P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 01:03

P4 - 16 Jun 19 kl. 13:06

Kunne ikke svømme - druknet

Den 15 år gamle gutten som druknet under en badetur med venner i Oslo i går kveld, kunne ikke svømme.
Det opplyser politiet til NRK.
Gutten forsvant under vann. Ingen av vennene var heller særlig svømmedyktige, og de lyktes ikke med å få gutten opp igjen.
Det ble gikk hjerte- og lungeredning, men livet sto ikke til å redde..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kunne, ikke, svømme, druknet
NRK - 16 Jun 19 kl. 12:48

Druknet gutt kunne ikke svømme

Den 15 år gamle gutten som druknet under en badetur med venner i Oslo lørdag kveld, kunne ikke svømme har politiet fått opplyst. Gutten forsvant under vann og ingen av vennene var heller særlig svømmedyktige. Nødetatene fant gutten under vann..

P4 - 08 May 20 kl. 09:22

Sju menn druknet i april

Sju personer druknet i Norge i april. Alle var menn, viser oversikten fra Redningsselskapet. Så langt i år har 17 menn og to kvinner druknet.

NRK - 21 Mar 19 kl. 22:43

94 druknet i fergeforlis

Minst 94 mennesker druknet da en overfylt ferge sank på Tigris-elven ved Mosul i Nord-Irak under feiringen av kurdisk nyttår. De fleste av de omkomne var kvinner og barn. Det er ikke kjent hvor mange som er savnet.

P4 - 10 Mar 20 kl. 08:16

To druknet i februar

To personer druknet her i landet i februar, viser tall fra Redningsselskapet. Til sammen i år har dermed fem personer druknet - noe som er langt færre enn til samme tid i fjor da tallet var elleve. Redningsselskapet har et håp om at nedgangen vil fortsette utover året, og akkurat nå er oppfordringen å være veldig forsiktig ute på islagt vann..

P4 - 08 Nov 19 kl. 10:37

Færre druknet i år

78 mennesker har druknet i Norge i år. Det er 15 færre enn påsamme tidspunkt i fjor, viser tall fra Redningsselskapet. Fortsatt er menn overrepresentert - det er 66 menn og 12 kvinner som har druknet i år.

P4 - 10 Dec 19 kl. 08:58

Fire druknet i november

Fire personer druknet i november. Det viser nye tall fra redningsselskapet. En mann er savnet og antatt omkommet etter at en båt kantret i dårlig vær i Nordland, en mann omkom i Finnmark da snøscooteren hans gikk gjennom isen på en elv, og en kvinne og en mann druknet etter at de falt fra land i Telemark og Rogaland.

Aftenposten - 03 May 19 kl. 17:11

Fem barn druknet utenfor Tyrkia

Minst fem barn og to kvinner har ifølge tyrkiske myndigheter druknet i Egeerhavet idet de forsøkte å ta seg til den greske øya Lesbos..

NRK - 11 Feb 20 kl. 06:36

14 druknet da båten kantra

14 flyktninger druknet tirsdag da båten de satt i sank sør for Bangladesh. Kystvakten opplyser at det er funnet 70 overlevende. Det blir søkt etter 40 savnede ved St.

NRK - 07 Oct 19 kl. 11:15

Ni migranter druknet

Minst ni mennesker har druknet etter et folis ved Lampedusa, opplyser det italienske kystverket til AP. 22 mennesker ble reddet opp fra havet i forbindelse med ulykken..

Dagbladet - 26 Jun 19 kl. 11:09

Far og datter (2) druknet ved grensa

Nå har også USA fått drukningsbildet som viser flyktningkrisa som pågår for fullt: En far og hans snart to år gamle datter ble tatt av strømmen og druknet på vei til Texas..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Hagen-saken: Mobilspor kan være viktige

Politiet undersøker om gjerningsmennene kan ha flyttetp å mobil til Anne-Elisabeth Hagen den dagen hun forsvant. Tom Hagen har forklart at han fant konas mobil et annet sted enn der hun pleide å legge den, da han kom hjem og oppdaget at hun var borte. Telefonens bevegelser kan avsløre når en eller flere gjerningspersoner var i huset, og er noe politiet undersøker, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Putin-lov kan komme 1. juli

1. juli skal russerne stemme over grunnlovsendringer som åpner for at Vladimir Putin kan sitte ved makten helt frem til 2036. Egentlig skulle det stemmes over dette i april, men avstemningen ble utsatt på grunn av koronapandemien.

P4 - 2 timer siden

Russland nekter for å stå bak

Russland nekter for at de står bak opptøyene i USA. USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for, på en eller annen måte, å ha støttet opptøyene, som nå pågår i en rekke amerikanske byer. En talsmann for president Vladimir Putin sier de aldri har blandet seg inn i amerikanske anliggender, og at de heller ikke har gjort det nå..

P4 - 2 timer siden

15 døde etter tropisk storm

Minst 15 personer har mistet livet etter at El Salvador ble rammet av den tropiske stormen Amanda i helgen. Sju personer er fortsatt savnet. Uværet har også rammet Guatemala hardt.

P4 - 2 timer siden

Lokalpolitiker tjener mer enn Solberg

Lokalpolitiker i Stavanger, og leder i Folkeaksjonen nei til mer bompenger, Frode Myrhol, tjener 100.000 kroner mer i året enn statsminister Erna Solberg. Myrhol tjener i overkant av 1,8 millioner kroner i året.

P4 - 2 timer siden

Tror forhandlinger kan ta lang tid

Det kan ta lang tid før Get-kundene får tilbake TV 2-kanalene. Natt til i dag ble det kjent at de ikke har blitt enige om en ny avtale, og nesten 480.000 Get-kunder mistet tilgangen til TV 2s kanaler.

P4 - 2 timer siden

Nå blir det kjøligere

Etter en pinsehelg med strålende vær over stort sett hele landet, og godt over 20 grader mange steder, må folk forberede seg på kjøligere vær. Fra onsdag blir det gradvis lavere temperaturer, og de aller fleste stedene i landet vil få regn denne uken. Det kommer først nord i landet, med regn fra i morgen, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 2 timer siden

Portforbud i New York

Det innføres et midlertidig portforbud om natten i New York. Flere byer har innført det samme, på grunn av voldelige opptøyer i forbindelse med demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Portforbudet i New York gjelder fra klokken elleve om kvelden til klokken fem dagen etter..

P4 - 2 timer siden

Under ti har fått smitte-SMS

Under ti personer har fått en SMS fra smittestopp-appen om at de har vært tett på en koronasmittet person. Det opplyser Folkehelseinstituttet til Bergens Tidende. Appen blir fortsatt testet ut i Drammen, Trondheim og Tromsø.

P4 - 3 timer siden

- Floyd døde av oksygenmangel

- George Floyd døde som følge av oksygenmangel på grunn av press mot rygg og nakke da han ble brutalt behandlet av politiet i Minneapolis for en uke siden. Det viser den uavhengige obduksjonsrapporten, melder nyhetsbyrået AP. Politimannen som pågrep ham presset kneet mot nakken til 46-åringen i over åtte minutter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt