NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:04

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:00

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, Ungarns, Viktor Orbán, NTB, Netanyahu, Orban, Orbans Israel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritiserer, Orbans, Israel-besøk
NRK - I førrgår: 15:33

Duterte besøker Israel i september

Filippinenes president Rodrigo Duterte reiser til Israel 2. september. Det er første gang en filippinsk leder besøker Israel siden de to landene etablerte diplomatiske bånd i 1967, opplyser utenriksdepartementet i Manila mandag..

NRK - 05 Aug 18 kl. 08:58

Utenriksministeren i Midtøsten

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) innleder søndag et tre dager langt besøk i Israel, Palestina og Jordan. Under besøket vil Eriksen Søreide oppfordre Israel og Palestina til å gjenoppta forhandlingene om en tostatsløsning..

NRK - 26 Jun 18 kl. 15:27

Prins på historisk Midtøsten-besøk

Britiske Prins William er på et tredagers besøk i Israel og den okkuperte Vestbredden. Han møter både Israels statsminister Netanyahu og palestinernes leder Abbas under besøk, og blir den første av britiske kongelige som besøker begge territorier..

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:23

Prins William landet i Israel

Prins William har landet i Israel, og er dermed første britiske kongelige som besøker landet. Prinsen skal også besøke palestinske territorier. Det er den britiske regjeringen som har forespurt prinsens Midtøsten-reise, som har skapt kontroverser..

NRK - 30 Jul 18 kl. 14:35

UD har ikke møtt nordmenn i Israel

UD har foreløpig ikke fått besøke de norske aktivistene som sitter fengslet i Israel. De har bedt israelske myndigheter om å forklare hva som har skjedd og på hvilket grunnlag de mente de var berettiget til å gripe inn mot fiskebåten «Kårstein»..

P4 - 01 May 18 kl. 07:20

Pompeo: Israel snakker sant

Israel snakker sant om at Iran har et hemmelig atomprogram. Det mener USAs utenriksminister Mike Pompeo. Israelerne hevder de har dokumentasjon på at Iran har et hemmelig atomprogram.

NRK - 01 May 18 kl. 03:34

Pompeo: Israel snakker sant

USAs utenriksminister, Mike Pompeo, sier Israels dokumentasjon på at Iran har et hemmelig atomprogram og har brutt atomavtalen er ekte. Pompeo, som nylig var på besøk i Israel, sier han ble informert og funnene av statsminister Netanyahu søndag..

NRK - 18 Jul 18 kl. 21:07

Ungarns statsminister til Israel

Ungarns statsminister Viktor Orbán ankom i dag Israel, et besøk som mange israelere er sterkt kritiske til. Orbán beskyldes for å ha oppildnet antisemittiske strømninger i hjemlandet, men Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier dette..

P4 - 30 Apr 18 kl. 12:51

Pompeo vil ha tostatsløsning

USAs nye utenriksminister Mike Pompeo støtter en tostatsløsning mellom Israel og Palestina. Pompeo besøkte i dag Jordan etter å ha tilbrakt helgen i Saudi-Arabia og Israel, men kommer ikke til å møte palestinere på sin tur i Midtøsten..

NRK - 30 Apr 18 kl. 12:29

Pompeo støtter tostatsløsning

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier han støtter en tostatsløsning mellom Israel og Palestina, men møter ingen palestinere på sin tur i Midtøsten. Pompeo besøkte mandag Jordan etter å ha tilbrakt helgen i Saudi-Arabia og Israel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt