VG > Økonomi

Saturday, 24 February, 18:26

VG - 12 Oct 17 kl. 11:54

Kutter CO2-håndtering med 60 prosent - industrien raser

Regjeringen kutter kraftig i penger til videre studier for CO2-fangst. NHO og Bellona går kraftig ut mot kuttene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
CO2, NHO, Bellona

Dele artikeln

423 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kutter, CO2-håndteringmed 60 , prosent, industrien, raser
P4 - 10 Oct 17 kl. 09:32

Lånekassen kutter fastrenta

Lånekassen kutter renta på fastrentelån- Fra 1. november vil fastrentene være 2,18 prosent for tre års bindingstid. Den nye rentesatsen innebærer en nedgang på 0,05 prosentpoeng.

P4 - 24 Aug 17 kl. 05:16

Misfornøyde med Charlottesville-håndtering

Et flertall av amerikanere misliker Donald Trumps håndtering av hendelsene i Charlottesville. 6 av 10 sier i en måling, fortetatt av anerkjente Quinnipiac University, at Trump ikke har gjort en god jobb i etterkant av de voldsomme sammenstøtene. Tre av ti støtter presidenten.

NRK - 31 Aug 17 kl. 10:34

Fall i oljeleveranse

I fjor leverte industrien i Nord-Norge varer og tjenester for 3,17 milliarder kroner til petroleumssektoren – en nedgang på 32 prosent fra 2015. I Finnmark er nedgangen på 10,3 prosent fra 2015..

NRK - 07 Aug 17 kl. 10:40

Misfornøyde med Brexitforhandlinger

60 prosent av britiske velgere er misfornøyde med statsminister Theresa Mays håndtering av Brexit-forhandlingene, skriver Reuters. Det er en økning på 26 prosent fra juni..

DN - 10 Oct 17 kl. 09:22

Lånekassen kutter renten på fastrentelån

Fastrentene i Lånekassen vil fra 1. november være 2,18 prosent for tre års bindingstid, 2,44 prosent for fem år og 2,99 prosent for ti år..

Dagbladet - 05 Jan 18 kl. 11:44

Splittet om Hadias håndtering

Flere Ap-profiler gir åpent sin støtte til Hadia Tajiks håndtering av Giske-saken, men sentrale kilder i partiet er likevel opprørte..

Aftenposten - 12 Oct 17 kl. 19:15

Dette er budsjettkuttet som setter sinnene i kok både i oljenæringen og hos miljøfolket

Regjeringen kutter nesten all støtte til karbonfangst i industrien. Nå frykter aktørene at Norges andre forsøk på «månelanding» vil ende med nytt krasj..

P4 - 31 Jan 18 kl. 05:45

Aps velgere mer fornøyd enn Høyres om metoo-håndtering

Velgerne til Arbeiderpartiet er mer fornøyd enn Høyres velgere om partiledernes håndtering av MeToo-sakene. Halvparten av Ap-velgerne mener Jonas Gahr Støre har håndtert sakene om seksuell trakassering på en god måte. 29 prosent av Høyre-velgerne sier det samme om Erna Solberg, viser en måling gjort for Dagbladet.

P4 - 23 Dec 17 kl. 18:11

Kritisk til håndtering av Giske-saken

En av kvinnene som har varslet Arbeiderparti-ledelsen om nestleder Trond Giskes oppførsel, beskriver ledelsens håndtering som en stor belastning..

NRK - 25 Jul 17 kl. 09:49

Produksjonsnedgang i industrien

Krisen i oljeindustrien innvirker fortsatt på norsk leverandørindustri. Også i andre kvartal er det nedgang i industriproduksjonen, men noe optimisme å spore. Selve konjunkturindikatoren for industrien har gått opp fra 1,5 i forrige kvartal, NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Olemics byggeskandale er Ernas problem

Statsminister Erna Solberg sikret Olemic Thommessen gjenvalg som stortingspresident. Nå er hans problemer i ferd med å bli Erna Solbergs problem. Og Høyres..

VG - Igår: 13:45

Den glemte deportasjonen – 75 år siden Gotenland-transporten

Deportasjonen av 158 jøder med skipet Gotenland blir ofte oversett. For overgriperne – okkupasjonsmakten og Quisling-regimet – betød denne transporten at Norge var tømt for jøder. Også i etterkrigstidens oppgjør med forbryterne ble deportasjonen og ansvaret for den glemt..

VG - Igår: 12:53

Sosial kontroll: – Ved oppgjør får man friheten, og frihet har ingen pris.

I Norge hersker det en enighet om at alle skal kunne leve frie og selvstendige liv, men virkeligheten er ikke slik for alle..

VG - Igår: 10:39

Politiet aksjonerte mot familie i kirkeasyl på Fitjar

En afghansk familie som har sittet i kirkeasyl på Fitjar i Hordaland, ble fredag morgen pågrepet og hentet ut av politiet..

VG - Igår: 10:12

Statsadvokat reagerte: Jente (15) slipper å betale hasj-bot etter å ha anmeldt overgrep

Den 15 år gamle jenta ble bøtlagt for hasjrøyking etter at hun hadde anmeldt et voldtektsforsøk. Nå har førstestatsadvokat Anne Margrete Katteland trukket forelegget tilbake og henlagt saken..

VG - Igår: 10:13

Hoppe etter Wirkola

Det er på tide å snakke om skihoppere. Min barndoms skihopper var Bjørn Wirkola..

VG - Igår: 07:51

Stang åpner for ordfører-comeback

Oslo Høyre skal jakte ny ordfører-kandidat etter Fabian Stang (62). Det kan ende med Stang inn - igjen. Men først skal Stang være advokat hos John Christian Elden (50)..

VG - Igår: 04:32

Folk må vaksinere seg

Tre nye tilfeller av meslinger bør få folks øyne opp..

VG - I førrgår: 17:21

Forurenser containerskip like mye som 50 biler?

Det har vært utfordrende for Faktisk.no å finne svar på om et containerskip forurenser like mye som 50 biler til sammen..

VG - I førrgår: 15:58

Dataspill reddet skolegangen til Espen (25)

For åtte år siden droppet Espen Støtterud Christensen ut av videregående. Nå får han toppkarakterer og gjør seg klar for universitetet – takket være dataspill på skolen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt