VG > Sport

Onsdag, 21 April, 07:08

VG - 11 feb. 21 kl. 11:47

Kringkastingssjef etter Israel-kritikk: – Ingen tvil om at dette var over grensen

Kringkastingsrådet har mottatt 527 klager etter at programleder Shaun Henrik Matheson langet ut mot Israel i radioprogrammet «Shaun» på NRK P13. Nå beklager underholdningssjefen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Shaun Henrik Matheson, Israel, NRK P13

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kringkastingssjef, etter, Israel-kritikkIngen , tvilom at , dettevar , over grensen
NRK - 09 mars 21 kl. 16:16

Sa nei til samarbeid med Israel

Israel inviterte i februar Norge med på et vaksinesamarbeid, men dette ble avvist, skriver Dagens Næringsliv. Senterpartiets parlamentariske leder Marit Arnstad og Frp-nestleder Sylvi Listhaug reagerer på at Norge sa nei til den israelske invitasjonen. – Det ble gjort en vurdering av om vi hadde mer å hente på samarbeid med Israel på det tidspunktet.

NRK - 09 mars 21 kl. 19:48

Ber Solberg vurdere Israelsamarbeid

Sylvi Listhaug og FrP ber regjeringen revurdere et samarbeid med Israel om vaksiner. Mens Israel er det landet i verden som har fullvaksinert en størst andel av befolkningen, har Norge lent seg på EUs avtaler, som har fått sterk kritikk. Israel inviterte i februar Norge med på et vaksinesamarbeid, men dette ble avvist av regjeringen..

Aftenposten - 11 feb. 21 kl. 12:35

NRK fikk krass kritikk i Kringkastingsrådet for Israel-utspill

NRK fikk sterk kritikk da debatten om Israel-tiraden i programmet Shaun på P13 ble tatt opp i Kringkastingsrådet torsdag..

NRK - 11 feb. 21 kl. 12:57

Ber om orsaking for Israel-tirade

Kringkastingsrådet kom med kraftig kritikk då rådet i dag behandla klagene mot programmet Shaun på P13. Det kom inn over 500 klager på programmet, der det var hard kritikk mot Israel. Underhaldningsdirektør Charlo Halvorsen sa seg lei for innslaget..

NRK - 25 mars 21 kl. 20:39

Norges FN-ambassadør Israel-kritikk

FN-ambassadør Mona Juul retter krass kritikk mot Israels utvidelse av bosetninger og riving av palestinske boliger i Sikkerhetsrådet torsdag. Hun sa at Israel ikke etterlever FN-resolusjon fra 2016, som krever øyeblikkelig byggestans i bosetningene..

VG - 11 feb. 21 kl. 11:47

Underholdningssjef i NRK beklager etter Israel-kritikk

Kringkastingsrådet har mottatt 527 klager etter at programleder Shaun Henrik Matheson langet ut mot Israel i radioprogrammet «Shaun» på NRK P13. Nå beklager under underholdningssjefen..

NRK - 12 april 21 kl. 08:46

Iran vil hevne seg på Israel

Iran lover hevn mot Israel etter sabotasje mot atomanlegget Natanz i Iran i går. Israel har ikke offisielt bekreftet at de sto bak, men tjenestepersoner sier til New York Times at problemene ved anlegget skyldtes en israelsk operasjon..

NRK - 25 jan. 21 kl. 00:11

Israel åpnet ambassade i Emiratene

Søndag åpnet Israel sin nye ambassade i Abu Dhabi i De Forente Arabiske Emirater, melder israelsk UD. Emirater skal åpne sin ambassade i Tel Aviv i Israel, skriver nyhedsbyreået WAM ifølge AFP..

NRK - 28 feb. 21 kl. 10:12

Israel utvider atomanlegget sitt

Israel har startet et større byggeprosjekt ved anlegget som er sentralt i landets atomvåpenprogram. Satelittbilder viser at prosjektet, som ligger i Negev-ørkenen, er på størrelse med en fotballbane. Israel har aldri bekreftet at landet har atomvåpen..

NRK - 02 mars 21 kl. 16:43

Vurderer vaksineproduksjon i Israel

Statsminister i Danmark, Mette Fredriksen, opnar for moglegheitene for at landet går saman med Israel for å opne ein vaksinefabrikk. Ho og statsministeren i Austerrike reiser til Israel på torsdag, for å diskutere eit eventuelt samarbeid om vaksineproduksjon. Det sa Fredriksen på ein spørjetime tysdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Døgnet som endret alt

VG - 1 time siden

Demonstrerte etter Floyd-dom: – Vi har bare skrapt i overflaten

MINNEAPOLIS (VG) Adrienne, Tachianna og Michael marsjerte i gatene etter at George Floyd-avgjørelsen falt. Dette sier de at avgjørelsen betyr for dem – og USA..

VG - 8 timer siden

Mann skutt og drept i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann ble skutt og drept i Tønsberg tirsdag kveld..

VG - 5 timer siden

Super League vil revurdere prosjektet

Etter at de engelske lagene trakk seg ut av omdiskuterte Super League, vil den nye turneringen nå revurdere prosjektet..

VG - 7 timer siden

Chelsea med nitrist forestilling etter dramatisk kveld

(Chelsea-Brighton 0–0) Chelsea-dramatikken skjedde før kveldens Premier League-oppgjør mot Brighton da fansen protesterte voldsomt mot Super League Planene utenfor Stamford Bridge. Ute på banen leverte spillerne en blodfattig forestilling..

VG - 9 timer siden

Uoversiktlig smitteutbrudd i Lindesnes – 34 smittet på to dager

Lindesnes kommune ber om at alle fritidsaktiviteter og samlinger avlyses som følge av et uoversiktlig smitteutbrudd – men kommunen innfører ingen forbud eller påbud..

VG - 11 timer siden

Manchester City bekrefter at de jobber med å trekke seg fra Super League

Ifølge flere britiske medier har både Chelsea og Manchester City bestemt seg for å trekke seg fra det omstridte Super League-prosjektet. Nå bekrefter Manchester City at de vil trekke seg..

VG - 9 timer siden

Liverpool-spillere tar avstand fra Super League: – Vi liker det ikke og vil ikke at det skal skje

Flere Liverpool-spillere har delt samme tweet hvor de skriver at en samlet spillergruppe er imot innføringen av Super League..

VG - 9 timer siden

Solbakken jubler: – En stor seier for fotballen

Ståle Solbakken synes det var helt magisk da jubelen brøt ut blant Chelsea-supporterne utenfor Stamford Bridge. Landslagssjefen mener at eierne til favorittklubben Liverpool har gjort tidenes selvmål..

VG - 9 timer siden

Seddelfyrstenes selvmål

Sagaen om Super League vil bli husket som en historisk buklanding. I beste fall er fiaskoen det beste som har skjedd moderne fotball..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt