NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 11:10

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:20

Krever tilsynssjefs avgang

Fagforeningen SAFE i Equinor mener Petroleumstilsynet har fulgt opp sikkerheten i oljeselskapene så dårlig at Anne Myrvold, som er sjef i tilsynet, må gå, skriver DN. Ptil fikk krass kritikk fra Riksrevisjonen for manglende oppfølging av sikkerheten..
Les mer på NRK


Les mer om:
SAFE, Equinor, Petroleumstilsynet, Anne Myrvold, DN, Riksrevisjonen

Dele artikeln

2568 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, tilsynssjefs, avgang
NRK - 30 Oct 18 kl. 12:50

Krever inspeksjon av flytype

Indonesia krever inspeksjon av alle fly av samme type som ulykkesflyet Boeing 737-MAX. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Et passasjerfly fra flyselskapet Lion Air med 189 mennesker om bord styrtet få minutter etter avgang mandag morgen..

Dagbladet - 13 Nov 18 kl. 23:23

Etter flysetekrangel med førstedamens stab: Melania Trump krever at rådgiver må gå

USAs førstedame Melania Trump krever landets nasjonale vise-sikkerhetsrådgiver Mira Ricardels avgang, melder CNN..

NRK - 15 Feb 19 kl. 16:07

Krever haitisk presidents avgang

Demonstrasjonene i Haiti fortsetter, med mål om å få president Jovenal Moise avsatt. Raseriet kommer blant annet grunnet skyhøy inflasjon og regjeringens passivitet en korrupsjonssak i forbindelse med billige oljeforsyninger fra Venezuela..

NRK - 03 Mar 19 kl. 09:51

Avgang i kveld

– KNM «Helge Ingstad» vil mest sannsynlig bli transportert til Haakonsvern i kveld, sier Elisabeth Sandberg, kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell. Det vil holdes et losmøte på Hanøytangen ca. kl.

NRK - 16 Feb 19 kl. 14:20

Voldsomme protester i Albania

Tusenvis av støttespillere av opposisjonen i Albania barket sammen med politiet under voldsomme protester mot regjeringen i Tirana lørdag ettermiddag. De protesterer mot det de mener er en korrupt regjering og krever dens avgang, melder Reuters..

NRK - 26 Feb 19 kl. 16:29

Godtar ikke ministerens avgang

Irans president Hassan Rouhani har ikke akseptert oppsigelsen til utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det melder Irans utenriksdepartement. Zarif kunngjorde mandag sin avgang på Instagram..

VG - 04 Oct 18 kl. 11:00

Fylkesleder ber KrF-ere slutte å kreve Hareides avgang

KrFs leder i Telemark er ikke nådig i sin dom over kolleger som krever at KrF-leder Knut Arild Hareide må gå av..

NRK - 30 Oct 18 kl. 07:19

Krever Hareides avgang

Tidligere KrF-ordfører på Kvitsøy, Ole Olsen, mener partileder Knut Arild Hareide må trekke seg. Olsen sier til Aftenbladet at Knut Arild Hareide klarer å ødelegge partiet med prosessen om å velge side, fordi den splitter og skaper dype sår..

VG - 24 Jan 19 kl. 17:33

Russland advarer mot blodbad i Venezuela

Mens USA, EU og de fleste latinamerikanske landene krever Maduros avgang, slår Russland, Kina, Tyrkia og Iran ring om den venezuelanske presidenten..

VG - 24 Jan 19 kl. 17:33

Russland advarer om blodbad i Venezuela

Mens USA, EU og de fleste latinamerikanske landene krever Maduros avgang, slår Russland, Kina, Tyrkia og Iran ring om den venezuelanske presidenten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

NRK - 45 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 1 time siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 2 timer siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt