NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 22:11

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:20

Krever tilsynssjefs avgang

Fagforeningen SAFE i Equinor mener Petroleumstilsynet har fulgt opp sikkerheten i oljeselskapene så dårlig at Anne Myrvold, som er sjef i tilsynet, må gå, skriver DN. Ptil fikk krass kritikk fra Riksrevisjonen for manglende oppfølging av sikkerheten..
Les mer på NRK


Les mer om:
SAFE, Equinor, Petroleumstilsynet, Anne Myrvold, DN, Riksrevisjonen

Dele artikeln

2568 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, tilsynssjefs, avgang
NRK - 30 Oct 18 kl. 12:50

Krever inspeksjon av flytype

Indonesia krever inspeksjon av alle fly av samme type som ulykkesflyet Boeing 737-MAX. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Et passasjerfly fra flyselskapet Lion Air med 189 mennesker om bord styrtet få minutter etter avgang mandag morgen..

Dagbladet - 13 Nov 18 kl. 23:23

Etter flysetekrangel med førstedamens stab: Melania Trump krever at rådgiver må gå

USAs førstedame Melania Trump krever landets nasjonale vise-sikkerhetsrådgiver Mira Ricardels avgang, melder CNN..

P4 - 16 Jun 19 kl. 11:07

Krever regjeringens avgang

Titusenvis av demonstranter demonstrerer nå i Hongkong, og krever en unnskyldning og at regjeringssjef Carrie Lam går av. I går stanset Lam et lovforslag som åpnet for utlevering av mistenkte kriminelle til Kina. Men demonstrantene vil at forslaget skal legges vekk for godt.

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 23:18

Ricky Martin krever Puerto Rico-guvernørens avgang

Hundretusener av sinte demonstranter, blant dem noen av Puerto Ricos mest berømte musikere, inkludert Ricky Martin, krever at guvernør Ricardo Rosselló går av..

VG - 23 Jul 19 kl. 05:09

Krever Puerto Rico-guvernørens avgang etter chatte-skandale

Hundretusener av sinte demonstranter, blant dem artisten Ricky Martin, krever at guvernør Ricardo Rosselló går av etter chatte-skandale..

NRK - 21 Jun 19 kl. 01:56

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Flere hundre har møtt for å demonstrere ved parlamentsbygningen i Honkong fredag morgen lokal tid. De demonstrerer mot regjeringens Bejing-vennlighet og flere krever dens avgang..

Aftenposten - 03 Jul 19 kl. 18:48

Kjernen krever Bjørnebyes avgang: «Det lukter vondt i kongeriket Rosenborg for tiden»

Rosenborgs supportergruppe med krast brev til RBK-ledere..

NRK - 15 Feb 19 kl. 16:07

Krever haitisk presidents avgang

Demonstrasjonene i Haiti fortsetter, med mål om å få president Jovenal Moise avsatt. Raseriet kommer blant annet grunnet skyhøy inflasjon og regjeringens passivitet en korrupsjonssak i forbindelse med billige oljeforsyninger fra Venezuela..

NRK - 23 May 19 kl. 07:31

Britisk avis: May annonserer avgang

Storbritannias statsminister Theresa May vil annonsere sin avgang i morgen fredag, skriver avisen The Times. Hun vil fortsette som statsminister til det konservative partiet velger ny kandidat..

Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 16:41

Havnet på høyreekstrem liste - nå skal komikerne ta hevn

Komikerne Markus Gaupås Johansen, Sturle Vik Pedersen og Johan Golden dukket ufrivillig opp på det høyreekstreme partiet Alliansens liste. Nå krever de partilederens avgang..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Hovland spilte seg ut av tetkampen

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første av tre kvalifiseringsturneringer til PGA-touren. men bogey på 14. og 15.

NRK - 30 minutter siden

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..

NRK - 30 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 45 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 45 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt