NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:56

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:02

Krigsfly skutt ned i Syria

Et syrisk krigsfly som hørte til regjeringen skal ha blitt skutt ned av opprørsgrupper i Idlib-provinsen i Syria, melder Syrian Observatory for Human Rights..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idlib, Syria, Syrian Observatory, Human Rights

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krigsfly, skutt, nedi , Syria
NRK - 02 Jun 19 kl. 04:33

– Israel sendte raketter mot Syria

Syria har skutt ned missiler avfyrt fra Israel, ifølge nyhetsbyrået Sana. Ifølge Israels militære skal Syria ha skutt mot dem også. Tre syriske soldater er drept ifølge det syriske militæret..

NRK - 02 Jun 19 kl. 04:33

– Israel sendte raketter til Syria

Syria har skutt ned missiler avfyrt fra Israel, ifølge nyhetsbyrået Sana. Ifølge Israels militære skal Syria ha skutt mot dem også. Tre syriske soldater er drept ifølge det syriske militæret..

NRK - 14 Aug 19 kl. 22:58

Bekrefter nedskutt fly

En kilde i det syriske militæret bekrefter overfor den syriske statlige medieorganisasjonen SANA at et krigsfly som tilhørte regjeringen ble skutt ned av opprøre i Idlib-provinsen onsdag. Jihadist-gruppen Tahrir al-Sham har tatt på seg ansvaret..

P4 - 23 Jun 19 kl. 16:16

Dansk 13-åring hentet fra Syria

En såret 13 år gammel dansk gutt er nettopp hentet ut fra Syria. Det bekrefter det danske utenriksdepartementet til DR Nyheter. Det er første gang Danmark offisielt henter en av sine statsborgere fra flyktningeleirene nord i Syria.

NRK - 01 Jul 19 kl. 02:54

Hevder å ha skutt ned missiler

En militær kilde sier at Syria skjøt ned missiler som var skutt ut fra israelske fly, og som var rettet mot militære stillinger i Homs og Damaskus. Nyhetsbyrået SANA melder om kraftige eksplosjoner i nærheten av Damaskus..

P4 - 24 Jul 19 kl. 05:48

Israel skal ha skutt mot mål i Syria

Israel angrep flere militære mål sør i Syria i natt. Det melder det statlige syriske nyhetsbyrået SANA. Det er så langt bare rapportert om materielle skader.

NRK - 14 Aug 19 kl. 23:15

Politimenn skutt i Philadelphia

Tre politimenn er skutt i Philadelphia i USA, melder Fox 29. En av politimennene ble skutt i hodet og er kritisk skadd, mens den annen ble skutt i armen, melder nyhetskanalen..

P4 - 15 Jul 19 kl. 21:30

Bjørn skutt i Selbu

En ung hannbjørn på 68,5 kilo ble skutt i Selbu i Trøndelag i kveld. Bjørnen ble skutt av et jaktlag, melder Nea Radio. Det kan fortsatt være ytterligere to bjørner i Selbu..

P4 - 18 Jul 19 kl. 22:45

Hannbjørn skutt i Selbu

En hannbjørn er skutt ved Slindvatnet i Selbu i Trøndelag. Det melder Nea Radio. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uken..

NRK - 13 Jun 19 kl. 10:07

Seks jerver ulovlig skutt

Seks jerver ble skutt i Hedmark uten juridisk eller faglig grunnlag. det slår Klima- og miljødepartementet fast i en behandling av en klage fra Naturvernforbundet. Tre av jervene ble skutt i ulvesona, som er prioritert yngleområde for jerv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 15 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 30 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 45 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 3 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt