NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 11:47

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:17

Kurdisk demonstrasjon i Oslo

Kurdere demonstrerte lørdag ettermiddag i Oslo mot Tyrkias invasjon i Nord-Syria-. Demonstrantene hadde samlet seg på Jernbanetorget med med kurdiske flagg og bannere med slagord som «Stans Tyrkias krig mot kurderne»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Tyrkias, Nord-Syria, Jernbanetorget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kurdisk, demonstrasjoni , Oslo
NRK - 02 Nov 19 kl. 11:55

Demonstrant arrestert i Oslo

Ein person er arrestert i samband med ein demonstrasjon på Sinsen i Oslo. Politiet opplyser at det er snakk om ein demonstrasjon mot eit lovleg arrangement. Fleire politipatruljar er på veg til staden..

NRK - 09 Oct 19 kl. 18:50

Demonstrasjon mot rasisme i Oslo

Flere hundre mennesker møtte opp på en demonstrasjon mot rasisme i Oslo onsdag. De gikk fra Jernbanetorget til Stortinget for å minnes Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, som ble drept i terrorangrepet i Bærum i august..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 11:55

Person pågrepet under demonstrasjon i Oslo

En person er pågrepet i forbindelse med en demonstrasjon mot et arrangement på Sinsen i Oslo..

NRK - 11 Aug 19 kl. 11:05

Ny demonstrasjon i Hongkong

Demonstranter har på nytt begynt å samle seg i Hongkong, dagen etter at en fredelig demonstrasjon endte med sammenstøt med politi. Politiet har gitt tillatelse til søndagens demonstrasjon i Victoria Park..

P4 - 12 Feb 20 kl. 18:35

Vil dømme IS-kvinner

Kurdiske myndigheter ønsker å dømme IS-kvinner i Syria og sende barna alene hjem til landet de kommer fra. Akkurat nå er en kurdisk delegasjon i Oslo for å be norske myndigheter hente hjem IS-kvinner og deres barn til Norge. Men de ønsker også, i løpet av få uker, å sette i gang rettsprosesser mot utenlandske IS-kvinner som er internert i de kurdisk-styrte leirene, skriver VG.

NRK - 30 Aug 19 kl. 08:19

Hongkong-demonstrasjon avlyses

Arrangørene av en stor planlagt demonstrasjon i Hongkong lørdag avlyser arrangementet av hensyn til sikkerheten. Civil Human Rights Front har fått avslag på søknad om å holde lørdagens planlagte demonstrasjon, opplyser talskvinnen Bonnie Leung..

P4 - 23 Dec 19 kl. 16:15

- IS bygger seg opp igjen

Terrorgruppen IS skal være i ferd med å bygge seg opp igjen i Irak. Det hevder kurdisk etterretning, ifølge BBC. Kurdisk etterretning anslår at IS har rundt 10.

NRK - 12 Feb 20 kl. 19:55

Barna kan bli sendt hjem alene

En kurdisk delegasjon fra Syria som i disse dager er i Norge, åpner for at barn av IS-kvinner kan bli sendt hjem alene, dersom kvinnene blir dømt, skriver VG. En kurdisk delegasjon møter i morgen statssekretær i Utenriksdepartementet Audun Halvorsen..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 10:11

Video fra fronten skal vise likvidering av kurdisk fange

Hendene er bundet på ryggen når mannen blir skutt i ryggen flere ganger. Internasjonale medier rapporterer at videoen viser tyrkiskstøttet milits som likviderer en kurdisk fange..

NRK - 23 Oct 19 kl. 11:51

Russland advarer kurdisk milits

Russland advarer kurdisk milits om at medlemmer som ikke forlater en 30 kilometer bred sone langs den syrisk-tyrkiske grensen, vil bli «knust» av Tyrkia. Russland og Tyrkia har avtalt at de to landene skal patruljere sonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kraftig husbrann i Oslo

Det brenner kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo, og nødetatene varsler at de ikke har kontroll på brannen, ei heller beboerne i huset. Brannvesenet er på stedet og arbeider med slukking av brannen, samt evakuering av beboere..

NRK - 15 minutter siden

Flomfare i indre Trøndelag

NVE varsler om flomfare, og sender ut oransje farenivå for indre Trøndelag. På varsom.no står det at det er ventet raskt stigende temperatur, og dermed stor snøsmelting som vil føre til økende vannføring i alle elver i området..

NRK - 30 minutter siden

Har brukt naturen tre ganger så mye

Oslofolk har brukt naturen tre ganger mer enn normalt under koronakrisen, viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning. Økningen gjelder alle former for utendørsaktiviteter, både løping, fotturer og sykling..

NRK - 1 time siden

Finland: Munnbind virker ikke

Finske helsemyndigheter har kommet fram til at munnbind ikke hindrer smittespredning i stor grad, melder YLE. En rapport viser at munnbind i en viss grad kan hindre spredning om den som bruker det er smittet, men ellers er effekten minimal..

NRK - 1 time siden

13 siktet for menneskehandel

I Frankrike er 13 personar sikta i saka der 39 vietnamiske migrantar blei funne døde i ein lastebil i Storbritannia. Det melder nyheitsbyrået AFP. Dei 13 er sikta for menneskehandel.

NRK - 1 time siden

Færre premature fødsler i Danmark

Antall premature fødsler har falt med 90 prosent i Danmark i tiden hvor landet har vært stengt under koronapandemien, viser fødselstall for Danmark de siste fem årene. Årsaken kan være at gravide har måttet endre atferd, som har virket forebyggende..

NRK - 1 time siden

Tolletaten gjennomfører storaksjon

Tolletaten gjennomfører en storaksjon i Oslofjorden og langs Sørlandskysten i forbindelse med pinsehelgen og inngangen av årets båtsesong. Det skriver NTB. Etaten vil bruke samtlige av sine fartøy, og to kystvaktfartøy vil delta i aksjonen..

NRK - 1 time siden

Bra for klima - på kort sikt

Nesten to av tre nordmenn tror at koronapandemien vil redusere klimautfordringene i verden på kort sikt, men de fleste tror ikke det gjelder på lengre sikt, viser en rapport fra Opinion. 54 prosent i undersøkelsen tror ikke på langsiktig effekt..

NRK - 2 timer siden

Tiltala for overgrep mot ungane

Ein mann frå Nord-Gudbrandsdal må møte i retten 23. juni, tiltala for overgrep mot ungane sine. Det melder GD.

NRK - 1 time siden

Utslippsrekord i Longyearbyen

Aldri før har kullkraftverket i Longyearbyen forurenset så mye som i 2019. – En miljøkile for Norge, sier lokalstyrelederen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt