NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:47

NRK - 26 Mar 20 kl. 04:41

Krisepakke godkjent i Senatet

Krisepakken på 2.000 milliarder dollar har blitt godkjent i Senatet i USA og går nå videre for godkjenning i Representantenes hus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Senatet, USA, Representantenes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krisepakke, godkjenti , Senatet
E24 - 26 Mar 20 kl. 06:35

Amerikansk krisepakke godkjent i Senatet

Krisepakken på 2.200 milliarder dollar er godkjent i Senatet i USA og går nå videre for godkjenning i Representantenes hus som skal stemme over pakken fredag..

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 06:23

Amerikansk krisepakke på 2200 milliarder dollar godkjent i Senatet

Krisepakken på 2200 milliarder dollar er godkjent i Senatet i USA og går nå videre for godkjenning i Representantenes hus som skal stemme over pakken fredag..

P4 - 26 Mar 20 kl. 05:19

Krisepakken godkjent i senatet

Krisepakken på 2.000 milliarder dollar ble i natt godkjent i Senatet i USA og går nå videre for godkjenning i Representantenes hus. Det var et stort flertall i Senatet for å støtte pakken, og godkjenningen i Representantenes hus vil sannsynligvis også kun bli en formalitet..

NRK - 26 Mar 20 kl. 21:12

Kraftig oppgang på Wall Street

De amerikanske børsene hadde en svært god dag torsdag, etter at en massiv økonomisk krisepakke ble godkjent av Senatet tidligere på dagen. Dow Jones-indeksen endte opp 6,2 prosent, og indeksene S&P 500 og Nasaq hadde nesten like store oppganger..

NRK - 15 Jan 20 kl. 19:36

Overfører riksrettssaka til Senatet

Representanthuset har nå godkjent å senda over vedtaket om riksrett til Senatet, melder AFP. 228 stemte for, mens 193 mot. Det betyr at riksrettssaka blir sendt til Senatet, der Trump og republikanarane har fleirtal..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 13:38

Politisk enighet om økonomisk krisepakke i USA

Senatet i USA og president Donald Trump er enige om en historisk krisepakke verdt 2.000 milliarder dollar for å håndtere ringvirkningene av koronapandemien..

NRK - 15 Jan 20 kl. 19:36

Overfører riksrettssake til Senatet

Representanthuset har nå godkjent å senda over vedtaket om riksrett til Senatet, melder AFP..

Aftenposten - 23 Mar 20 kl. 06:22

Oljeprisen falt etter uenighet om amerikansk krisepakke

Etter at Senatet i USA ikke ble enig om en krisepakke i USA, falt oljeprisen på nytt da børsene i Asia åpnet mandag. Nordsjøoljen falt med 4,9 prosent..

E24 - 21 Mar 20 kl. 11:53

Finanskomiteen enige om krisepakke

Stortinget har godkjent krisepakken på 100 milliarder..

P4 - I førrgår: 08:36

Krisepakke til flyselskaper godkjent

Krisepakken til norske flyselskaper er godkjent. ESA, EFTAs overvåkningsorgan, har nå gitt grønt lys for pakken på seks milliarder kroner som skal sikre norske flyselskapers likviditet. Regelverket forbys i grunn offentlig støtte til næringslivet, for å sikre lik konkurranse, men på grunn av krisen gjøres det nå et unntak.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 15 minutter siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 15 minutter siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 15 minutter siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 45 minutter siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 45 minutter siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 1 time siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 1 time siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 1 time siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt