VG > Økonomi

Tirsdag, 07 Juli, 05:20

VG - 19 nov. 19 kl. 14:34

Kun én norsk kvinne ønsker bistand i Syria

Debatten om de norske IS-kvinnene og deres barn, handler i praksis om kun én kvinne og to små barn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
IS, Syria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kunén , norsk, kvinne, ønsker, bistandi , Syria
P4 - 15 nov. 19 kl. 16:16

Ønsker tips etter voldtekt

Politiet ønsker tips etter at en kvinne ble voldtatt utendørs i Stavanger sentrum natt til i går. Det skal ikke være noen relasjon mellom de to. Politiet opplyser at de var raskt på stedet og sikret spor, og kvinne ble sendt til voldtektsmottaket.

P4 - 09 okt. 19 kl. 20:53

IS-kvinne vil arresteres

En 29 år gammel norsk kvinne som sitter i Al Hol-leiren øst i Syria, ber om å bli fengslet av norsk politi. Kvinnen har en fire år gammel syk sønn som også bor i leiren. – Hun ønsker å prøve ut alle muligheter, sier advokat at Nils Christian Nordhus til NRK.

Dagbladet - 19 feb. 20 kl. 07:56

Kvinne i 40-åra døde i trafikkulykke

En norsk kvinne døde etter at personbilen hun satt i kolliderte med en lastebil Jämtlands län i Sverige. En annen norsk kvinne er skadd og flydd med helikopter til St. Olavs Hospital..

P4 - 03 okt. 19 kl. 05:33

Norsk kvinne vant 117 millioner

Det ble norsk jubel i to hjem i går kveld. En norsk kvinne vant førstepremien i Vikinglotto - på hele 117.782.

Aftenposten - 30 okt. 19 kl. 21:58

De tiltalte for drapene i Marokko ønsker at dødsdom blir fullbyrdet

Mennene som er tiltalt for drap på en norsk og en dansk kvinne i Marokko, sa i retten at de ønsker at en dødsdom gjennomføres. Dom i saken er ventet snarlig..

P4 - 19 feb. 20 kl. 06:48

Norsk kvinne omkom i bilulykke i Sverige

En norsk kvinne omkom etter en kollisjon mellom en personbil en lastebil i Jämtland i Sverige i går kveld. Også en annen norsk kvinne som satt i personbilen er fraktet til St. Olavs hospital i Norge med alvorlige skader, opplyser svensk politi.

NRK - 30 mai 20 kl. 21:55

Ønsker nye tapsgrenser for Rikstoto

Landbruksdepartementet ønsker å innføre en månedlig tapsgrense på 20.000 kroner for Norsk Rikstotos kunder fra 1. januar, ifølge et brev VG har fått innsyn i.

Dagbladet - 19 feb. 20 kl. 07:56

Norsk kvinne døde i trafikkulykke

Kvinnen døde etter at personbilen hun satt i kolliderte med en lastebil. En annen norsk kvinne er skadd og flydd med helikopter til St. Olavs hospital..

P4 - 25 aug. 19 kl. 12:22

Ønsker tips etter bil i vannet

Politiet ønsker tips etter at en bil kjørte ut i havet ved fergekaia i Svolvær i går kveld. De ønsker blant annet å komme i kontakt med en person som hjalp til i vannet. En kvinne i slutten av tenårene og en mann i 30-årene er kritisk skadet, mens en kvinne i 30-årene er alvorlig skadet.

P4 - 13 jan. 20 kl. 18:42

Milliarder søker kvinne til månen

En mangemilliardær fra USA søker nå en kvinne han kan ta med til månen. I en annonase på internett sier mannen at han ønsker en kvinne han kan rope ut om sin kjærlighet til - fra verdensrommet Den 44 år gamle mannen planlegger denne kjærlighetsreisen som skal vare livet ut, i 2023..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Drama for Tottenham: Lagkamerater måtte skille rasende stjerneduo

(Tottenham - Everton 1–0, pågår fortsatt) Kaptein Hugo Lloris og stjernen Heung-min Son var på vei til å ryke i tottene på hverandre i pausen da Tottenham slo Everton mandag kveld..

VG - 7 timer siden

Ocean Viking har lagt til kai i Italia

Elleve dager etter at de første migrantene ble reddet ombord i Ocean Viking, har skipet lagt til kai ved Sicilia mandag kveld..

VG - 9 timer siden

Tone Damli avslører babyens kjønn

I et innlegg på Instagram sier Tone Damlis datter at hun skal få en lillebror..

VG - 11 timer siden

Trump ut mot svart NASCAR-fører

Donald Trump har gått hardt ut mot både NASCAR og bilsportseriens eneste svarte fører, Bubba Wallace. Men får svar på tiltale..

VG - 13 timer siden

Reagerer etter sletting av «Paradise Hotel»-episode

Rasismeanklagene hagler mot «Paradise Hotel»-deltageren Sarah Dohn (18) etter at et klipp fra årets sesong har fått ny oppmerksomhet. Deltager Türker Alici (27) tar henne i forsvar..

VG - 14 timer siden

Erik Thorstvedt: – Det ville være veldig rart å gi Mourinho fyken nå

Tottenham kommer trolig ikke til Champions League - og kanskje ikke til Europa League heller. Men Erik Thorstvedt synes det ville være merkelig å sparke José Mourinho..

VG - 15 timer siden

Bekrefter at Bergh er høyaktuell for UFC-kamp om to uker

Kenneth Bergh (31) er så godt som klar for UFC, og debuterer trolig i lett tungvekt-klassen på «Fight Island» 26. juli..

VG - 16 timer siden

Dagmammabransjen trenger kontroll

Historier om svart arbeid, elendige arbeidsforhold og omsorgssvikt har gitt dagmammabransjen et dårlig rykte. Når mangel på kontroll blir farlig for barna, er det på tide å la lovreguleringer røyke ut de useriøse aktørene..

VG - 16 timer siden

Norges nye OL-håp: – Beundrer gutta

EKEBERGSKOGEN i OSLO (VG) Stine Dale (22) virker litt sjalu på sine mannlige landslagkollegers evne til kun å satse på sporten. Selv skjøtter Norges nye OL-håp i triatlon to jobber og studier i tillegg til over 20 timer trening i uken..

VG - 17 timer siden

Rosenborg vil gi Emberland full lønn og fri ut året

Ifølge Rosenborgs styreleder Ivar Koteng (60) kan Karl Oskar Emberland (51) komme til å bli i klubben ut kontraktstiden – uten arbeidsplikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt