Dagbladet > Innenriks

Tuesday, 26 May, 22:18

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 22:30

Krever svar om ukjent møte

«Oppsiktsvekkende» og «alvorlig», sier opposisjonen på Stortinget om det ukjente møtet i 2017. Nå blir møtet tema for kontroll- og konstitusjonskomiteen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, svarom , ukjent, møte
NRK - 29 Jan 20 kl. 12:19

Krever svar om regning

Sp krever svar fra helseministeren om luftambulanse-regning. Babcock krever avkorting etter problemene med flyene. Kjersti Toppe (Sp) spurte i onsdagens spørretime Bent Høie om hvordan regningen skal fordeles.

NRK - 30 Oct 19 kl. 14:06

Hauglie krever svar fra Nav

Hvordan Nav vil håndtere trygdeskandalen videre, er ett av spørsmålene arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) krever svar på. Hauglie krever at direktoratet rapporterer fortløpende om hvordan Nav skal sikre at riktige regler blir praktisert..

P4 - 23 Feb 20 kl. 21:28

Krever svar fra XXL

Arbeidstilsynet krever svar på sportskjeden XXLs bruk av midlertidig ansatte og deltidsstillinger. Tilsynet sier til E24 at dette handler om grunnleggende mangler i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet, og har varslet en rekke pålegg. XXL har fått frist til 28.

VG - 04 Nov 19 kl. 16:07

Dette krever ESA svar på etter Nav-skandalen

EUs kontrollorgan ESA vil vite hvordan det kan ha skjedd at Norge har straffet mottagere av trygdeytelser som har oppholdt seg i EØS-land. Nå krever de svar av departementet..

P4 - 30 Oct 19 kl. 14:23

Hauglie krever svar fra NAV

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie krever nå svar fra NAV om hvordan de vil håndtere trygdeskandalen videre. Hun ber blant annet om en plan for håndtering av tidligere og pågående saker. Rundt 50 personer kan være feilaktig dømt for trygdesvindel fordi NAV har feiltolket regelverket..

VG - 04 Nov 19 kl. 16:07

ESA krever svar etter Nav-skandalen: Fikk forsikringer om likebehandling

ESA vil vite hvordan det kan ha skjedd at Norge har straffet mottagere av trygdeytelser som har oppholdt seg i EØS-land. Nå krever de svar av departementet..

NRK - 22 Apr 20 kl. 14:59

Krever flere svar om ansettelsen

Representantskapet i Norges Bank krever flere svar etter et ekstraordinært møte angående ansettelsen av Nicolai Tangen som ny sjef i Oljefondet..

P4 - 04 Nov 19 kl. 16:20

ESA krever svar om Nav-skandalen

EØS-tilsynet ESA krever svar fra norske myndigheter om Nav-skandalen. I et brev stiller tilsynsorganet 11 spørsmål til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Blant annet vil ESA ha svar på omfanget av skandalen, og de vil vite hvordan de som er rammet følges opp.

NRK - 08 May 20 kl. 09:25

Ap krever svar om Equinor-tapene

Equinor har tapt rundt 200 milliarder kroner i løpet av sine 20 år i USA. Energipolitisk talsperson Espen Barth Eide i Ap er sjokkert og krever svar. – Det vi nå hører er at de tingene som avdekkes av DN, har vært kjent i mange år, sier Eide..

NRK - 03 Dec 19 kl. 15:41

Krever bedre svar fra Hauglie

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie må gi bedre svar på flere ting rundt trygdeskandalen, krever kontrollkomiteen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 12 timer siden

Antallet Downs-barn halvert i Danmark

Etter at Danmark åpnet for mer fosterdiagnostikk, har antall barn født med Downs syndrom blitt halvert. I dag kan Stortinget vedta lignende lovendringer i Norge..

Dagbladet - Igår: 19:47

Hevder politiet jukset med bevisene

Hemmelige politiavhør og skjulte lydopptak skal bevise at politiet har jukset med bevisene og skapt Lime-saken, mener hovedsiktedes forsvarere..

Dagbladet - Igår: 13:17

Sitter fast i fangsthytte

Skulle blitt hentet i starten av mai..

Dagbladet - Igår: 09:15

Dette er statsrådens kunder

Ida Lindtveit Røse (27) går fra jobb i First House til å vikariere for barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. Her er oversikten over hvem hun har jobbet for..

Dagbladet - I førrgår: 20:59

«Kryptomannen» mener Hagen skjønte lite

Politiet mener milliardæren har mer teknisk kunnskap enn han selv hevder. Det forbløffer Hagens nærmeste venner..

Dagbladet - I førrgår: 17:41

- UD og norsk politi vil ikke hjelpe politiet i Laos

UD og Kripos sender ikke informasjon til Laos om mannen som er etterlyst for å ha drept Nerid Høiness. Fordi det er dødsstraff i Laos..

Dagbladet - I førrgår: 13:07

Knallvær i hele Norge

Det ser ut til at de aller fleste nordmenn vil kunne oppleve over 20 grader i pinsehelga. Enkelte dager kan det bli varmere i Oslo enn flere steder i Sør-Europa. Og lavtrykket har ikke sjans til å komme til Norge, sier meteorolog Kristian Gislefoss..

Dagbladet - I førrgår: 07:58

Mener Hagen-hjelp var narrespill

Helt siden kona forsvant, har Tom Hagen kommet med innspill til politiet etter å ha blitt oppfordret til å bidra. Politiet mener milliardærens «hjelp» var del av en villedning..

Dagbladet - I førrgår: 03:26

Bolighus totalskadd i brann

Et bolighus med fire leiligheter ble totalskadd i en brann i Bodø natt til søndag..

Dagbladet - I førrgår: 03:26

Bolighus overtent - naboer evakuert

Et bolighus med flere leiligheter står i full fyr i Bodø. Huset kan neppe berges og det er ikke mulig å gjennomsøke leilighetene som står i brann..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt