P4 > Nyheter

Saturday, 16 November, 00:24

P4 - 16 Jun 19 kl. 13:06

Kunne ikke svømme - druknet

Den 15 år gamle gutten som druknet under en badetur med venner i Oslo i går kveld, kunne ikke svømme.
Det opplyser politiet til NRK.
Gutten forsvant under vann. Ingen av vennene var heller særlig svømmedyktige, og de lyktes ikke med å få gutten opp igjen.
Det ble gikk hjerte- og lungeredning, men livet sto ikke til å redde..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kunne, ikke, svømme, druknet
NRK - 16 Jun 19 kl. 12:48

Druknet gutt kunne ikke svømme

Den 15 år gamle gutten som druknet under en badetur med venner i Oslo lørdag kveld, kunne ikke svømme har politiet fått opplyst. Gutten forsvant under vann og ingen av vennene var heller særlig svømmedyktige. Nødetatene fant gutten under vann..

NRK - 21 Mar 19 kl. 22:43

94 druknet i fergeforlis

Minst 94 mennesker druknet da en overfylt ferge sank på Tigris-elven ved Mosul i Nord-Irak under feiringen av kurdisk nyttår. De fleste av de omkomne var kvinner og barn. Det er ikke kjent hvor mange som er savnet.

P4 - 08 Nov 19 kl. 10:37

Færre druknet i år

78 mennesker har druknet i Norge i år. Det er 15 færre enn påsamme tidspunkt i fjor, viser tall fra Redningsselskapet. Fortsatt er menn overrepresentert - det er 66 menn og 12 kvinner som har druknet i år.

Aftenposten - 03 May 19 kl. 17:11

Fem barn druknet utenfor Tyrkia

Minst fem barn og to kvinner har ifølge tyrkiske myndigheter druknet i Egeerhavet idet de forsøkte å ta seg til den greske øya Lesbos..

NRK - 07 Oct 19 kl. 11:15

Ni migranter druknet

Minst ni mennesker har druknet etter et folis ved Lampedusa, opplyser det italienske kystverket til AP. 22 mennesker ble reddet opp fra havet i forbindelse med ulykken..

Dagbladet - 26 Jun 19 kl. 11:09

Far og datter (2) druknet ved grensa

Nå har også USA fått drukningsbildet som viser flyktningkrisa som pågår for fullt: En far og hans snart to år gamle datter ble tatt av strømmen og druknet på vei til Texas..

NRK - 10 Apr 19 kl. 12:08

Druknet i Nilen etter selfie

En saudiarabisk turist druknet i Nilen i Uganda. Han falt i elven etter å ha tatt en selfie. Mannen tok bilder av seg selv ved fossefallene Kalagala da han skled og falt i elva.

Aftenposten - 03 Feb 19 kl. 22:18

Nesten 30 mennesker druknet utenfor Bahamas

Minst 28 haitianere har druknet utenfor kysten av Bahamas etter at båten var om bord i, sank..

P4 - 10 May 19 kl. 16:07

70 har druknet i forlis i Tunisia

I Tunisia har minst 70 migranter druknet etter et båtforlis. Myndighetene i landet bekrefter at tre personer er funnet døde, og at flere titalls også er savnet etter forliset, skriver nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 17:43

UNCHR: Mer enn 1.000 mennesker har druknet på vei over Middelhavet i år

1.028 mennesker har hittil i år druknet i forsøk på å krysse Middelhavet på vei til Europa, ifølge FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR)..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Frode Berg på fb

- To år i russisk varetektsfengsel har vært en tøff tid for meg. Det sier spiondømte Frode Berg i en video på Facebook. Berg ble dømt til 14 års fengsel for spionasje mot Russland, men ble i dag utlevert til Litauen..

P4 - 2 timer siden

Kvinne drept Florø

En kvinne er knivdrept i Florø i Sogn og Fjordane. Politiet har pågrepet en mann som de mener er gjerningsmannen. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20, men kvinnen ble erklært død på stedet..

P4 - 2 timer siden

- Ludvigsen burde fått prøvd saken sin

Det er nødvendig at tidligere fiskeriminister og fylkesmann Svein Ludvigsen får prøvd hele saken sin for retten på nytt. Det sier forsvareren hans til NTB. Ludvigsen som i sommer ble dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt stillingen til å skaffe seksuell omgang med tre ayslsøkere får bare behandlet en liten del av saken på nytt i lagmannsretten.

P4 - 2 timer siden

Rektor underslag

En rektor ved en skole på Vestlandet er dømt til 90 dages ubetinget fengsel for grovt underslag, melder TV 2. Rektoren skal ha kjøpt utstyr som høyttalere, kompostkvern, gassvarmeovn og Macbook til privat bruk, men brukte skolens penger til dette..

P4 - 3 timer siden

Damer og taxi

Det skal bli tryggere for kvinner i Oslo å komme seg hjem fra julebord fra 15. november til 15. desember, melder NTB.

P4 - 7 timer siden

Usikkert om Berg kommer til Norge i dag

Det er usikkert om Frode Berg kommer hjem til Norge i løpet av dagen i dag. Hans norske advokat Brynjulf Risnes opplyser til NTB at Berg trenger tid til å finne ut av hvordan han har det. Berg ble sluppet fri i dag etter å ha vært fengslet i Moskva i nesten to år..

P4 - 7 timer siden

Første tilbakebetaling gjennomført

NAV har i dag gjennomført den første tilbakebetalingen til en person som er rammet av trygdeskandalen. Utbetalingen er på rundt 70 000 kroner, og personen vil enten få pengene på konto i dag eller like over helgen, opplyser NAV til TV2. De vet ikke hvor lang tid det vil ta før alle de berørte har fått penger de har krav på tilbake..

P4 - 8 timer siden

Ønsker tips etter voldtekt

Politiet ønsker tips etter at en kvinne ble voldtatt utendørs i Stavanger sentrum natt til i går. Det skal ikke være noen relasjon mellom de to. Politiet opplyser at de var raskt på stedet og sikret spor, og kvinne ble sendt til voldtektsmottaket.

P4 - 8 timer siden

Etterretningstjenesten er glade

Etterretningstjenesten er svært glade for at spiondømte Frode Berg nå er benådet. Berg har vært fengslet i Moskva i nesten to år, og det er første gang E-tjenesten uttaler seg om dette. Sjef Morten Haga Lunde sier til NRK at det er gledelig at Berg endelig kan gjenforenes med familien..

P4 - 8 timer siden

Blir ingen stor markering i Kirkenes

Det blir ingen stor markering for Frode Berg når han snart kommer hjem til Kirkenes. Det sier ordfører i Sør-Varanger kommune, Rune Rafaelsen fra Arbeiderpartiet. I dag ble det kjent at spiondømte Berg er blitt benådet av Russland og utlevert til norske myndigheter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt