NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:22

NRK - 11 Feb 19 kl. 16:02

Kronprins Haakon til Colombia

Denne uken besøker Kronprins Haakon Colombia i forbindelse med sitt virke som goodwillambassadør for UNDP – FNs utviklingsprogram. Kronprinsen skal blant annet se på sammenhengen mellom landets fredsprosess og bærekraftsmålene, skriver NTB..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kronprins Haakon Colombia, UNDP, FNs, NTB, Haakon, Colombia

Dele artikeln

188 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kronprins, Haakon, til, Colombia
NRK - 04 Mar 19 kl. 10:26

Kronprins Haakon skal opererast

Kronprins Haakon skal i dag gjere eit mindre kirurgisk inngrep i eine øyra ved Rikshospitalet i Oslo. Kronprinsen vil som følgje av inngrepet ha eit redusert program dei næraste to vekene..

Klartale - 12 Apr 19 kl. 09:00

Reiser fra øyer til påskefjellet

Kronprins Haakon har besøkt øyer i Stillehavet for Norge. Men påsken skal han bruke på hytta..

NRK - 06 Apr 19 kl. 10:27

Bilateralt møte med Tonga

Kronprins Haakon, utviklingsminister Dag-Inge Ulstein og andre fra den norske delegasjonen møtte i dag Tongas visestatsminister før avreise til Fiji. Målet var blant annet å drøfte bærekraftig utvikling, havets helse og innsats mot klimaendringene..

NRK - 11 Nov 18 kl. 11:03

Kronprinsen på minnemarkering

Det er 100 år siden våpenhvilen som innledet slutten på første verdenskrig trådte i kraft. Kronprins Haakon deltar på minnemarkering i Stavern i dag, der det blant annet er seremoni i Sjømennenes minnehall..

NRK - 30 Jan 19 kl. 14:30

Kronprinsparet til VM i alpint

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit vil være til stede under VM i alpint i Åre lørdag 9. og søndag 10.februar.

NRK - 14 Nov 18 kl. 21:48

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 11 Dec 18 kl. 11:58

Kongen på Gardens julegudstjeneste

Flere hundre gardister deltok i den tradisjonsrike kirkeparaden i Oslo domkirke sammen med kong Harald og kronprins Haakon i dag. I tillegg til de kongelige og paradekledde gardister, var diplomater og gjester fra Forsvarets ledelse til stede..

NRK - 22 Jan 19 kl. 03:55

Gerilja med krav i Colombia

Den venstreradikale geriljagruppa ELN krev at delegasjonen deira på Cuba får returnere til Colombia innan 15 dagar. Etter bilbombeåtaket i Bogota der 21 personar omkom, har Colombia på ny utsett arrestordre mot leiarar i geriljagruppa..

NRK - 14 Apr 19 kl. 10:22

18 tonn klimagasser på klimatur

I kampen for klimaet har kronprinsen og utviklingsministerens flyreiser til Tonga, Fiji og Samoa og hjem igjen ført til utslipp av 18 tonn klimagasser. – Det er et paradoks, sier kronprins Haakon. Hver nordmann slipper ut 9,8 tonn klimagasser årlig..

NRK - 11 Mar 19 kl. 20:43

Masterstudie for religiøse ledere

Universitetet i Oslo (UiO) markerte åpningen av et nytt masterstudie for ledere i tros- og livssynssamfunn mandag. Kronprins Haakon var blant de fremmøtte. Markeringen var i regi av UiO og Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt