NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:01

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:57

Krona på sitt svakeste mot euroen

En euro koster torsdag ettermiddag 10,31 kroner. Så svak har den norske krona ikke vært siden euroen ble opprettet i 1999. Ifølge E24 forklares utviklingen med fall i oljeprisen og frykt for det nye koronaviruset..
Les mer på NRK


Les mer om:
E24

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krona, sitt, svakestemot , euroen
NRK - 04 Feb 20 kl. 12:14

Krona på sitt svakeste på lenge

Den norske krona har svekket seg til det laveste nivået på minst 30 år, ifølge Norges Bank. Mandag ettermiddag ble I44-indeksen notert til 112,24 poeng. Det er det svakeste nivået noensinne på indeksen som begynte å måles på 80-tallet, skriver E24..

P4 - 04 Feb 20 kl. 12:19

Svakeste krone på flere tiår

Den norske krone er nå på sitt svakeste nivå på minst 30 år. På indeksen Norges Bank bruker for å måle krona er den notert på det svakeste nivået siden målingene begynte på 80-tallet, melder E24. Krona svekkes mot både euro, dollar og pund.

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 12:31

Kronen på sitt svakeste på mange tiår

Den norske krona har svekket seg til det laveste nivået på minst 30 år, ifølge Norges Bank..

P4 - 27 Feb 20 kl. 16:11

Kraftig fall på Oslo Børs

Oslo Børs hadde et kraftig fall i dag. Hovedindeksen endte ned 4,68 prosent og endte på 844 poeng. Frykten for koronaviruset gjorde også at flyselskapet Norwegian sank som en stein, de endte ned 23,81 prosent.

E24 - 27 Feb 20 kl. 15:03

Oljeprisfall og virusfrykt bidrar til tidenes svakeste krone

Markedsuroen har også spredt seg til kronekursen som nå er på sitt svakeste mot euro siden den felleseuropeiske valutaen ble opprettet i 1999..

E24 - 04 Feb 20 kl. 10:56

Falt mot handelspartnernes valutaer: Svakeste krone på mange tiår

Kronen har falt til sitt svakeste på minst 30 år mot handelspartnernes valutaer, som euro, dollar og pund. Det gjør utenlandsferier dyrere, men er bra for eksportnæringer som oppdrett..

NRK - 13 Mar 20 kl. 07:50

Nehru Sand trekker fram tilliten

– Når den norske krona kollapsar i verdi, er vår fremste valuta på sitt viktigaste: Tilliten, skriv politisk kommentator i NRK, Lars Nehru Sand, om utbrotet av koronaviruset i Noreg..

E24 - 17 Jan 20 kl. 06:09

Svakeste økonomiske vekst i Kina på nesten 30 år

Kinas bruttonasjonalprodukt (BNP) steg med 6,1 prosent i fjor. Det er den svakeste økonomiske veksten på tre tiår..

E24 - 12 Mar 20 kl. 06:24

Rekordsvak krone etter Trump-utspill

Både euroen og dollaren er nå på sitt dyreste noensinne for nordmenn..

P4 - 11 Dec 19 kl. 06:35

Trump: - Den svakeste riksrettsaken noensinne

- Dette er den svakeste riksrettsaken noensinne. Det sa president Donald Trump på et folkemøte i Pensylvannia i natt. Demokratene konkluderte igår med at de vil tiltale presidenten for å ha presset Ukrainas president, misbrukt sin makt og motarbeiet Kongressen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Britisk ytre høyre sprer virusrykte

Politiet etterforsker rasistiske britiske grupper som bruker korona-pandemien som påskudd til å angripe muslimer, både fysisk og i sosiale medier. Påstander om at muslimer sprer smitte ved å gå i hemmelige moskeer, er avkreftet, skriver the Guardian..

NRK - 15 minutter siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 15 minutter siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 45 minutter siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 1 time siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 1 time siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 1 time siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 1 time siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..

NRK - 1 time siden

FHI: Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstiuttet har oppdatert anbefalingen om hygiene, og ber alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen å bruke munnbind i møte med primærhelsetjenesten og såkalt prehospital tjeneste..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt