NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:05

NRK - 11 Feb 19 kl. 16:02

Kronprins Haakon til Colombia

Denne uken besøker Kronprins Haakon Colombia i forbindelse med sitt virke som goodwillambassadør for UNDP – FNs utviklingsprogram. Kronprinsen skal blant annet se på sammenhengen mellom landets fredsprosess og bærekraftsmålene, skriver NTB..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kronprins Haakon Colombia, UNDP, FNs, NTB, Haakon, Colombia

Dele artikeln

188 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kronprins, Haakon, til, Colombia
Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 18:23

Forskningsskipet Kronprins Haakon må repareres

Norges nye isbryter, Kronprins Haakon, må repareres etter at det måtte vike for is under det første toktet inn i isen i Polhavet..

NRK - 04 Mar 19 kl. 10:26

Kronprins Haakon skal opererast

Kronprins Haakon skal i dag gjere eit mindre kirurgisk inngrep i eine øyra ved Rikshospitalet i Oslo. Kronprinsen vil som følgje av inngrepet ha eit redusert program dei næraste to vekene..

NRK - 10 Aug 19 kl. 07:59

Ville at kong Haakon skulle gå av

Hittil upubliserte notater fra tidligere statsminister Einar Gerhardsen viser at han ønsket kong Haakon skulle abdisere og gi tronen til kronprins Olav, skriver Aftenposten. Det var kong Haakon selv som først tok opp spørsmålet om abdisering..

VG - 23 May 19 kl. 08:07

Kronprinsen Haakon til tysk avis: – Trenger endring mot mer fornybar energi

Til den tyske storavisen Der Spiegel sier kronprins Haakon at Norge og verden må få fart på bekjempelsen av klimaendringene..

Klartale - 12 Apr 19 kl. 09:00

Reiser fra øyer til påskefjellet

Kronprins Haakon har besøkt øyer i Stillehavet for Norge. Men påsken skal han bruke på hytta..

Dagbladet - 21 May 19 kl. 19:13

Kronprinsen bryter tausheten om søsterens tittel-kritikk

Kronprins Haakon forteller at han følger med på debatten rundt søsteren..

VG - 11 Jul 19 kl. 11:10

Se kronprinsparets feriebilder

Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus ferierer på det idylliske landstedet på Dvergsøya utenfor Kristiansand..

NRK - 06 Apr 19 kl. 10:27

Bilateralt møte med Tonga

Kronprins Haakon, utviklingsminister Dag-Inge Ulstein og andre fra den norske delegasjonen møtte i dag Tongas visestatsminister før avreise til Fiji. Målet var blant annet å drøfte bærekraftig utvikling, havets helse og innsats mot klimaendringene..

NRK - 11 Nov 18 kl. 11:03

Kronprinsen på minnemarkering

Det er 100 år siden våpenhvilen som innledet slutten på første verdenskrig trådte i kraft. Kronprins Haakon deltar på minnemarkering i Stavern i dag, der det blant annet er seremoni i Sjømennenes minnehall..

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 15:55

Britisk kulturforsker mottok Holbergprisen

Under en høytidelig seremoni i Universitetsaulaen i Bergen ble den britiske kulturforskeren Paul Gilroy overrakt Holbergprisen av kronprins Haakon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 45 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt