NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 10:53

NRK - 03 Sep 19 kl. 20:45

Kuttet i antall brexitforhandlere

Boris Johnsons gruppe av brexitforhandlere er mindre enn en firedel så stor som Theresa Mays forhandlingsteam, opplyser kilder til Sky News. Det er nå 24 tjenestemenn som jobber sammen med Johnsons fremste brexitrådgiver og -forhandler David Frost..
Les mer på NRK


Les mer om:
Johnsons, Theresa Mays, Sky News, David Frost

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kutteti , antall, brexitforhandlere
P4 - 03 Sep 19 kl. 20:51

Færre brexitforhandlere

Boris Johnson har langt færre Brexitforhandlere som sin forgjenger Theresa May. I følge Sky News skal den ferske statsministeren ha 24 tjenestemenn som jobber med Brexitforhandler David Frost, det er en firedel av hva May hadde..

P4 - 07 Oct 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

P4 - 24 Jan 20 kl. 05:25

Går av i protest mot studentkutt

To ansatterepresentanter trekker seg fra styret ved Politihøgskolen i protest mot kutt i antall studieplasser. Det skriver Khrono. Politihøgskolen vedtok onsdag å kutte antall studieplasser 550 til 400.

P4 - 26 Oct 19 kl. 12:26

Carlsen kuttet ut alkohol i 2019

Norges sjakkess Magnus Carlsen har fortsatt ikke tapt et parti i 2019. Selv tror han det har en sammenheng med at han har kuttet ut alkohol. Nylig slo Carlsen verdensrekord på toppnivå i antall partier på rad uten å tape.

NRK - 04 Feb 20 kl. 05:06

Færre søknader til abortnemnd

Abortnemndene får færre søknader, etter at antallet nemnder er kuttet kraftig. Antall nemndsøknader fra Sogn og Fjordane er gått fra 16 til 2 etter at nemnda der forsvant. Ifølge Vårt Land var det tydelige advarsler mot kutt..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 12:19

McDonald’s permitterer over 1000 ansatte

En av landets største fastfoodkjeder har stengt rundt 10 prosent av restaurantene sine som følge av coronakrisen og kuttet kraftig antall ansatte på jobb..

E24 - 25 Mar 20 kl. 11:38

McDonald’s permitterer over 1.000 ansatte

En av landets største fastfoodkjeder har stengt rundt 10 prosent av restaurantene sine som følge av koronakrisen og kuttet kraftig antall ansatte på jobb..

Aftenposten - 03 Mar 20 kl. 10:18

SAS må redusere kostnader på grunn av koronaviruset: Vil kutter i flyvninger og personell

SAS reduserer antall flyavganger som følge av det nye koronaviruset. Virusutbruddet har gjort at etterspørselen har sunket og avganger i Europa og Skandinavia blir derfor kuttet..

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 12:04

- Skulle kuttet renten

Martin Malone, Alphabook, er klar på at Den amerikanske sentralbanken skulle kuttet renten onsdag, men tror likevel ikke det kommer et kutt på 0,5 prosentpoeng i juli..

NRK - 07 Nov 19 kl. 03:29

Kuttet klærne av mann i Lørenskog

Politiet i Oslo har i natt lett med patruljer og helikopter etter ukjente personer som skal ha angrepet en mann i Lørenskog litt før kl. 2. Mannen fikk blant annet kuttet opp klærne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere hjemmefester natt til søndag

Politiet i Agder har fått inn flere meldinger om private hjemmefester natt til søndag. I går gikk politiet ut og anmodet folk om å holde seg hjemme, men til tross for dette har andelen meldinger om hjemmefester økt det siste døgnet..

NRK - 4 minutter siden

Åtte nye døde på Filippinene

8 mennesker har det siste døgnet dødd som følge av å være smittet av koronaviruset på Filippinene, melder Reuters. 3246 mennesker er smittet av sykdommen som har krevd 152 liv i landet..

NRK - 30 minutter siden

Eldre koronapasient døde i Elverum

En eldre pasient døde lørdag på Sykehuset Innlandet i Elverum, ifølge VG. Pasienten var blant dem som først ble utsatt for forveksling av prøver. Sykehuset opplyser ifølge VG at pasienten hadde en annen underliggende sykdom..

NRK - 13 timer siden

Barnehager vil slippe å åpne

Bare én av tjue privateide norske barnehager mener det er riktig å åpne for fullt den første uka etter påske, ifølge en ny undersøkelse. 5 prosent av de spurte barnehagene mener de bør åpne igjen, men 85 prosent mener de ikke bør åpne, melder VG..

NRK - 30 minutter siden

Uvær flere steder i Troms

Snøbyger og stiv kuling preger flere utsatte steder i Troms søndag. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snøfokk. Det kan være lokalt vanskelige kjøreforhold, men vinden skal minke utover ettermiddagen og faren avta..

NRK - 30 minutter siden

Dette kan du prøve ut i påska

«Skaff dere noen gode spill, lat som dere er på hytta», var statsminister Erna Solbergs tips da vi alle skjønte at årets hyttepåske var avlyst. Her finner du noen tips til koselige påske-aktiviteter:.

NRK - 30 minutter siden

Ran i Nydalen: Truet med pistol

En person ble slått og truet med pistol på Nydalen T-banestasjon i Oslo. Politiet leter etter tre eller fire personer..

NRK - 30 minutter siden

Eldre koronapasient døde

En eldre pasient døde lørdag på Sykehuset Innlandet, ifølge VG. Pasienten var blant dem som først ble utsatt for forveksling av prøver. Sykehuset opplyser ifølge VG at pasienten hadde en annen underliggende sykdom..

NRK - 45 minutter siden

Koronautbrudd i flyktningleir

Nok en leir for asylsøkere blir isolert i Hellas etter at det er påvist koronasmitte der, opplyser greske myndigheter. En 53 år gammel afghansk asylsøker i Malakasa-leiren, 38 kilometer nordøst for Aten, har testet positivt for koronaviruset..

NRK - 4 timer siden

Bil med havnet i elva

En bil med tre personer kjørte av veien og havnet i Moldeelva ved Dalsøyra i Gulen i Ytre Sogn søndag morgen, melder Vest politidistrikt. To personer er fraktet til sykehus med luftambulanse, den tredje får helsehjelp på stedet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt