NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:56

NRK - 29 jan. 21 kl. 06:37

Krever negativ test før reise

Tromsø lufthavn åpner en hurtigteststasjon for reisende til Svalbard. For dem som skal besøke Svalbard må det avlegges en negativ koronatest et døgn før avreise. Det kreves at testen er tatt på fastlandet. Endringen trådde i kraft natt til i dag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svalbard

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, negativ, test, før, reise
NRK - 16 feb. 21 kl. 15:30

Island krever negativ test

Island endrer reglene for innreise og krever en negativ koronatest som ikke er eldre enn 72 timer av alle som ankommer landet, opplyser myndigheter. Fra før har Island krevd test ved ankomst, deretter karantene i fem eller seks dager, og så ny test..

NRK - 08 jan. 21 kl. 09:07

Krever negativ test ved innreise

Fra neste uke krever Storbritannia negativ koronatest ved innreise. De som ikke har papirene i orden, kan vente seg en bot på 500 pund, skriver NTB. Målet med det nye kravet er å bekjempe spredningen av nye virusvarianter..

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:02

Krever negativ test for innreise

Det vil bli innført et krav om negativ koronatest og karantene for alle som kommer til USA fra andre land, det sier president Joe Biden..

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:02

Krever negativ test for USA-reise

Det vil bli innført et krav om negativ koronatest og karantene for alle som kommer til USA fra andre land, opplyser president Joe Biden..

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 16:48

Sverige innfører innreiseforbud for alle uten negativ test. Sender soldater til grensen mot Norge.

Sverige innfører innreiseforbud for alle utlendinger uten negativ koronatest..

NRK - 22 mars 21 kl. 12:46

Koronautbrudd i Mjøndalen

Ni Mjøndalen-spillere er smittet av korona. Det skriver Dagbladet mandag ettermiddag. Før helgen bekreftet klubben selv at én spiller hadde fått påvist smitten.

Klartale - 29 jan. 21 kl. 08:49

Krever negativ korona-test før tur til Svalbard

Skal du reise nordover til Svalbard? Da må du teste negativt for korona-viruset et døgn før du drar..

NRK - 21 jan. 21 kl. 13:57

Byrådet er negativ til portforbod

Byrådet i Bergen er kritisk til forslaget frå regjeringa om å kunne innføre portforbod. Dei meiner at effekten av portforbod vil vere beskjeden for smittevernet, ha negativ effekt på folkehelsa og gå på tilliten til styresmaktene laus..

NRK - 28 jan. 21 kl. 16:38

Krav om negativ koronatest

Regjeringa har bestemt at alle som reiser til Svalbard må syne til ein negativ koronatest innan 24 timar før avreise. Testen må vere gjennomført på fastlandet, heiter det i ei pressemelding. Endringa trer i kraft natt til fredag..

NRK - 19 feb. 21 kl. 15:03

Vidarefører negativ koronatest

Regjeringa vidarefører krav om negativ koronatest før du skal til Svalbard. Det melder NTB. Årsaka er at dei fryktar for konsekvensane eit utbrot med det muterte viruset kan ha for ein sårbar helseberedskap i øysamfunnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kvinne funnet død

Torsdag kveld fikk politiet melding om funn av en død kvinne på Varaldsøy i Kvinnherad. Hun ble funnet utendørs og foreløpige funn taler for at hun ble drept. En person har fått status som siktet og ble pågrepet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 3 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt