NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:41

NRK - 24 jul 22 kl. 19:47

Kristoff med tredjeplass på Champs-Élysées – Jonas Vingegaard vant sammenlagt

Alexander Kristoff spurtet inn til en tredjeplass på Tour de France siste etappe. På en dag der Paris var farget i rødt, hvitt og gult for å hedre Tour-vinner Jonas Vingegaard, spurtet Jasper Philipsen inn til etappeseier på Champs-Élysées. Etter åtte sjarmørrunder i Paris flekset Philipsen sprintmusklene og vant den 21. etappen av årets Tour de France på ærverdige Champs-Élysées. Søndagens trimf er belgierens andre etappeseier i årets Tour de France.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristoff, Tour, France, Paris, Jonas Vingegaard, Jasper Philipsen, Champs, Philipsen, Dylan Groenewegen, Alexander Kristoff, Frederik, Mette Frederiksen, NTB, Vingegaard

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kristoffmed , tredjeplass, Champs-Élysées, Jonas, Vingegaard, vant, sammenlagt
VG - 24 jul 22 kl. 19:44

Champagne-feiring for Vingegaard på den siste Tour de France-etappen – Philipsen vant Kristoff foran på Champs-Élysées

Danske Jonas Vingegaard (25) syklet inn til sammenlagtseieren til Tour de France, som tradisjonen tro ble avgjort med en massespurt på ærverdige Champs-Élysées..

VG - 24 jul 22 kl. 19:44

Champagne-feiring for Vingegaard på den siste Tour de France-etappen – Philipsen vant på Champs-Élysées

Danske Jonas Vingegaard (25) syklet inn til sammenlagtseieren til Tour de France, som tradisjonen tro ble avgjort med en massespurt på ærverdige Champs-Élysées..

Klartale - 12 maj 22 kl. 16:30

Slik lager du den beste 17. mai-frokosten

Norges nasjonaldag er rett rundt hjørnet. 17. mai er en stor dag for Norge.

Aftenposten - 24 jul 22 kl. 19:45

Champagne-feiring for Vingegaard på den siste Tour de France-etappen – Philipsen vant på Champs-Élysées

Danske Jonas Vingegaard (25) syklet inn til sammenlagtseieren til Tour de France, som tradisjonen tro ble avgjort med en….

VG - 27 jul 22 kl. 14:09

Tour de France-vinneren hyllet i København: – Helt vanvittig

Tre dager etter at han ble hedret som vinneren av Tour de France 2022 på Champs-Élysées, ble Jonas Vingegaard hyllet av det danske folk i København..

Aftenposten - 27 jul 22 kl. 14:09

Tour de France-vinneren hyllet i København: – Helt vanvittig

Tre dager etter at han ble hedret som vinneren av Tour de France 2022 på Champs-Élysées, ble Jonas Vingegaard hyllet av….

VG - 27 jul 22 kl. 14:09

Tour de France-vinneren hylles i København: – Helt vanvittig

Tre dager etter at han ble hedret som vinneren av Tour de France 2022 på Champs-Élysées, hylles Jonas Vingegaard av det danske folk i København..

Klartale - 15 maj 22 kl. 06:00

Så nært har vi aldri sett et sort hull

Astronomer forsker på verdensrommet. Slik forskning tar tid. Nå har 300 forskere jobbet med å få tatt et bilde av et sort hull, som ligger nært jorda.

Klartale - 19 sep 22 kl. 16:30

Jonas Benyoub ble årets stjerneskudd

Bylarm-festivalen ble arrangert på lørdag. Festivalen begynte i 1998 i Trondheim. De siste årene har det blitt arrangert i Oslo hver september.

VG - 06 apr 22 kl. 17:14

Kristoff vant i Belgia etter solostøt: – Noe av det råeste jeg har sett

Scheldeprijs er kjent som «spurternes VM», men Alexander Kristoff (34) avgjorde etter å ha angrepet på brosteinen syv kilometer fra mål..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Sju drept i iransk droneangrep

Iran har startet en ny bombekampanje mot den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. Sju mennesker ble onsdag drept i droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 4 minutter siden

Lakseselskapa rasar på børsen

Regjeringa sitt varsel om innføring av grunnrenteskatt på havbruk, har skapt sjokkbølger på Oslo Børs i dag. Sjømatindeksen er i skrivande stund ned 18 prosent sidan børsopning. Slik er situasjonen for dei største lakseaksjane akkurat no: • Salmar er ned 26,72 prosent • Grieg Seafood har falt 24,59 prosent • Mowi har falt 15,7 prosent • Lerøy Seafood har falt 21,92 prosent • Austevoll Seafood er ned 18,90 prosent.

NRK - 10 minutter siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.

NRK - 5 minutter siden

Både kraftproduksjonen og strømprisene økte i forrige uke

Både strømforbruk, kraftproduksjon og strømpris økte i forrige uke, men vindkraftproduksjonen gikk ned. Sør-Norge fortsetter å importere strøm, melder NVE. Kraftproduksjonen i Norge gikk opp med 9 prosent i forrige uke sammenlignet med uka før.

NRK - 15 minutter siden

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 45 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tror Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene. De tre rørene i North Stream 1 og 2 som sprang lekk mandag, vil fort bli ubrukelige dersom de ikke repareres raskt, erfarer Tagesspiegel onsdag ettermiddag, som oppgir kilder i regjeringsapparatet som opphav til opplysningene. Saltvann som renner inn vil tære på rørledningene, påpeker de..

NRK - 45 minutter siden

Bransdal er død

KrF-politiker, tidligere stortingsrepresentant og mangeårig ordfører i Vennesla Torhild Bransdal døde i dag etter lengre tids kreftsykdom. Det skriver familien i en pressemelding. Bransdal døde fredelig med sine nærmeste rundt seg.

NRK - 15 minutter siden

Sophie Elise avslører pillemisbruk

I sin nye podkast på NRK forteller Sophie Elise at hun har slitt med pilleavhengighet. Hun var avhengig av beroligende tablatter. I august la hun seg inn på rehabilitering..

NRK - 30 minutter siden

33 millioner på sultegrensen i Brasil

Den sosiale situasjonen i Brasil er dramatisk etter år med koronapandemi, høy arbeidsledighet og prisstigning. En undersøkelse fra Penssan viser at 33,1 millioner brasilianere nå lever på sultegrensen. Det er 14 millioner flere enn for to år siden..

NRK - 45 minutter siden

Russisk avis: Marinestyrker fra Olavsvern sto bak Nord Stream-sabotasje

Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. – Jeg tror både Norge og Storbritannia kan ha gjort det, hevdet den russiske «militæreksperten» og tidligere marineoffiseren Vladimir Gundarov i avisa ifølge Aftenposten. Allerede kort tid etter at lekkasjene i rørledningene var kjent i Vesten var statlige og statsnære medier i Russland godt i gang med å spekulere om hvem som sto bak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com