P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 10:07

P4 - 04 Oct 19 kl. 12:33

Kritiserer Njies bok

En av kvinnene som varslet om upassende oppførsel fra Trond Giske kritiserer boka som Giskes kone har gitt ut om varslersaken.
I boka skriver Haddy Njie om hvordan ekteparet opplevde alle varslene som førte til at Giske trakk seg som nestleder i Arbeiderpartiet.
Varsler Line Oma skriver på Facebook at hun mener hun framstilles som en løgner i boka..
Les mer på P4


Les mer om:
Trond Giske, Giskes, Haddy Njie, Giske, Arbeiderpartiet, Line Oma, Facebook, Njies

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritiserer, Njies, bok
Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 12:17

- Kaller meg en løgner

Line Oma reagerer sterkt på beskrivelsene av hennes varsel mot Trond Giske i Haddy Njies nye bok..

Dagbladet - 06 Oct 19 kl. 21:06

- Alltid på varslernes side. Punktum

Ap-topp Raymond Johansen gir støtte til Giske-varslere etter Haddy Njies forsvar av sin mann i ny bok..

Aftenposten - 14 Oct 19 kl. 16:26

Når varslersaken blir en maktkamp | Frank Rossavik

Hovedproblemet med Haddy Njies bok er en underlig maktblindhet..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 14:17

Haddy Njies «Dagbok» er en bok som skaper ettertanke | Cathrine Sandnes

Boken er hennes subjektive opplevelse av hvordan det har vært å stå i en vanvittig mediestorm..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 16:55

Hadia Tajik slår tilbake

Ap-nestleder Hadia Tajik går i rette med det hun mener er feilaktige påstander om henne i Haddy Njies overraskende bok..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 14:34

Enda flere Haddy-klager

Siden mandag har antall klager på Haddy Njies intervju på NRK-programmet Lindmo doblet seg..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 12:17

Line Oma (Ap) varslet om Giske. Nå føler hun seg uthengt av Haddy Njie

Bystyrerepresentanten reagerer sterkt på påstander i Haddy Njies nye bok..

Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 11:00

Haddy Njies bok holder på ingen måte et etisk lavmål. Ikke sammenlignet med medienes dekning av Trond Giske. | Magne Lerø

Pressen svikter i sin journalistikk om varslere..

NRK - 08 Oct 19 kl. 03:41

Kritiserer Nederlands burkaforbud

FNs rasismeekspert kritiserer det nye burkaforbundet i Nederland og sier at det gjør mer skade enn det gjør godt. Den nye loven trådde i kraft 1. august i år og forbyr bruk av burka, nikab og andre ansiktsdekkende plagg i landet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Berg møter ikke pressen i dag

Det er mange som har mange spørsmål til Frode Berg, men ingen medier får svar i dag. Bergs kone sa til NTB i går at de må prøve å finne roen, og at de to har mye å snakke om. Ifølge advokaten hans vil imidlertid pressen også få prate med han - det vil komme mer informasjon om hvor og når senere i dag.

P4 - 1 time siden

Butikker taper på Black Friday

Mange butikker taper på Black Friday. Tall fra handelsorganisasjonen Virke viser at 90 prosent av de frittstående butikkene gikk med tap på denne dagen i fjor. Direktør Bror Stende i Virke faghandel sier han tror trenden har kommet for å bli, men at det er lettere for kjeder å tjene på en slik tilbudsdag fordi de har kapasitet til å få ut flere varer til kundene..

P4 - 2 timer siden

Julepriskrigen innledet

Julepriskrigen er i gang - tidligere enn noen sinne. Nå i morgentimene annonserer Kiwi at de kutter prisene på en rekke julevarer, som blant annet gløgg, surkål, lutefiskbacon, julebrus og pepperkakedeig med opp til 32 prosent, melder Nettavisen. Det har vært priskrig i dagligvarebransjen de siste fem årene - og den bryter altså ut stadig tidligere - i år én uke tidligere enn i fjor.

P4 - 2 timer siden

Landbruket kan bli giftigere

Klimaendringene kan føre til økt bruk av kjemiske plantevernmidler i norsk landbruk. Det advarer Norsk institutt for bioøkonomi. Årsaken er at et våtere og varmere klima øker behovet for bekjempelse av ugress, skadedyr og sykdommer, skriver Dagsavisen.

P4 - 2 timer siden

Håper ny lærerplan vil legge til rette for mer lærelyst

Det er viktig å få ned uheldig prestasjonspress med den nye læreplanen. Det sier leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal. I dag legger Regjeringen frem de nye læreplanene for skolen, den største endringen siden Kunnskapsløftet i 2016.

P4 - 4 timer siden

Våpenskytinger traumatiserer amerikanerne

Vold med våpen er blitt et nasjonalt traume i USA. I en undersøkelse fra The American Psychological Association svarer 79 prosent av befolkningen at de blir skremt og redd av masseskytinger. En tredjedel svarer også at de har endrer vaner, og unngår visse situasjoner av frykt for å bli skutt.

P4 - 4 timer siden

Jakter siste gjerningsmann i Panama

Politiet i Panama har kontroll på sju av åtte gjerningsmenn etter overfallet mot de seks nordmennene på seiltur forrige uke. Seks av de mistenkte gjerningsmennene er varetektsfengslet, den sjuende, en mindreårig på 17 år, er foreløpig ikke pågrepet. Politiet mener å kjenne identiteten til den åttende, og sier til Aftenposten at Norge kan være sikre på at de skal ta den siste også..

P4 - 3 timer siden

Flere skutt i California

Minst ni personer skal være skutt i en privat hage i Fresno i California. Flere av dem er døde, opplyser politiet, men noe klart tall har de ikke gitt. Skyteepisoden skal ha skjedd mens en familie så på fotballkamp i hagen.

P4 - 3 timer siden

Sp vil gjenopprette lensmannskontorer

Mindre byråkrati, flere politifolk på hjul, og gjenoppretting av 20 nedlagte lensmannskontorerer. Det er noen av forslagene Senterpartiet legger fram, når de i morgen presenterer sitt alternative statsbudsjett. Partiet vil totalt bruke en halv milliard kroner mer enn regjeringen på politi, og samtidig gjøre store kutt i Politidirektoratet, skriver Nationen..

P4 - 4 timer siden

Togproblemer på Østlandet

Det må påregnes forsinkelser i togtrafikken på Østlandet nå i morgentimene. Signalfeil gjorde at trafikken var stengt mellom Skøyen, Oslo S og Ski. Bane NOR har nå rettet feilen, men det blir noen følgekonsekvenser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt