NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 09:56

NRK - 14 Dec 19 kl. 14:35

Krisestemning på klimatoppmøtet

Mange i Madrid raser av forslaget til avtale. – Aldri før har jeg sett et så stort gap mellom det vitenskapen trenger og det folk i hele verden krever, og det forhandlerene leverer, sier Alden Meyer i Union of Concerned Scientists..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Madrid, Alden Meyer, Union, Concerned Scientists

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krisestemning, klimatoppmøtet
Dagbladet - 23 Sep 19 kl. 10:31

Trump dropper FNs klimatoppmøte

USAs president Donald Trump uteblir når FNs generalsekretær António Guterres trommer sammen til klimatoppmøte..

Dagbladet - 01 Dec 19 kl. 01:47

Thunberg blir forsinket til klimatoppmøtet

Klimaaktivisten Greta Thunberg, som er om bord i en katamaran på vei til Spania, sier at hun antar å ankomme Europa dagen etter klimatoppmøtet starter..

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 21:55

Seks spørsmål og svar som forklarer skuffelsen etter årets klimatoppmøte

Klimatoppmøtet oppsummert: Alle er skuffet. Men det kunne vært verre..

P4 - 15 Dec 19 kl. 17:31

Mener det finnes lyspunkt etter klimatoppmøtet

Men klima- og miljøminister Ola Elvestuen sier det likevels finnes lyspunkt etter klimatoppmøtet. Blant annet har landene gått med på å skjerpe sine klimamål, og legger press på landene om å øke ambisjonene neste år, sier Elvestuen i en pressemelding. Han påpeker likevel at det langt ifra er nok, og at presset mot de største utslippslandene må økes frem mot neste års klimatoppmøte..

NRK - 30 Oct 19 kl. 18:55

Vil ha klimatoppmøte til Oslo

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) mener klimatoppmøtet kan legges til Oslo etter at Chile trakk seg som vertskapsland for konferansen i desember. 25.000 delegater var ventet til COP25 i Santiago..

P4 - 30 Oct 19 kl. 19:04

Oslo vil ha klimatoppmøtet

Oslo står klar til å overta klimatoppmøtet i desember etter at Chile i dag varslet at de må trekke seg som arrangør. Det bekrefter byrådsleder Raymond Johansen i en pressemelding. – Oslo er europeisk miljøhovedstad i 2019.

NRK - 11 Dec 19 kl. 15:14

Demonstrasjon på klimatoppmøtet

Flere demonstranter ble onsdag ettermiddag fjernet fra klimatoppmøtet i Madrid. NRKs reportere på stedet rapporterer om håndgemeng mellom sikkerhetsvakter og demonstranter som samlet seg utenfor hovedsalen og nektet å flytte seg..

NRK - 11 Dec 19 kl. 10:48

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 17:37

Trump dukket uanmeldt opp på FNs klimatoppmøte

USAs president dukket mandag opp på FNs klimatoppmøte, til tross for at det tidligere var meldt at han ikke kom til delta..

Dagbladet - 22 Sep 19 kl. 06:00

Klimatoppmøte krever ny norsk klimapolitikk

FNs generalsekretær inviterer til ekstraordinært klimatoppmøte i New York. Statsledere som bare kommer for å snakke, er ikke velkomne. Dette er vårt brev og bønn til vår statsleder, Erna Solberg, om å pakke kofferten med ny klimapolitikk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Saltfjellet: Godstog fast i snøfonn

Et godstog på vei nordover kjørte seg fast i en snøfonn på Saltfjellet natt til søndag. Nordlandsbanen er derfor stengt mellom Lønsdal og Mo i Rana. Bane Nor jobber med å fjerne toget.

NRK - 10 minutter siden

Shanghai stanser langdistansebusser

Kinas største by Shangai stanser alle langdistansebusser inn og ut av byen, i forsøk på å forhindre smitte av det nye coronaviruset. Flere storbyer innfører liknende tiltak..

NRK - 45 minutter siden

Størst medlemsøkning for Rødt

Partiet Rødt hadde 7295 flere medlemmer ved utgangen av 2019 enn i 2013, en økning på 400 prosent. SV har det høyeste antallet nye medlemmer av alle partiene med 7474 nye medlemmer, en dobling siden 2013, ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

NRK - 1 time siden

Klippet vekk afrikansk aktivist

Nyhetsbyrået AP får krass kritikk etter å ha klippet den ugandiske klimaaktivisten Vanessa Nakate (23) vekk fra et bilde sammen med tre andre, hvite aktivister, fra et bilde fra Davos-toppmøtet. – Jeg gråt, sier Nakate til Buzzfeed News..

NRK - 1 time siden

Kina: Usikre på kilden til viruset

Viseminister i Kinas helsekommisjon sier de er usikre på kilden til coronaviruset. Myndighetene tror viruset kom fra et vilt dyr, men mangler fortsatt mye informasjon, sa viseministeren ifølge Reuters. 56 mennesker er døde av virusutbruddet..

NRK - 1 time siden

Treg respons fra nettgigantene

Politiet refser nettgiganter som Facebook, Snapchat og TikTok for å bruke lang tid på å svare, når politiet ber om hjelp til å spore overgripere. Antall nettovergrep mot barn øker, og politiet ber plattformene om raskere respons, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

NRK - 2 timer siden

56 døde av coronaviruset

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget nær 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 18 timer siden

Reddet ut av ruinene etter 17 timer

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt