P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 02:49

P4 - 08 Jul 19 kl. 19:52

Kritisk til svømmekonkurranse

Redningsselskapet kritiserer arrangøren av svømmekonkurransen mellom Horten og Moss.
I helgen ble Open Water- Horten - Moss arrangert. Konkurransen går over ti kilometer.
Redningsselskapet måtte plukke opp 53 svømmere som slet i vanskelige forhold, og de mener arrangøren ikke hadde nok fartøy tilgjengengelig til å plukke opp svømmere.
Arrangøren kjenner seg ikke igjen i kritikken, skriver VG..
Les mer på P4


Les mer om:
Horten, Moss, Open Water, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritisk, til, svømmekonkurranse
VG - 08 Jul 19 kl. 19:29

Redningsselskapet kritisk til svømmekonkurranse: – Vi var langt over smertegrensen

Redningsselskapet refser arrangøren av svømmeløpet Horten-Moss etter de måtte plukke opp 53 svømmere. – En beskrivelse jeg ikke kjenner meg igjen i, kontrer arrangøren..

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 06:07

Vinneren forsvarer omdiskutert svømmekonkurranse: – Ekstremsport er ment å være ekstrem

Årets utgave av Open Water Horten-Moss ble heftig kritisert. Den seksdobbelte vinneren Knut Ivan Rasmussen mener mange stilte uforberedt..

VG - 09 Jul 19 kl. 06:08

Deltok i svømmekonkurranse: Forsøkte å sende nødanrop i to timer

Lars Jørgen Dahl mener sikkerheten under svømmekonkurransen i Oslofjorden er en skandale. – Jeg kjente på dødsfrykten..

P4 - 15 Sep 19 kl. 21:38

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

NRK - 13 Jun 19 kl. 23:02

Kritisk for kvinne etter kollisjon

Av de åtte personene som onsdag ble skadd i en frontkollisjon på Strynefjellet i Oppland, er tilstanden kritisk for en engelsk kvinne i 50-årene. En norsk kvinne i 20-årene, som satt i samme bil, ble også kritisk skadd, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 06 May 19 kl. 06:18

Kritisk for rabiessmittet pasient i Førde

Tilstanden til den rabiessmittede pasienten som er innlagt i Førde, er svært kritisk, ifølge NRK..

P4 - 13 Jun 19 kl. 23:32

Kritisk for kvinne etter frontkollisjon på Strynefjellet

Av de åtte personene som onsdag ble skadd i en frontkollisjon på Strynefjellet i Oppland, er tilstanden kritisk for en engelsk kvinne i 50-årene. Det skriver Bergens Tidende. En norsk kvinne i 20-årene som satt i samme bil ble også kritisk skadd, men hennes tilstand er nå stabil.

Hegnar.no - 08 Jun 19 kl. 08:06

Kritisk til Hywind-prosjektet

Fiskarlaget er kritisk til Equinors vindkraftprosjekt Hywind Tampen i Nordsjøen, og mener det ikke tas hensyn til fiskeinteressene..

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 21:09

To kritisk skadd etter ulykke

Tre personer er fraktet til sykehus med skader etter at en bil kjørte i vannet ved ferjeleiet i Svolvær. For to av dem, regnes tilstanden som kritisk..

P4 - 15 Jun 19 kl. 22:52

MC-fører kritisk skadet

En MC-fører er kritisk skadet etter å ha kjørt av veien ved Ålesund. Ifølge politiet var føreren bevisst da nødetater kom til stedet. Personen er nå sendt til sykehus..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 6 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 5 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 7 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 6 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 9 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 8 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 9 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 9 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt