NRK > Nyheter

Thursday, 12 December, 17:53

NRK - 14 Aug 19 kl. 02:56

Krigsskip får ikke besøke Hongkong

Kina har avvist to forespørsler fra den amerikanske marinen om å la to skip gjeste Hongkong. Den amerikanske stillehavsflåten ønsket å la amfibieskipet USS Green Bay gå til land i Hongkong lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkong, USS Green Bay

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krigsskipfår , ikke, besøke, Hongkong
Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 05:43

Kina nekter amerikanske krigsskip å besøke Hongkong

Kina har avvist to forespørsler fra den amerikanske marinen om å la to skip gjeste Hongkong..

NRK - 07 Jul 19 kl. 12:53

Flere demonstrasjoner i Hongkong

Demonstrasjonene fortsetter i Hongkong. Tusenvis av demonstranter har samlet seg i gatene i byens viktigste turistområder for å framføre budskapet sitt til besøkende, skriver Reuters..

NRK - 02 Jul 19 kl. 13:40

Hongkong-protestene utfordrer Xi

Protestene i Hongkong er en alvorlig utfordring for Kinas president Xi Jinping. Han kan ikke godta at hans makt utfordres, men må heller ikke skremme markedet. Hvert år 1.

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

Protestbevegelsen i Hongkong: – Befri Hongkong, revolusjon nå.

Protestbevegelsen i Hongkong sier tilbaketrekningen av det omstridte lovforslaget om utlevering til Kina ikke vil bety en slutt på demonstrasjonene..

NRK - 22 May 19 kl. 14:47

Hongkong-aktivistar får asyl

To aktivistar frå Hongkong har fått flyktningstatus og er innvilga asyl i Tyskland, melder Reuters. Dei har kjempa for at Hongkong skal bli sjølvstendig. Ifølgje The Financial Times er dette første gong dissidentar frå Hongkong får slik status..

NRK - 07 Jul 19 kl. 16:52

Se demonstrasjonen i Hongkong

Demonstrantene slåss mot politiet i Hongkong. Titusenvis av anti-regjeringsdemonstranter er samlet utenfor en togstasjon som forbinder Hongkong med Kina..

P4 - 01 Oct 19 kl. 11:32

- Demonstrant skutt i Hongkong

En demonstrant skal være skutt i brystet av politiet, under protester i Hongkong i dag. Demonstranten er ifølge South China Morning Post truffet av skarp ammunisjon, men skadeomfanget er ikke kjent. Det har vært ventet at protestene skulle trappes opp i dag, å Kinas nasjonaldag.

P4 - 01 Oct 19 kl. 11:32

Demonstrant skutt i Hongkong

En demonstrant skal være skutt i brystet av politiet, under protester i Hongkong i dag. Demonstranten er ifølge South China Morning Post truffet av skarp ammunisjon, men skadeomfanget er ikke kjent. Det har vært ventet at protestene skulle trappes opp i dag, å Kinas nasjonaldag.

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 05:51

Hongkong-aktivist Joshua Wong får ikke stille til valg

Den høyprofilerte demokratiforkjemperen Joshua Wong fordømmer ledelsen i Hongkong etter at han er blitt nektet å stille til lokalvalg i Hongkong..

NRK - 22 Nov 19 kl. 08:39

Forbereder seg på valg i Hongkong

Lokalvalget i Hongkong skal avholdes tross de massive demonstrasjonene som pågår. Politiet varsler at de vil slå ned på voldsbruk uten å nøle. Protestene i Hongkong har vart i over fem måneder, og de siste dagene har situasjonen tilspisset seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Setesdal inn på verdensarvlista

Folkedans og folkemusikk slik den lever i Setesdal i Agder er blitt en del av verdensarven. Etter flere års arbeid har UNESCO nå godkjent Norges søknad. Folkemusikken i Setesdal er slåttemusikk, stevtradisjon, bånsuller, dans og lokking på heia..

NRK - 15 minutter siden

Mange hundeeiere har stemt i dag

NRK - 15 minutter siden

Den minste jenta overført til UNN

Det minste barnet av de tre som sammen med moren ble funnet livløse i sjøen i Tromsø er i dag overført til Universitetssykehuset i Nord-Norge. Jenta har vært innlagt ved Rikshospitalet i Oslo. Siste kjente helsetilstand er at hun er utenfor livsfare..

NRK - 30 minutter siden

Slik stemmer de i Premier League

Britiske medier har mange vinklinger på valget . Fotballmagasinet The Athletic UK har sett på hva folk stemmer i hjemmeområdene til lagene i Premier League. Labour representerer de fleste områdene før dagens valg.

NRK - 15 minutter siden

To personer skutt i Skåne

Det pågår en stor politiaksjon etter at to personer er skutt i den svenske byen Hässleholm i Skåne, melder svenske TT. Ingen er så langt pågrepet. De skadde ble fraktet til sykehus i Kristianstad, og har ikke kommet opplysninger om tilstanden deres..

NRK - 30 minutter siden

Hvordan stemmer man i Mesterligaen?

Britiske medier har mange vinklinger på valget . Fotballmagasinet The Athletic UK har sett på hva folk stemmer i hjemmeområdene til lagene i mesterligaen. Labour representerer de fleste områdene før dagens valg.

NRK - 30 minutter siden

Morales vurderer asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales vurderer å søke asyl i Argentina, melder DPA. Han fikk innvilget politisk asyl i Mexico når han gikk av i november, men har nå reist til Argentina. Morales foretrekker trolig landet da det er nærmere Bolivia..

NRK - 45 minutter siden

Nordmann arrestert etter dokumentar

Nordmannen som anklages for voldtekt i Brennpunkt-dokumentaren "Hallikens hus" ble arrestert 14. november og siktet for voldtekt og oppbevaring av overgrepsmateriale. Det skjedde etter at NRK ga politiet et klipp som skulle brukes i dokumentaren..

NRK - 1 time siden

Trump: Nær handelsavtale med Kina

USAs president Donald Trump skriver nok en gang på twitter at det nærmer seg er handelsavtale mellom USA og Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt