NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 00:49

NRK - 14 Aug 19 kl. 02:56

Krigsskip får ikke besøke Hongkong

Kina har avvist to forespørsler fra den amerikanske marinen om å la to skip gjeste Hongkong. Den amerikanske stillehavsflåten ønsket å la amfibieskipet USS Green Bay gå til land i Hongkong lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkong, USS Green Bay

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krigsskipfår , ikke, besøke, Hongkong
Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 05:43

Kina nekter amerikanske krigsskip å besøke Hongkong

Kina har avvist to forespørsler fra den amerikanske marinen om å la to skip gjeste Hongkong..

NRK - 07 Jul 19 kl. 12:53

Flere demonstrasjoner i Hongkong

Demonstrasjonene fortsetter i Hongkong. Tusenvis av demonstranter har samlet seg i gatene i byens viktigste turistområder for å framføre budskapet sitt til besøkende, skriver Reuters..

NRK - 02 Jul 19 kl. 13:40

Hongkong-protestene utfordrer Xi

Protestene i Hongkong er en alvorlig utfordring for Kinas president Xi Jinping. Han kan ikke godta at hans makt utfordres, men må heller ikke skremme markedet. Hvert år 1.

NRK - 22 May 19 kl. 14:47

Hongkong-aktivistar får asyl

To aktivistar frå Hongkong har fått flyktningstatus og er innvilga asyl i Tyskland, melder Reuters. Dei har kjempa for at Hongkong skal bli sjølvstendig. Ifølgje The Financial Times er dette første gong dissidentar frå Hongkong får slik status..

NRK - 07 Jul 19 kl. 16:52

Se demonstrasjonen i Hongkong

Demonstrantene slåss mot politiet i Hongkong. Titusenvis av anti-regjeringsdemonstranter er samlet utenfor en togstasjon som forbinder Hongkong med Kina..

NRK - 15 Aug 19 kl. 06:38

Kinesiske soldater nær Hongkong

Kinesisk militært personell marsjerer i nærheten av grensen mot Hongkong, det melder nyhetsbyrået AFP på Twitter. Den siste tiden har tusenvis demonstrert mot regjeringen i Hongkong med krav om en mer demokratisk styreform..

NRK - 24 Jun 19 kl. 08:02

– Vil ikke diskutere Hong Kong

Myndighetene i Kina sier de ikke vil tillate at demonstrasjonene i Hongkong diskuteres på G20-møtet denne uka. – Vi vil ikke tillate at G20 diskuterer Hongkong-spørsmålet, sa den kinesiske viseutenriksministeren Zhang Jun mandag..

Hegnar.no - 15 Aug 19 kl. 15:20

Ambassadør advarer: Kina vil ikke nøle med å gripe inn i Hongkong ved forverring

Kinas ambassadør til Storbritannia, Liu Xiaoming, sier at Beijing ikke vil sitte rolig å se på dersom situasjonen i Hongkong forverres..

NRK - 04 Aug 19 kl. 04:15

Demonstranter pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong opplyser at de har pågrepet mer enn 20 personer etter nye voldelige protester, melder Reuters. Det har den siste tiden vært demonstrasjoner i Hongkong på grunn av et nytt lovforslag som tillater utlevering til Kina..

NRK - 11 Jun 19 kl. 06:03

Selskaper streiker i Hongkong

Mange selskaper vil legge ned arbeidet onsdag i protest mot at ledelsen i Hongkong vil godkjenne en lovendring som muliggjør utlevering til Kina. Etter demonstrasjone i helga begynner aggresjonen igjen å bygge seg opp i Hongkong..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 1 time siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 1 time siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 2 timer siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Nye kamper nordøst i Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 3 timer siden

Tre personer til sykehus

De tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, er hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Helstetilstanden er ukjent. Politiet jobber fortsatt med varsling av pårørende.

NRK - 3 timer siden

Vil ikke blokkere handelsavtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen, hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen..

NRK - 3 timer siden

Livreddende førstehjelp pågår

Det pågår fortsatt livreddende førstehjelp på de tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, opplyser politiet. Sea King og Luftambulansen er på stedet. Det jobbes med å identifisere de som var i bilen og varsle pårørende..

NRK - 3 timer siden

Nordmenn evakueres på Samos

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya. Brannen utenfor byen Pythagorion er ikke under kontroll, og røyken beveger seg mot byen, skriver Nettavisen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt