NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 12:52

NRK - 14 aug. 20 kl. 12:10

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Blæstad, Hamar, Pål Johan Guldbrandsen, Ingrid Hagen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kripos, kobles, savnetsak
P4 - 13 juli 20 kl. 11:55

Kripos gjør undersøkelser i mistenkelig dødsfall

Politiet får bistand fra Kripos etter at en mann i 40-årene i går kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim. Mannen ble funnet livløs og ble erklært død rett før klokken 23. Kripos gjør nå undersøkelser ved funnstedet, og det brukes også politihunder.

NRK - 21 mai 20 kl. 06:46

Koronasmitte kobles til nattklubb

I Sør-Korea kobles over 200 smittetilfeller av koronaviruset til en nattklubb i Seoul, opplyser helsetjenesten. Myndigheten brukte kredittkortregistreringer og data fra mobiltelefoner til å spore opp personer som hadde vært der, skriver CNN..

Dagbladet - 20 juni 20 kl. 10:43

Kobles til dansk drapssak

Livstidsdømte Peter Madsen (49) kobles til drapet på 17 år gamle Emilie Meng..

P4 - 20 juni 20 kl. 10:39

Peter Madsen kobles til ny dansk drapssak

Drapsdømte Peter Madsen kobles til en ny dansk drapssak. Dansk politi undersøker om han kan knyttes til drapet på en 17 år gammel jente i 2016, på grunn av enkelte likheter med drapet på Kim Wall. Politiet etterlyste en hvit varebil etter drapet på 17-åringen, som Madsen hadde tilgang på, og i tillegg ble jenta og Kim Wall funnet i sjøen.

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 21:22

Nøkkelspiller kobles bort fra AaFK

Aalesunds toppscorer Holmbert Fridjonsson kobles til europeiske klubber..

NRK - 17 juni 20 kl. 16:30

Død person funnet ved gravlund

Politiet har funnet levninger etter en død person i en kum ved Vår Frelsers Gravlund i Oslo. Politet opplyser at funnet er gjort på bakgrunn av opplysninger som har kommet frem i en savnetsak..

P4 - 17 juni 20 kl. 16:34

Funn av død person i Oslo

Politiet har i dag funnet en død person i en kum ved Vår Frelsers Gravlund i Oslo. Politiet opplyser at funnet er gjort etter at de fikk nye opplysninger i en savnetsak. De har en formening om idetiteten til avdøde, og har varslet de pårørende.

NRK - 18 juni 20 kl. 11:20

Død person i kum ikke identifisert

Politiet jobber fortsatt med å identifisere levningene av en person som ble funnet i en kum på Vår Frelsers gravlund i Oslo i går. Funnet ble gjort etter at politiet hadde fått tips i en savnetsak, men det er for tidlig å si hvilken sak det gjelder..

P4 - 18 juni 20 kl. 11:29

Død person ikke identifisert

Personen som i går ble funnet i en kum på Vår Frelsers gravlund i Oslo i går, er fortsatt ikke identifisert. Den døde personen ble funnet etter at politiet hadde fått tips i en savnetsak, men vil ikke si hvilken sak det gjelder..

Dagbladet - 13 mai 20 kl. 14:28

Tom Hagen betalte millionermens Kripos så på

Milliardæren kjøpte kryptovaluta for ca 25 millioner kroner. Fra Kripos lokaler ble ti av dem overført til de antatte gjerningspersonene, mens politiet fulgte med..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Over 100 i karantene på éin skule

49 nye elevar er sette i karantene på Stranda skule i Øygarden, opplyser kommunen til NRK. Elevane går i fjerde trinn. Dermed er over 100 elevar på den same skulen i karantene, etter at éin skuleelev fekk påvist covid-19..

NRK - 30 minutter siden

Undersøker nytt dødsfall etter drap

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad undersøker politiet nå et annet dødsfall etter at en mann i 50-årene ble funnet drept i Sarpsborg sentrum forrige uke. Dødsfallet de nå undersøker er en mann som ble funnet død i Skjeberg. De avdøde var venner..

NRK - 15 minutter siden

Høysesong for viltpåkjørsler

En av tre viltpåkjørsler skjer nå de siste tre månedene av året. Det viser en statistikk fra Miljødirektoratets hjorteviltregister gjengitt av Gjensidige. I 2019 ble det registrert 923 kollisjoner mellom bil og vilt i Innlandet i disse månedene..

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta nordmann arrestert

Ein nordmann i 20-åra som er etterlyst for drap i Storbritannia blei laurdag pågripen i Oslo, og blir framstilt for varetektsfengsling måndag, melder TV 2. Drapet skal ha skjedd i London tidlegare i år, og fleire personar er sikta av britisk politi..

NRK - 30 minutter siden

Brann starta i grop med olje

Politiet melder om at brannen i Randaberg fyrst starta i ei grop som inneheldt olje, før den spreidde seg til ein container som inneheld diverse gassflasker med ukjent innhald. Det brenn framleis i containeren og eit bygg, og evakuering går føre seg..

NRK - 30 minutter siden

Person slått i andlet med kjetting

Politiet er på veg til Birkelundsbakken i Bergen etter melding om slagsmål, melder dei på Twitter. Ein person skal ha blitt slått i andletet med kjetting, ifølge vitne på staden..

NRK - 30 minutter siden

Brann har spreidd seg til nabobygg

Den kraftige brannen som starta i ein container i Randaberg har spreidd seg til eit anna bygg i nærleiken, og det er fare for vidare spreiing, seier vaktleiar Christer Gillberg i brannvesenet. Fire brannbilar er på staden, og fleire er på veg..

NRK - 1 time siden

Oppmodar om å bruke eigen bil

Pasientreiser oppmodar no brukarar om å køyre eigen bil eller bli køyrt til lege- eller sjukehusbehandling. I enkelte område er det no problem med å skaffe nok drosjer grunna både koronapandemien og busstreik, skriv Helse Førde på eigne nettsider..

NRK - 45 minutter siden

Opprettar tryggingsradius på 700m

Brannvesenet opprettar ein tryggingsavstand på 700 meter kring ein container som brenn i Mekjarvik, Rogaland. Containeren skal innehalde små gassflasker. Trafikken har blitt sperra mot E39 og inn til Mekjarvik, og personell i området har evakuert..

NRK - 45 minutter siden

Ber Osloregion vurdere tiltaksbehov

Fylkeslegen i Oslo og Viken, Marianne Skjerven Martinsen, vil møte kommunane i Osloregionen for å diskutere konsekvensar av smitteutviklinga i byen, seier ho sjølv i ein e-post til VG. Ho vil også be kommunane om å vurdere behov for smitteverntiltak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt