NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:36

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:20

Krever tilsynssjefs avgang

Fagforeningen SAFE i Equinor mener Petroleumstilsynet har fulgt opp sikkerheten i oljeselskapene så dårlig at Anne Myrvold, som er sjef i tilsynet, må gå, skriver DN. Ptil fikk krass kritikk fra Riksrevisjonen for manglende oppfølging av sikkerheten..
Les mer på NRK


Les mer om:
SAFE, Equinor, Petroleumstilsynet, Anne Myrvold, DN, Riksrevisjonen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, tilsynssjefs, avgang
NRK - 30 Oct 18 kl. 12:50

Krever inspeksjon av flytype

Indonesia krever inspeksjon av alle fly av samme type som ulykkesflyet Boeing 737-MAX. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Et passasjerfly fra flyselskapet Lion Air med 189 mennesker om bord styrtet få minutter etter avgang mandag morgen..

Dagbladet - 13 Nov 18 kl. 23:23

Etter flysetekrangel med førstedamens stab: Melania Trump krever at rådgiver må gå

USAs førstedame Melania Trump krever landets nasjonale vise-sikkerhetsrådgiver Mira Ricardels avgang, melder CNN..

NRK - 15 Feb 19 kl. 16:07

Krever haitisk presidents avgang

Demonstrasjonene i Haiti fortsetter, med mål om å få president Jovenal Moise avsatt. Raseriet kommer blant annet grunnet skyhøy inflasjon og regjeringens passivitet en korrupsjonssak i forbindelse med billige oljeforsyninger fra Venezuela..

NRK - 16 Feb 19 kl. 14:20

Voldsomme protester i Albania

Tusenvis av støttespillere av opposisjonen i Albania barket sammen med politiet under voldsomme protester mot regjeringen i Tirana lørdag ettermiddag. De protesterer mot det de mener er en korrupt regjering og krever dens avgang, melder Reuters..

VG - 04 Oct 18 kl. 11:00

Fylkesleder ber KrF-ere slutte å kreve Hareides avgang

KrFs leder i Telemark er ikke nådig i sin dom over kolleger som krever at KrF-leder Knut Arild Hareide må gå av..

NRK - 30 Oct 18 kl. 07:19

Krever Hareides avgang

Tidligere KrF-ordfører på Kvitsøy, Ole Olsen, mener partileder Knut Arild Hareide må trekke seg. Olsen sier til Aftenbladet at Knut Arild Hareide klarer å ødelegge partiet med prosessen om å velge side, fordi den splitter og skaper dype sår..

VG - 24 Jan 19 kl. 17:33

Russland advarer mot blodbad i Venezuela

Mens USA, EU og de fleste latinamerikanske landene krever Maduros avgang, slår Russland, Kina, Tyrkia og Iran ring om den venezuelanske presidenten..

VG - 24 Jan 19 kl. 17:33

Russland advarer om blodbad i Venezuela

Mens USA, EU og de fleste latinamerikanske landene krever Maduros avgang, slår Russland, Kina, Tyrkia og Iran ring om den venezuelanske presidenten..

Aftenposten - 30 Oct 18 kl. 20:43

Hareide varsler sin avgang om Ropstad vinner – men går ikke umiddelbart

Dersom Knut Arild Hareide taper avstemningen på KrFs landsmøte fredag, kommer han til å varsle sin avgang. Men han går neppe av umiddelbart, får Aftenposten opplyst fra kilder sentralt plassert i KrF..

NRK - 16 Oct 18 kl. 10:08

Har ikke diskutert avgang med Trump

USAs forsvarsminister Jim Mattis avviser at han har diskutert sin mulige avgang med president Donald Trump. I et intervju med CBS, fikk Trump spørsmål om han ønsket at Jim Mattis skulle gi seg i jobben som forsvarsminister, noe Trump ikke utelukket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt