NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:12

NRK - 15 nov. 19 kl. 04:41

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, USA, Gudbrandsdølen Dagningen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kriposhar , hentet, overgrepstiltalt
Aftenposten - 15 nov. 19 kl. 05:49

Kripos har hentet hjem overgrepstiltalt nordmann

En mann i 40-årene, tiltalt for voldtekt mot unge jenter, er pågrepet i USA og utlevert til Norge. Nå er han varetektsfengslet..

P4 - 05 jan. 20 kl. 09:15

Ber om bistand fra Kripos etter brann

Politiet ber om bistand fra Kripos etter boligbrannen i Ytrebygda i Bergen i går morges. Det er ikke mistanke om noe kriminelt, men politiet sier til VG at de ber om hjelp fordi det er en svært alvorlig sak. Fire personer, tre barn og én voksen, hadde livstruende skader og var bevisstløse da de ble hentet ut av huset.

P4 - 15 nov. 19 kl. 05:19

Overgrepstiltalt nordmann hentet hjem

En mann i 40-årene, mistenkt for flere voldtekt mot unge jenter i Norge, er pågrepet i USA og utlevert. Mannen ble i 2017 tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter under 14 og 16 år, men dro til USA før tiltalen var forkynt for ham, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. I går ble mannen varetektsfengslet i seks uker..

NRK - 21 jan. 20 kl. 20:03

Fire søkere til toppjobb i Kripos

Fire personer har søkt på den utlyste stillingen som Kripos-sjef. Den sittende Kripos-sjefen Ketil Haukaas er en av søkerne. Søknadsfristen på åremålsstillingen på seks år gikk ut mandag, skriver Politifoum..

NRK - 20 mars 20 kl. 12:29

Kripos advarer mot koronasvindlere

Kripos får rapporter fra inn- og utland om kriminelle som nå utnytter epidemien og prøver å svindle eldre. Kripos sier at man ikke skal gi fra seg kontoinformasjon hvis noen spør om det. De advarer også mot å trykke på lenker i e-poster og meldinger..

P4 - 06 jan. 20 kl. 11:33

Kripos undersøker brannsted

Kripos har nå ankommet åstedet etter boligbrannen i Ytrebygda i Bergen på lørdag. En ni år gammel jente døde i brannen og to andre barn og en voksen er alvorlig skadd. Kripos skal nå undersøke brannårsaken og finne ut hvor brannen startet, skriver VG..

NRK - 03 april 20 kl. 12:02

Kvigne blir ny Kripos-sjef

Kristin Ottesen Kvigne er utnemnt til ny Kripos-sjef. 55-åringen kjem frå stillinga som avdelingsdirektør i Politidirektoratet, skriv Justis- og beredskapsdepartementet i ei pressemelding. Kvigne skal etter planen vera Kripos-sjef dei neste seks åra..

P4 - 14 okt. 19 kl. 17:14

Kripos koblet inn

Kripos er nå koblet inn etter at foreldre med besøksforbud fikk tilgang på info om barn. Det bekrefter Kripos til NRK. Foreldre uten foreldreansvar, som ikke skulle få informasjon om barna, ble lagt til i skoleappen Vigilo i Bergen kommune.

Dagbladet - 29 sep. 19 kl. 21:49

Kripos teori: Her havnet smuglermillionene

Kripos mener hasjbaron smuglet 1,6 tonn narkotika til Norge og brukte milliongevinsten på eiendom i Romania..

Dagbladet - 13 mai 20 kl. 14:28

Tom Hagen betalte millionermens Kripos så på

Milliardæren kjøpte kryptovaluta for ca 25 millioner kroner. Fra Kripos lokaler ble ti av dem overført til de antatte gjerningspersonene, mens politiet fulgte med..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Smitteøknings-rekord i verden

Verdens helseorganisasjon melder at det har vært rekord i antall nye koronasmittede i verden det siste døgnet, ifølge Reuters. I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert over 230.000 nye smittetilfeller av viruset i verden..

NRK - 5 minutter siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på en utenlandsk statsborger på Fergeland i Steinkjer natt til søndag, erkjenner ikke straffskyld. Det forteller mannens advokat, Rolf Christensen, ifølge VG. Han sier og at offeret og siktede var godt bekjent..

NRK - 10 minutter siden

Beboere må tilbake til isolasjon

Beboere i og rundt byen Lerida i spanske Katalonia har blitt beordret til å gå tilbake til hjemmeisolasjon etter en økning i antall koronasmittede i området, ifølge AFP. De 200.000 i området var også i isolasjon fra resten av regionen forrige helg..

NRK - 15 minutter siden

Kraftig beruset på Antibac

En mann i 40-årene ble fjernet fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester. Det melder politiet på Twitter. Mannen ble sendt til legevakt, og deretter hjem etter å ha blitt klarert der..

NRK - 15 minutter siden

Gjeninnfører inn- og utreiseforbud

Inn- og utreiseforbudet i Katalonia i Spania gjeninnføres på grunn av en stør økning i antall koronasmittede i regionen. Forbudet vil gjelde fra 13. juli for blant andre Lleida, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, La Granja d'Escarp og Massalcoreig..

NRK - 30 minutter siden

To pågrepet for knivstikking

Politiet har pågrepet to menn i forbindelse med at en mann ble knivstukket i Håsteinsgate på Laksevåg i Bergen, natt til lørdag. Begge mennene er siktet for grov kroppsskade med kniv, og er ikke avhørt enda. Den skadde ligger fremdeles på sykehus..

NRK - 1 time siden

Smitteøknings-rekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller på en dag i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.

NRK - 45 minutter siden

Undersøkte brønner i McCann-saken

Den siste uken har portugisisk politi undersøkt tre brønner i Algarve-regionen i jakten på Madeleine McCann, som ble meldt savnet i 2007 da hun var tre år gammel. Det melder flere britiske medier. Politiet har så langt ikke funnet spor i brønnene..

NRK - 45 minutter siden

MC-fører til sykehus

En mann i 60-åra er fraktet til sykehus etter et sammenstøt mellom en MC og en bil i Bakkenteigen i Horten. MCen skulle svinge av veien og bilen bak hadde ikke fått med seg dette. Føreren av bilen, en mann i 20 åra, har fått førerkortet beslaglagt..

NRK - 45 minutter siden

Dialog mellom Serbia og Kosovo

Den politiske kontakten mellom Serbia og Kosovo er gjenopprettet etter et videomøte med EU som tilrettelegger. Serbia nekter å anerkjenne Kosovo som en egen stat. Kosovo erklærte sin uavhengighet etter Balkan-krigen og Natos bombing av Serbia i 1999..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt