Klartale > Nyheter

Wednesday, 10 August, 01:49

Klartale - 28 jun 22 kl. 10:24

Kurdisk nettverk fordømmer angrepet i Oslo

– Det er skammelig at fred og friheten ble angrepet. Demokratiet, fred og frihet er vårt mål som vi kurdere kjempet og fortsatt kjemper form, sier Masoud Naseri i en appell. Han er talsperson for Kurdisk Diaspora Senter i Norge.To personer ble drept natt til lørdag 25 juni. 21 mennesker ble skadd.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Masoud Naseri, Kurdisk Diaspora Senter, Norge, Per, London, Matapour, Iran, Diaspora, KDSN, IS, PST, Naseri, Islamsk Råd Norge, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kurdisk, nettverk, fordømmer, angrepeti , Oslo
NRK - 23 jul 22 kl. 13:28

Guterres fordømmer angrep i Odesa

FNs generalsekretær Antonio Guterres fordømmer angrepet mot havnen i Odesa. Det sier talsperson Farhan Haq, ifølge Reuters. Guterres understreker at både Russland, Ukraina og Tyrkia er forpliktet til å overholde sin del av kornavtalen som ble undertegnet fredag.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 01 mar 22 kl. 19:00

Fordømmer angrep nær Holocaust-minnemerke

Det russiske angrepet på TV-tårnet i Kyiv var like ved eit minnemerke for ein av dei største massakrane på jødar under Holocaust i Ukraina. I Babyn Jar blei over 33.000 jødar drepne på to dagar i september 1941.

NRK - 22 jul 22 kl. 00:57

FN-sjefen ber om granskning av angrep i Irak

FNs generalsekretær António Guterres ber om en granskning av angrepet som tok livet av minst åtte sivile i Irak. Han sier de som sto bak må stilles til ansvar. Irak har anklaget Tyrkia for å ha stått bak angrepet i en kurdisk fjellandsby nord i Irak.

NRK - 27 mar 22 kl. 06:05

Fordømmer angrep i Jemen

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer houthi-opprørernes angrep mot et oljedepot i Saudi-Arabia, og den saudiledede koalisjonens luftangrep mot Jemen. Alle parter i konflikten må vise selvbeherskelse, uttaler Guterres. – Generalsekretæren fordømmer på det sterkeste den nylige eskaleringen i konflikten i Jemen, sier Guterres' talsmann Stephane Dujarric.

NRK - 30 mar 22 kl. 16:55

Huitfeldt fordømmer angrep i Tel Aviv

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (A) fordømmer angrepet som tok livet av fem personer utenfor Tel Aviv tirsdag. – Jeg fordømmer på det sterkeste gårsdagens angrep i Bnei Brak, sier Huitfeldt i en pressemelding fra UD onsdag. – Dette er det tredje angrepet i Israel på en uke.

NRK - 29 jun 22 kl. 15:10

Støre fordømmer hackerangrepet

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) fordømmer hackerangrepet, men sier det ikke ser ut til å ha gjort alvorlig skade. – Jeg fordømmer det angrepet. Det er et angrep, sier Støre til NTB.

NRK - 30 mar 22 kl. 05:16

FN-sjefen fordømmer angrep i Israel

FNs generalsekretær António Guterres fordømte natt til onsdag norsk tid både Tel Aviv-angrepet og de øvrige angrepene som nylig har funnet sted i Israel, skriver NTB. – Han fordømmer de nylige terrorangrepene i Israel. Slike voldelige handlinger kan aldri rettferdiggjøres og må fordømmes av alle, sier Guterres' talsmann Stephane Dujarric.

NRK - 26 jun 22 kl. 23:32

Muslimske nettverk fordømmer angrep

Flere muslimske nettverk gir uttrykk for sorg og fordømmelse etter masseskytingen der to personer ble drept i Oslo. Styreleder Senaid Kobilica i Muslimsk Dialognettverk skriver på sin Facebook-side at han er i sjokk, og beskriver angrepet som «grusomt», skriver Aftenposten. Islamsk Råd Norge skriver på Facebook at de «tar totalavstand fra drap på uskyldige menneskeliv»..

NRK - 23 jul 22 kl. 23:28

USA fordømmer angrepet på Odesa

USAs utenriksminister Antony Blinken fordømmer angrepet på den ukrainske havnebyen Odesa. Han sier det skaper usikkerhet om kornavtalen som ble inngått fredag. – Dette angrepet sår alvorlig tvil om hvor troverdig Russlands forpliktelse i gårsdagens avtale var, og det undergraver arbeidet til FN, Tyrkia og Ukraina for å få nødvendig mat til verdensmarkedene, sier Blinken i en uttalelse.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 7 timer siden

Nytt farevarsel for Storbritannia

19. juli var det 40,3 grader i Storbritannia. Det var rekord.

Klartale - 9 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

Klartale - 11 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 12 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 12 timer siden

Forsikringsselskap advarer mot å spare for mye på strømmen

– Snart kommer høsten og de første nettene med frost. Det sier Therese Hofstad-Nielsen. Hun er skadeforebygger for Fremtind.

Klartale - 14 timer siden

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere enn for ett år siden.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Klartale - 14 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

Klartale - 14 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

Klartale - 15 timer siden

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com