NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:20

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:00

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, Ungarns, Viktor Orbán, NTB, Netanyahu, Orban, Orbans Israel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritiserer, Orbans, Israel-besøk
NRK - 13 Aug 18 kl. 15:33

Duterte besøker Israel i september

Filippinenes president Rodrigo Duterte reiser til Israel 2. september. Det er første gang en filippinsk leder besøker Israel siden de to landene etablerte diplomatiske bånd i 1967, opplyser utenriksdepartementet i Manila mandag..

NRK - 05 Aug 18 kl. 08:58

Utenriksministeren i Midtøsten

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) innleder søndag et tre dager langt besøk i Israel, Palestina og Jordan. Under besøket vil Eriksen Søreide oppfordre Israel og Palestina til å gjenoppta forhandlingene om en tostatsløsning..

NRK - 26 Jun 18 kl. 15:27

Prins på historisk Midtøsten-besøk

Britiske Prins William er på et tredagers besøk i Israel og den okkuperte Vestbredden. Han møter både Israels statsminister Netanyahu og palestinernes leder Abbas under besøk, og blir den første av britiske kongelige som besøker begge territorier..

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:23

Prins William landet i Israel

Prins William har landet i Israel, og er dermed første britiske kongelige som besøker landet. Prinsen skal også besøke palestinske territorier. Det er den britiske regjeringen som har forespurt prinsens Midtøsten-reise, som har skapt kontroverser..

NRK - 27 Oct 18 kl. 04:45

Netanyahu besøkte Oman

– Vi lager historie, tvitret Israels statsminister Benjamin Netanyahu, etter at han torsdag besøkte Oman. For første gang på 20 år besøkte en israelsk statsminister Oman, som er ett av mange arabiske land Israel ikke har diplomatiske relasjoner med..

NRK - 30 Jul 18 kl. 14:35

UD har ikke møtt nordmenn i Israel

UD har foreløpig ikke fått besøke de norske aktivistene som sitter fengslet i Israel. De har bedt israelske myndigheter om å forklare hva som har skjedd og på hvilket grunnlag de mente de var berettiget til å gripe inn mot fiskebåten «Kårstein»..

Hegnar.no - 03 Sep 18 kl. 20:39

Duterte på Israel-besøk – kaller Hitler gal

Filippinenes president Rodrigo Duterte kalte Adolf Hitler «gal» under sitt besøk ved holocaust-minnesmerket i Jerusalem..

P4 - 01 May 18 kl. 07:20

Pompeo: Israel snakker sant

Israel snakker sant om at Iran har et hemmelig atomprogram. Det mener USAs utenriksminister Mike Pompeo. Israelerne hevder de har dokumentasjon på at Iran har et hemmelig atomprogram.

NRK - 01 May 18 kl. 03:34

Pompeo: Israel snakker sant

USAs utenriksminister, Mike Pompeo, sier Israels dokumentasjon på at Iran har et hemmelig atomprogram og har brutt atomavtalen er ekte. Pompeo, som nylig var på besøk i Israel, sier han ble informert og funnene av statsminister Netanyahu søndag..

P4 - 30 Apr 18 kl. 12:51

Pompeo vil ha tostatsløsning

USAs nye utenriksminister Mike Pompeo støtter en tostatsløsning mellom Israel og Palestina. Pompeo besøkte i dag Jordan etter å ha tilbrakt helgen i Saudi-Arabia og Israel, men kommer ikke til å møte palestinere på sin tur i Midtøsten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 15 minutter siden

Mann knivstukket i Stockholm

En mann i 20-års alderen er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i Stockholm søndag. Hendelsen blir betegnet som drapsforsøk av politiet. Mannen er ikke livstruet skadet.

NRK - 30 minutter siden

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 1 time siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 1 time siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 1 time siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 1 time siden

Hyller Kongos Tshisekedi

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil til det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Tshisekedi vant foran Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert påtroppende president Felix Tshisekedi med seieren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt