Dagbladet > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 11:37

Dagbladet - 04 okt. 19 kl. 23:02

Krisemåling for Trine

Bare 22 prosent av Venstres velgere mener Trine Skei Grande gjør en god jobb som partiledere, viser nye tall fra Ipsos..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Venstres, Trine Skei Grande, Ipsos, Trine

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krisemåling, for, Trine
P4 - 15 aug. 19 kl. 19:22

Ny krisemåling for Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet gjør nok en ny krisemåling, kun tre uker før kommunevalget. På målingen som Respons Analyse har gjort for VG , får Ap støtte fra 23,7 prosent av de spurte, 9,3 prosentpoeng lavere oppslutning enn ved forrige kommunevalg i 2015. Også Frp fortsetter å falle, og får støtte fra 8,4 prosent av de spurte, rundt et prosent lavere enn ved forrige valg.

P4 - 07 mai 20 kl. 05:42

Krisemåling for Frp

Fremskrittspartiet stuper på en fersk meningsmåling. Fallet er på hele 3 prosentpoeng fra forrige måling, og partiet ligger nå på 9.4 prosent i følge undersøkelsen gjort av Respons Analyse for VG.

P4 - 21 aug. 19 kl. 23:36

Krisemøte over hos statsministeren

Krisemøte hos statsministeren i forbindelse med bompengebråket er over. Ifølge flere medier skal to svarte regjeringsbiler ha forlatt statsministerboligen sent onsdag kveld, og man antar at både Venstre-leder Trine Skei Grande og Krfs leder Kjell Ingolf Ropstad har diskutert krisen med Erna Solberg. Hva som kom ut av møte er ennå ikke kjent, men Frps leder Siv Jensen skal ikke ha vært med på møte..

P4 - 04 feb. 20 kl. 16:50

Høyre med nok en dårlig måling

Høyre gjør nok en dårlig meningsmåling. På VGs nyeste partibarometer får Erna Solbergs parti 19,9 prosent oppslutning, som er deres svakeste resultat på VGs målinger siden oktober 2009. Ifølge tallene har Frp stjålet 8,5 prosent av de som stemte Høyre ved valget i 2017.

P4 - 02 sep. 19 kl. 08:35

Trine Rein saksøker aviskonsern

Artisten Trine Rein saksøker aviskonsernet Amedia etter at hennes juleturné i fjor ble dårlig besøkt. Det skriver Dagens Næringsliv. Ved en feil kom nemlig annonser for turneen aldri på trykk i Amedias lokalaviser.

Dagbladet - 12 sep. 19 kl. 10:02

Trine-sjokk: Ny Venstre-topp krever avgang

- Hvis Trine tar gjenvalg i 2021, får hun ikke min stemme, sier lokaltopp Elin Seim. Hun hevder partiet tapte mange stemmer på Trine Skei Grande i valget..

Aftenposten - 05 mars 20 kl. 14:27

Sentrale kilder i Oslo Venstre: Trine Skei Grande bør trekke seg

Flere sentrale kilder i Oslo Venstre mener Trine Skei Grande bør gi seg som Venstre-leder. Nestleder Ola Elvestue åpner for å utfordre Trine Skei Grande om førsteplassen til Stortinget i Oslo..

Aftenposten - 05 mars 20 kl. 14:27

Nestleder Ola Elvestuen åpner for å utfordre Trine Skei Grande om stortingsplassen

Flere sentrale kilder i Oslo Venstre mener Trine Skei Grande bør gi seg som Venstre-leder. Nestleder Ola Elvestuen åpner for å utfordre Trine Skei Grande om førsteplassen på fylkeslagets stortingsliste til 21-valget..

NRK - 13 aug. 19 kl. 18:00

Krisemåling for Venstre og Frp

Velgerne rømmer fra regjeringspartiene Venstre og Frp. I en meningsmåling Norstat har gjort for NRK og Aftenposten i august får Frp en oppslutning på 6,8 prosent og Venstre på 2,3 prosent. Augustmålingen er den verste så langt i år for begge parter..

Hegnar.no - 13 aug. 19 kl. 18:38

Krisemåling for Venstre og Frp

Frp og Venstre får et elendig resultat på en ny måling. Venstre er mer enn halvert fra forrige valg i den verste målingen så langt i år for begge partier..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Nakstad: - Vær forsiktig de neste ukene nå

Assisterende helseminister Espen Nakstad er redd smittetallene kan øke fort i Norge «om vi ikke skjerper oss ordentlig nå»..

Dagbladet - 1 time siden

- Det koker utenfor

Etter terrorangrepet mot Notre-Dame-kirken i Nice torsdag, skildrer Per Søreide Senstad (27) et Frankrike der terror er blitt mer normalisert. Han stålsetter seg for en ny coronanedstenging..

Dagbladet - 1 time siden

- Det koker

Etter terrorangrepet mot Notre-Dame-kirken i Nice torsdag, skildrer Per Søreide Senstad (27) et Frankrike der terror er blitt mer normalisert. Han stålsetter seg for en ny coronanedstenging, og trekker paralleller til hytteforbudet..

Dagbladet - 1 time siden

Se live: Svarer på lesernes coronaspørsmål

Assisterende helseminister Espen Nakstad svarer direkte på lesernes spørsmål om coronaviruset..

Dagbladet - 1 time siden

Kaos før fransk nedstenging

Folk hamstrer både mat og yogamatter..

Dagbladet - 1 time siden

Skal ha gitt gjerningsmannen en mobil

Ifølge franske medier har politiet gjort en ny pågripelse i forbindelse med angrepet mot Notre-Dame-kirken i Nice torsdag..

Dagbladet - 5 timer siden

Trumps mørke budskap

Plyndring og opptøyer har preget Philadelphia etter politiskyting denne uka. Nå prøver president Trump alt han kan for å kapre velgerne i den viktige vippestaten..

Dagbladet - 13 timer siden

- Høsten kommer med stor H

Nedbør, vind og kulde vil ramme store deler av landet den kommende uka..

Dagbladet - 14 timer siden

Har du sett denne kjolen?

Julianne Sellgren fortviler, etter at morens selvsydde brudekjole ble gitt bort til Fretex ved en feiltakelse. Nå ber hun om hjelp for å få den tilbake..

Dagbladet - 15 timer siden

Sommeren 2021 står i fare

Usikkerhet knyttet til en coronavaksine fører til at det fortsatt er stor usikkerhet knyttet til hvordan sommeren 2021 blir for nordmenn..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt