NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:32

NRK - 11 Feb 19 kl. 16:02

Kronprins Haakon til Colombia

Denne uken besøker Kronprins Haakon Colombia i forbindelse med sitt virke som goodwillambassadør for UNDP – FNs utviklingsprogram. Kronprinsen skal blant annet se på sammenhengen mellom landets fredsprosess og bærekraftsmålene, skriver NTB..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kronprins Haakon Colombia, UNDP, FNs, NTB, Haakon, Colombia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kronprins, Haakon, til, Colombia
NRK - 11 Nov 18 kl. 11:03

Kronprinsen på minnemarkering

Det er 100 år siden våpenhvilen som innledet slutten på første verdenskrig trådte i kraft. Kronprins Haakon deltar på minnemarkering i Stavern i dag, der det blant annet er seremoni i Sjømennenes minnehall..

NRK - 30 Jan 19 kl. 14:30

Kronprinsparet til VM i alpint

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit vil være til stede under VM i alpint i Åre lørdag 9. og søndag 10.februar.

NRK - 14 Nov 18 kl. 21:48

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 11 Dec 18 kl. 11:58

Kongen på Gardens julegudstjeneste

Flere hundre gardister deltok i den tradisjonsrike kirkeparaden i Oslo domkirke sammen med kong Harald og kronprins Haakon i dag. I tillegg til de kongelige og paradekledde gardister, var diplomater og gjester fra Forsvarets ledelse til stede..

NRK - 22 Jan 19 kl. 03:55

Gerilja med krav i Colombia

Den venstreradikale geriljagruppa ELN krev at delegasjonen deira på Cuba får returnere til Colombia innan 15 dagar. Etter bilbombeåtaket i Bogota der 21 personar omkom, har Colombia på ny utsett arrestordre mot leiarar i geriljagruppa..

NRK - 06 Nov 18 kl. 20:52

Kongen og kronprinsen på øving

Dei to generalane kronprins Haakon og kong Harald var i dag på plass for å besøke militærøvinga Trident Juncture, som er den største Nato-øvinga sidan 80-talet. Kronprinsen skal i natt sove i telt med soldatane ute i felt, opplyser kongehuset..

NRK - 14 Nov 18 kl. 21:48

Kongefamilien på plass i London

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

Hegnar.no - 05 Jan 19 kl. 07:41

Oslo offisielt åpnet som Europas miljøhovedstad

Kronprins Haakon, dronning Sonja og flere andre høytstående gjester fra inn- og utland var på plass da Oslo offisielt ble åpnet som Europas miljøhovedstad..

Dagbladet - 02 Dec 18 kl. 01:23

Macron til draps­anklaget kronprins: - Du hører aldri

Videoklipp fanget deler av samtalen mellom Frankrikes president og Saudi-Arabias kronprins, som er anklaget for å ha orkestrert journalistdrap..

Hegnar.no - 09 Nov 18 kl. 16:44

Colombia i pommes frites-krig med EU

Colombia beskylder EU-land for å dumpe billig frossenchips på det colombianske markedet. Nå truer EU med å gå til sak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt