P4 > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 13:10

P4 - 08 juli 19 kl. 19:52

Kritisk til svømmekonkurranse

Redningsselskapet kritiserer arrangøren av svømmekonkurransen mellom Horten og Moss.
I helgen ble Open Water- Horten - Moss arrangert. Konkurransen går over ti kilometer.
Redningsselskapet måtte plukke opp 53 svømmere som slet i vanskelige forhold, og de mener arrangøren ikke hadde nok fartøy tilgjengengelig til å plukke opp svømmere.
Arrangøren kjenner seg ikke igjen i kritikken, skriver VG..
Les mer på P4


Les mer om:
Horten, Moss, Open Water, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritisk, til, svømmekonkurranse
VG - 08 juli 19 kl. 19:29

Redningsselskapet kritisk til svømmekonkurranse: – Vi var langt over smertegrensen

Redningsselskapet refser arrangøren av svømmeløpet Horten-Moss etter de måtte plukke opp 53 svømmere. – En beskrivelse jeg ikke kjenner meg igjen i, kontrer arrangøren..

Aftenposten - 17 juli 19 kl. 06:07

Vinneren forsvarer omdiskutert svømmekonkurranse: – Ekstremsport er ment å være ekstrem

Årets utgave av Open Water Horten-Moss ble heftig kritisert. Den seksdobbelte vinneren Knut Ivan Rasmussen mener mange stilte uforberedt..

VG - 09 juli 19 kl. 06:08

Deltok i svømmekonkurranse: Forsøkte å sende nødanrop i to timer

Lars Jørgen Dahl mener sikkerheten under svømmekonkurransen i Oslofjorden er en skandale. – Jeg kjente på dødsfrykten..

P4 - 15 sep. 19 kl. 21:38

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

NRK - 22 mars 20 kl. 09:58

15-åring kritisk skadd i jordskjelv

En 15 år gammel gutt er kritisk skadet i et jordskjelv i Kroatia søndag morgen. Det ble først meldt om at gutten var død, men nyhetsbyrået Reuters melder nå at Zagrebs medisinske institutt sier gutten er kritisk skadet..

NRK - 13 juni 19 kl. 23:02

Kritisk for kvinne etter kollisjon

Av de åtte personene som onsdag ble skadd i en frontkollisjon på Strynefjellet i Oppland, er tilstanden kritisk for en engelsk kvinne i 50-årene. En norsk kvinne i 20-årene, som satt i samme bil, ble også kritisk skadd, skriver Bergens Tidende..

NRK - 16 jan. 20 kl. 16:59

Mann kritisk skadet i arbeidsulykke

En mann i 50-årene er kritisk skadet etter en arbeidsulykke. Mannen falt rundt tre meter fra et stilas da han jobbet på en privatbolig på Sola. Mannen ble fraktet med ambulanse til Stavanger universitetessykehus.

Aftenposten - 06 mai 19 kl. 06:18

Kritisk for rabiessmittet pasient i Førde

Tilstanden til den rabiessmittede pasienten som er innlagt i Førde, er svært kritisk, ifølge NRK..

NRK - 21 des. 19 kl. 13:02

Kritisk tilstand for mann i sjøen

Tilstanden for mannen som fredag kveld ble hentet opp av vannet ved Tjuvholmen i Oslo, er fremdeles kritisk. Politiet vet ennå ikke hva som har skjedd..

P4 - 13 juni 19 kl. 23:32

Kritisk for kvinne etter frontkollisjon på Strynefjellet

Av de åtte personene som onsdag ble skadd i en frontkollisjon på Strynefjellet i Oppland, er tilstanden kritisk for en engelsk kvinne i 50-årene. Det skriver Bergens Tidende. En norsk kvinne i 20-årene som satt i samme bil ble også kritisk skadd, men hennes tilstand er nå stabil.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Laveste antall innlagte siden mars

11 personer er nå innlagt på norske sykehus med koronaviruset. Det er det laveste tallet siden 10. mars viser tall fra Helsedirektoratet.

P4 - 45 minutter siden

Stjal fra egen arbeidsplass - må i fengsel

En mann er i Romsdal tingrett dømt til ubetinget fengsel i 75 dager for grovt underslag. Mannen har erkjent å ha stjålet 216.000 kroner fra baren han jobbet i over en periode på 10 måneder.

P4 - 45 minutter siden

SAS åpner ruter til Europa

Flyselskapet SAS gjenåpner sju utenlandsruter fra Norge til Europa. Rutene åpnes blant annet mellom Norge og England fra 15. juli opplyser flyselskapet i en pressemelding.

P4 - 45 minutter siden

40 tips i Hagen-saken

Politiet har mottatt rundt 40 tips etter at de i forrige uke offentliggjorde flere videoer av en mann de ønsker å komme i kontakt med. Til VG sier påtaleansvarlig Haris Hrenovica at de fortløpende undersøker tipsene, men at de så langt ikke har identifisert mannen. Derfor ønsker de fortsatt tips og opplysninger i saken..

P4 - 1 time siden

Tyskere bortvist i Alta

Politiet har nå bortvist fire tyske statsborgere fra Alta. Årsaken er at de ikke har lovlig innreise i Norge som følge av koronaregelen. I følge VG var det to voksne og to mindreårige i en campingbil med tyske skilter som var på ferie.

P4 - 1 time siden

Tre personer pågrepet etter grovt hjemmeran

Tre personer er pågrepet av politiet etter et grovt hjemmeran i Tranby i Lier i natt. Det melder Drammens Tidende. Ranet skjedde i en privat bolig og beboeren fikk slagskader i ansiktet, skadeomfanget er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Prinsessen starter på Elvebakken til høsten

Prinsesse Ingrid Alexandra begynner på Elvebakken videregående skole i Oslo til høsten. Den norske prinsessen avsluttet ungdomsskolen denne våren, og gikk 10. klasse på Uranienborg ungdomsskole i Oslo.

P4 - 2 timer siden

Flertallet mener Norge var dårlig forberedt på pandemien

Flertallet mener Norge var dårlig forberedt på koronapandemien. Det viser en fersk undersøkelse fra Opinion. 55 prosent svarer nei på spørsmål om Norge var godt nok beredt på å håndtere en pandemi.

P4 - 2 timer siden

Mistenker flere involverte i Trondheim

Politiet tror flere var involvert i knivstikkingen på Solsiden i Trondheim i natt. En mann i 20-årene ligger på sykehus med alvorlige skader, og i dag tidlig ble en mann pågrepet. Han er siktet for medvirkning til grov kroppsskade.

P4 - 2 timer siden

Campingvogn tatt av vinden

En campingvogn veltet i formiddag på Karmsund bru på E134 mellom Karmøy og Haugesund. Trafikken står i begge retninger. Politiet sier det blåser kraftig på stedet og at campingvognen henger i rekkverket, som kan være til fare for båter som passerer under..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt