NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 21:38

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:17

Kurdisk demonstrasjon i Oslo

Kurdere demonstrerte lørdag ettermiddag i Oslo mot Tyrkias invasjon i Nord-Syria-. Demonstrantene hadde samlet seg på Jernbanetorget med med kurdiske flagg og bannere med slagord som «Stans Tyrkias krig mot kurderne»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Tyrkias, Nord-Syria, Jernbanetorget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kurdisk, demonstrasjoni , Oslo
NRK - 02 Nov 19 kl. 11:55

Demonstrant arrestert i Oslo

Ein person er arrestert i samband med ein demonstrasjon på Sinsen i Oslo. Politiet opplyser at det er snakk om ein demonstrasjon mot eit lovleg arrangement. Fleire politipatruljar er på veg til staden..

NRK - 09 Oct 19 kl. 18:50

Demonstrasjon mot rasisme i Oslo

Flere hundre mennesker møtte opp på en demonstrasjon mot rasisme i Oslo onsdag. De gikk fra Jernbanetorget til Stortinget for å minnes Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, som ble drept i terrorangrepet i Bærum i august..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 11:55

Person pågrepet under demonstrasjon i Oslo

En person er pågrepet i forbindelse med en demonstrasjon mot et arrangement på Sinsen i Oslo..

NRK - 11 Aug 19 kl. 11:05

Ny demonstrasjon i Hongkong

Demonstranter har på nytt begynt å samle seg i Hongkong, dagen etter at en fredelig demonstrasjon endte med sammenstøt med politi. Politiet har gitt tillatelse til søndagens demonstrasjon i Victoria Park..

NRK - 30 Aug 19 kl. 08:19

Hongkong-demonstrasjon avlyses

Arrangørene av en stor planlagt demonstrasjon i Hongkong lørdag avlyser arrangementet av hensyn til sikkerheten. Civil Human Rights Front har fått avslag på søknad om å holde lørdagens planlagte demonstrasjon, opplyser talskvinnen Bonnie Leung..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 10:11

Video fra fronten skal vise likvidering av kurdisk fange

Hendene er bundet på ryggen når mannen blir skutt i ryggen flere ganger. Internasjonale medier rapporterer at videoen viser tyrkiskstøttet milits som likviderer en kurdisk fange..

NRK - 26 Oct 19 kl. 15:51

Ampert ved ambassade i Oslo

Det er bråk ved den tyrkiske ambassaden i Oslo. Klokka 13 i dag var det ein demonstrasjon til støtte for Tyrkia. I 15-tida starta ein kurdiske motdemonstrasjonen mot Tyrkias offensiv i Nord-Tyrkia..

NRK - 23 Oct 19 kl. 11:51

Russland advarer kurdisk milits

Russland advarer kurdisk milits om at medlemmer som ikke forlater en 30 kilometer bred sone langs den syrisk-tyrkiske grensen, vil bli «knust» av Tyrkia. Russland og Tyrkia har avtalt at de to landene skal patruljere sonen..

NRK - 31 Aug 19 kl. 16:24

Demonstrasjon i Moskva

Tusener av mennesker deltok lørdag på en demonstrasjon Moskva mot at opposisjonskandidater ikke får delta i lokalvalget i høst. Politiet har tidligere arrestert mange demonstranter..

P4 - 12 Oct 19 kl. 14:54

Kurdisk politiker skal være drept

En kurdisk politiker skal være drept i forbindelse med tyrkias offensiv i Syria. Drapet skal ha skjedd da bilen hennes ble angrepet da tyrkiske styrker forsøkte å kontrollere en ferdselsåre inn mot byen Qamishli i det nordøstlige Syria, melder nyhetsbyåret ANHA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 5 minutter siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 1 time siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 1 time siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 1 time siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 1 time siden

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

NRK - 2 timer siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 2 timer siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

NRK - 2 timer siden

Sender Utøya-minnesmerke på høring

Trass i store protester fra naboene har Hole kommune vedtatt å sende forslaget om et 22. juli-minnesmerke på Utøykaia på høring. Beslutningen ble fattet på et møte i kommunens plan- og miljøutvalg mandag kveld..

NRK - 3 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det å eie og kjøpe machete blir forbudt. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet mener det har utviklet seg en trend, særlig innen gjengmiljøer i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt