NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:09

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:02

Krigsfly skutt ned i Syria

Et syrisk krigsfly som hørte til regjeringen skal ha blitt skutt ned av opprørsgrupper i Idlib-provinsen i Syria, melder Syrian Observatory for Human Rights..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idlib, Syria, Syrian Observatory, Human Rights

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krigsfly, skutt, nedi , Syria
NRK - 09 Oct 19 kl. 15:30

– Flyangrep startet i Syria

Tyrkiske krigsfly har startet flyangrep mot «sivile områder» i Syria, sier den kurdisk-ledede gruppen Syrian Democratic forces (SDF), melder nyhetsbyrået Reuters..

VG - 10 Oct 19 kl. 11:30

Tyrkia: Avanserer i Nord-Syria

Med krigsfly og bakkestyrker fortsetter Tyrkia sin offensiv i Syria. Soldatene har gått inn øst for elven Eufrat, og sivile kurdere drives på flukt..

NRK - 02 Jun 19 kl. 04:33

– Israel sendte raketter til Syria

Syria har skutt ned missiler avfyrt fra Israel, ifølge nyhetsbyrået Sana. Ifølge Israels militære skal Syria ha skutt mot dem også. Tre syriske soldater er drept ifølge det syriske militæret..

NRK - 02 Jun 19 kl. 04:33

– Israel sendte raketter mot Syria

Syria har skutt ned missiler avfyrt fra Israel, ifølge nyhetsbyrået Sana. Ifølge Israels militære skal Syria ha skutt mot dem også. Tre syriske soldater er drept ifølge det syriske militæret..

NRK - 09 Oct 19 kl. 16:30

Talsmann: – Panikk i Syria

En talsmann for den syriske opprørsalliansen SDF, som i hovedsak består av kurdisk YPG-milits, forteller om panikk i Syria. – Tyrkiske krigsfly angriper sivile områder. Det hersker enorm panikk blant folk i regionen, skriver Mustafa Bali på Twitter..

P4 - 10 Oct 19 kl. 11:40

- Har angrepet IS-fengsel

De kurdiske lokalmyndighetene nord i Syria beskylder Tyrkia for å ha angrepet et fengsel med IS-krigere. Kurderne mener dette er et klart forsøk fra Tyrkia på å hjelpe IS-medlemmene å flykte. Tyrkia i fortsetter i dag offensiven, og avanserer med krigsfly og bakkestyrker i Nord-Syria, der sivile kurdere drives på flukt..

NRK - 19 Nov 19 kl. 05:04

Hevder å ha skutt ned raketter

Det israelske forsvaret (IDF) bekrefter natt til tirsdag at det har skutt ned fire raketter som var rettet mot nordlige Israel. Rakettene skal ha kommet fra Syria og ble skutt ned i lufta av rakettforsvarssystemet Iron Dome, opplyser IDF på Twitter..

NRK - 14 Aug 19 kl. 22:58

Bekrefter nedskutt fly

En kilde i det syriske militæret bekrefter overfor den syriske statlige medieorganisasjonen SANA at et krigsfly som tilhørte regjeringen ble skutt ned av opprøre i Idlib-provinsen onsdag. Jihadist-gruppen Tahrir al-Sham har tatt på seg ansvaret..

NRK - 09 Oct 19 kl. 17:33

Kurdiske styrker: – Sivile er drept

Den syriske opprørsalliansen sier «foreløpige rapporter» viser at tyrkiske flyangrep mot kurdisk-kontrollerte områder nordøst i Syria har ført til at sivile er drept. SDF sier krigsfly har bombet i byene Ras al-Ain, Tal Abyad, Qamishli og Ain Issa..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 05:54

Israel hevder å ha skutt ned raketter fra Syria

Det israelske forsvaret (IDF) bekrefter natt til tirsdag at det har skutt ned fire raketter som var rettet mot nordlige Israel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 15 minutter siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 30 minutter siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 1 time siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse i Stavanger

Politiet orienterer pressa etter at tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Måndag blei ein mann funnen død på Sola i Rogaland..

NRK - 1 time siden

Meiner folkemordsak er villeiande

Fredsprisvinnar Aung San Suu Kyi meiner saka der Myamar er skulda for brotsverk mot den muslimske rohingya-minoriteten er villeiande og ufullstendig. Det sa ho då ho møtte for Den internasjonale straffedomstolen i Haag onsdag..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia vurderer sanksjonar mot USA

Tyrkias utanriksminister Mevlüt Çavusoglu seier dei vurderer å hindre USA å bruke viktige flybasar i landet, ifølgje AP. Utspelet kjem etter at USA truga med sanksjonar etter at Tyrkia kjøpte eit russisk rakettsystem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt