NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 06:47

NRK - 15 Nov 19 kl. 04:41

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, USA, Gudbrandsdølen Dagningen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kriposhar , hentet, overgrepstiltalt
Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:49

Kripos har hentet hjem overgrepstiltalt nordmann

En mann i 40-årene, tiltalt for voldtekt mot unge jenter, er pågrepet i USA og utlevert til Norge. Nå er han varetektsfengslet..

P4 - 15 Nov 19 kl. 05:19

Overgrepstiltalt nordmann hentet hjem

En mann i 40-årene, mistenkt for flere voldtekt mot unge jenter i Norge, er pågrepet i USA og utlevert. Mannen ble i 2017 tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter under 14 og 16 år, men dro til USA før tiltalen var forkynt for ham, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. I går ble mannen varetektsfengslet i seks uker..

P4 - 14 Oct 19 kl. 17:14

Kripos koblet inn

Kripos er nå koblet inn etter at foreldre med besøksforbud fikk tilgang på info om barn. Det bekrefter Kripos til NRK. Foreldre uten foreldreansvar, som ikke skulle få informasjon om barna, ble lagt til i skoleappen Vigilo i Bergen kommune.

Dagbladet - 29 Sep 19 kl. 21:49

Kripos teori: Her havnet smuglermillionene

Kripos mener hasjbaron smuglet 1,6 tonn narkotika til Norge og brukte milliongevinsten på eiendom i Romania..

P4 - 19 Aug 19 kl. 18:56

Kripos får mindre til å etterforske krigsforbrytelser

Kripos kan få svekket evne til å etterforske krigsforbrytelser gjort av norske fremmedkrigere i Syria og Irak fordi de nå må spare penger. Assisterende sjef for Kripos sier til VG at det er en risiko for at de nå ikke klarer å møte de politiske og internasjonale forventningene rundt dette fordi de må effektivisere. SVs Petter Eide er sjokkert, og sier til avisen at det er snakk om de verste forbrytelsene vi kan tenke oss..

NRK - 04 Sep 19 kl. 05:05

20 døde hentet opp etter båtbrann

Letemannskaper har hentet opp levninger etter 20 av de 34 passasjerene etter brannen på en dykkerbåt i California. I tillegg til de 20 som er hentet opp, er ytterligere fire til seks døde lokalisert. Alle de resterende er antatt omkommet..

Dagbladet - 05 Oct 19 kl. 07:13

Anmeldt av Kripos: Jobbet videre i barnehage i et år

I nesten et år etter å ha blitt anmeldt av Kripos for besittelse av overgrepsmateriale mot barn, fortsatte mannen i 40-åra å jobbe i barnehagen i Ringsaker før noe skjedde. - Uvirkelig, sier foreldrene..

P4 - 04 Sep 19 kl. 05:55

20 omkomne hentet opp etter båtbrann

Letemannskaper har hentet opp levninger etter 20 av de 34 passasjerene etter båtbrannen utenfor Santa Cruz i California i USA. I tillegg til de 20 som er hentet opp, er ytterligere fire til seks døde lokalisert. Den 75 fot lange dykkerbåten Conception begynte å brenne og sank natt til mandag..

P4 - 23 Aug 19 kl. 19:35

Kripos bistår i drapssak i Bergen

Kripos bistår med både avhør og taktisk etterforskningsledelse etter at en 43 år gammel mann ble funnet død i Bergen i juni i år. Den 27 år gamle mannen som er siktet for å ha drept 43-åringen er varetektsfengslet i fire uker. Vest politidistrikt opplyser til Bergens Tidende at de har ønsket bistand fra Kripos på grunn av sakens alvor.

Klartale - 27 Sep 19 kl. 15:20

Kripos skal se på saken om polsk kvinne

Polske Maja har vært savnet i snart et år. Nå skal politi-etaten Kripos se på saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Slapp fra ulykken uten store skader

En 25 år gammel mann ble fredag kveld påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Fotgjengeren kom fra ulykken uten store skader. Han ble først behandlet på stedet før han ble besluttet kjørt til sykehus..

NRK - 1 time siden

E18 fortsatt sperret etter ras

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 1 time siden

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 1 time siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 2 timer siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 2 timer siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

NRK - 2 timer siden

Morales har fått asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget asyl i Argentina. – Asylsøkerne har fått innvilget permanent oppholdstillatelse, sier det argentinske utenriksdepartementet..

NRK - 4 timer siden

Søker etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 5 timer siden

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 5 timer siden

Identifiserer ofre etter flyulykke

Levninger som tilhører de savnede om bord på et chilensk militærfly som styrtet på vei til Antarktis, ble fredag fraktet til en militærbase for identifisering. Myndighetene har ikke sagt noe om hva som kan være årsaken til ulykken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt