NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:46

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:00

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, Ungarns, Viktor Orbán, NTB, Netanyahu, Orban, Orbans Israel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritiserer, Orbans, Israel-besøk
NRK - 13 Aug 18 kl. 15:33

Duterte besøker Israel i september

Filippinenes president Rodrigo Duterte reiser til Israel 2. september. Det er første gang en filippinsk leder besøker Israel siden de to landene etablerte diplomatiske bånd i 1967, opplyser utenriksdepartementet i Manila mandag..

NRK - 05 Aug 18 kl. 08:58

Utenriksministeren i Midtøsten

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) innleder søndag et tre dager langt besøk i Israel, Palestina og Jordan. Under besøket vil Eriksen Søreide oppfordre Israel og Palestina til å gjenoppta forhandlingene om en tostatsløsning..

NRK - 26 Jun 18 kl. 15:27

Prins på historisk Midtøsten-besøk

Britiske Prins William er på et tredagers besøk i Israel og den okkuperte Vestbredden. Han møter både Israels statsminister Netanyahu og palestinernes leder Abbas under besøk, og blir den første av britiske kongelige som besøker begge territorier..

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:23

Prins William landet i Israel

Prins William har landet i Israel, og er dermed første britiske kongelige som besøker landet. Prinsen skal også besøke palestinske territorier. Det er den britiske regjeringen som har forespurt prinsens Midtøsten-reise, som har skapt kontroverser..

NRK - 30 Jul 18 kl. 14:35

UD har ikke møtt nordmenn i Israel

UD har foreløpig ikke fått besøke de norske aktivistene som sitter fengslet i Israel. De har bedt israelske myndigheter om å forklare hva som har skjedd og på hvilket grunnlag de mente de var berettiget til å gripe inn mot fiskebåten «Kårstein»..

Hegnar.no - 03 Sep 18 kl. 20:39

Duterte på Israel-besøk – kaller Hitler gal

Filippinenes president Rodrigo Duterte kalte Adolf Hitler «gal» under sitt besøk ved holocaust-minnesmerket i Jerusalem..

P4 - 01 May 18 kl. 07:20

Pompeo: Israel snakker sant

Israel snakker sant om at Iran har et hemmelig atomprogram. Det mener USAs utenriksminister Mike Pompeo. Israelerne hevder de har dokumentasjon på at Iran har et hemmelig atomprogram.

NRK - 01 May 18 kl. 03:34

Pompeo: Israel snakker sant

USAs utenriksminister, Mike Pompeo, sier Israels dokumentasjon på at Iran har et hemmelig atomprogram og har brutt atomavtalen er ekte. Pompeo, som nylig var på besøk i Israel, sier han ble informert og funnene av statsminister Netanyahu søndag..

NRK - 18 Jul 18 kl. 21:07

Ungarns statsminister til Israel

Ungarns statsminister Viktor Orbán ankom i dag Israel, et besøk som mange israelere er sterkt kritiske til. Orbán beskyldes for å ha oppildnet antisemittiske strømninger i hjemlandet, men Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier dette..

P4 - 30 Apr 18 kl. 12:51

Pompeo vil ha tostatsløsning

USAs nye utenriksminister Mike Pompeo støtter en tostatsløsning mellom Israel og Palestina. Pompeo besøkte i dag Jordan etter å ha tilbrakt helgen i Saudi-Arabia og Israel, men kommer ikke til å møte palestinere på sin tur i Midtøsten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 18 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 3 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 3 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..

NRK - 4 timer siden

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt