19 kl. 12:26

Carlsen kuttet ut alkohol i 2019

Norges sjakkess Magnus Carlsen har fortsatt ikke tapt et parti i 2019. Selv tror han det har en sammenheng med at han har kuttet ut alkohol. Nylig slo Carlsen verdensrekord på toppnivå i antall partier på rad uten å tape.

NRK - 04 feb. 20 kl. 05:06

Færre søknader til abortnemnd

Abortnemndene får færre søknader, etter at antallet nemnder er kuttet kraftig. Antall nemndsøknader fra Sogn og Fjordane er gått fra 16 til 2 etter at nemnda der forsvant. Ifølge Vårt Land var det tydelige advarsler mot kutt..

Aftenposten - 25 mars 20 kl. 12:19

McDonald’s permitterer over 1000 ansatte

En av landets største fastfoodkjeder har stengt rundt 10 prosent av restaurantene sine som følge av coronakrisen og kuttet kraftig antall ansatte på jobb..

NRK - 18 juni 20 kl. 09:04

– USA vil rådføre seg med Nato

USA sier nå de vil rådføre seg med sine Nato-allierte om det varslede kuttet i antall amerikanske soldater i Tyskland, opplyser Nato-sjef Jens Stoltenberg. Da president Donald Trump kunngjorde at han vil redusere USAs styrker var ikke Nato orientert..

E24 - 25 mars 20 kl. 11:38

McDonald’s permitterer over 1.000 ansatte

En av landets største fastfoodkjeder har stengt rundt 10 prosent av restaurantene sine som følge av koronakrisen og kuttet kraftig antall ansatte på jobb..

Aftenposten - 03 mars 20 kl. 10:18

SAS må redusere kostnader på grunn av koronaviruset: Vil kutter i flyvninger og personell

SAS reduserer antall flyavganger som følge av det nye koronaviruset. Virusutbruddet har gjort at etterspørselen har sunket og avganger i Europa og Skandinavia blir derfor kuttet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 9 timer siden

Ber om tips om to finske turister

Politiet har mottatt bekymring for et finsk par i 50-årene, som ikke har returnert til Olderelv camping i Skibotn som forventet. Politiet ønsker tips fra publikum om de ser en finskregistrert bil i området. En patrulje leter etter de to turistene..

NRK - 15 minutter siden

Færre gjekk konkurs i juli

I juli var det endå ein nedgang i konkursar samanlikna med same månad i fjor, melder NTB. Nedgangen i talet på bedrifter som har vorte slått konkurs eller tvangsavvikla i juli i år, var på 23 prosent samanlikna med juli i fjor, syner ferske tal..

NRK - 15 minutter siden

Orkanen Isaias har treft land

Orkanen Isaias har tysdag morgon treft land ved Ocean Isle Beach i delstaten North Carolina i USA, ifylgje USA sitt nasjonale orkansenter. Orkanen har maksimal vindstyrke på 37 meter i sekundet, ifylgje senteret..

NRK - 30 minutter siden

Brann i stasjonsbygninga i Moelv

Det brenn i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet. NTB melder at togtrafikken er sperra på staden. Politiet skriv på Twitter at det ikkje er meld om personskadar..

NRK - 30 minutter siden

Restaureringa av orgelet i gang

Orgelet i Notre-Dame-katedralen i Paris skal plukkast frå kvarandre og verte restaurert, eit år etter den katastrofale brannen i katedralen. Restaureringa starta måndag og er venta å føregå over nesten fire år..

NRK - 1 time siden

Nye kinofilmar tidlegare på nett

Ein historiske avtale i USA gjer det mogleg for filmstudioet Universal å sleppe storfilmar til leige på nett berre 17 dagar etter kinopremiere. Vanlegvis tar det fleire månader før nye filmar vert slopne på nett..

NRK - 1 time siden

Smitten på vei ned i California

Guvernør Gavin Newsom sier koronasmitten i California ser ut til å være på vei ned, men understreker at det er langt igjen til en gjenåpning for næringslivet. Mange forretninger i USAs mest folkerike delstat måtte i juli stenge dørene for andre gang..

NRK - 1 time siden

75 år siden Hiroshima-bomben

Torsdag er det 75 år siden USA sprengte en atombombe over den japanske byen Hiroshima. Bomben ble sluppet fra bombeflyet «Enola Gay» over Hiroshima 6. august 1945 klokka 8.

NRK - 1 time siden

Trump krever del av salg av TikTok

President Donald Trump sier ifølge Reuters at hans regjering bør få en betydelig del av salgsprisen når TikToks aktivitet i USA selges. Dersom det ikke blir noe av salget, vil Trump forby videotjenesten i USA fra 15. september..

NRK - 1 time siden

Branson planlegger å bli romturist

Den britiske milliardæren Richard Branson, som grunnla flyselskapet Virgin, varsler at han planlegger å reise ut i rommet i en rakett fra Virgin Galactic tidlig neste år. Raketten skal skytes opp fra Spaceport America i New Mexico, skriver Reuters..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt