NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 00:18

NRK - 12 Jul 19 kl. 02:25

Krever handling etter migrantangrep

FNs Høykommissær for flyktninger og Den internasjonale organisasjonen for migrasjon ber det internasjonale samfunnet beskytte flyktninger og migranter i Libya, etter at 53 mennesker ble drept i en migrantleir i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs Høykommissær, Den, Libya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, handling, etter, migrantangrep
Klartale - 24 May 19 kl. 12:44

Ungdommene krever handling om klimaet nå

Fredag streiker skoleelever igjen for klimaet. Sosialistisk Venstreparti krever handling fra statsministeren..

P4 - 17 Jun 19 kl. 07:16

Krever handling mot muslimhets

Kutt støtten til Human Rights Service, og få på plass mer handling mot muslimhets. Det krever nå Arbeiderpartiet og SV. APs Gaute Børstad Skjærvø sier til Klassekampen at regjeringen mangler troverdighet i arbeidet mot rasisme så lenge de støtter HRS, og viser til at en Fafo-rapport nylig viste at en stor andel nordmenn har fordommer mot muslimer.

Dagbladet - 24 May 19 kl. 15:17

Ordføreropprør mot politireformen

Ap-ordførere over hele landet sier begeret er fullt, etter tall som viser at 192 kommuner har fått færre politifolk de siste to årene. Nå krever de handling fra regjeringen..

Dagbladet - 22 May 19 kl. 14:02

Krever at fastlegene følger med i tida

Ungdomspartilederne etterlyser handling fra sin egen regjering om e-konsultasjon med pasientene..

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 15:34

Folkets mandat er revolusjon

Aldri før har Europas mest korrupte land hatt en bedre sjanse til å rydde opp. Ukrainas velgere krever handling..

Klartale - 27 Sep 19 kl. 12:32

40.000 i streik for klimaet

Vi krever handling for klimaet nå, ropte barn og unge på New Zealand. De startet fredagens klimastreiker..

NRK - 03 Aug 19 kl. 09:01

Plages av stank

Tonnevis med stinkende, importert søppel fra Europa ligger fortsatt lagret ved Muruvik i Malvik. Frustrerte naboer krever handling fra dem som eier søppelet..

Dagbladet - 23 Mar 19 kl. 07:03

De streiker – hva skulle de ellers gjort?

Denne uka tar tusenvis av norske barn og ungdommer til gatene i skoletida. De streiker og krever politisk handling i møte med en pågående klimakrise. Selvsagt er det legitimt..

P4 - 07 Jul 19 kl. 14:22

Ingenting tyder på noe kriminelt

Politiet i Ålesund tror nå at de ikke tror det har skjedd noe kriminelt etter funn av blodspor. De har nå funnet en skadd person og sier de har ingen grunn til å tro at skaden kommer fra en straffbar handling. Det ble satt i gang en væpnet politiaksjon og politiet mistenkte en straffbar handling etter et funnet av et flere hundre meter langt blodspor i dag..

P4 - 16 Sep 19 kl. 06:20

Vil stille Kavanaugh for riksrett

Flere demokratiske presidentkandidater vil stille høyesterettsdommer Brett Kavanaugh for riksrett etter at han er blitt anklaget for ny seksuell handling Også den stammer fra studietiden på 1980-tallet, skriver New York Times . En tidligere klassekamerat hevder at Kavanaugh utførte en seksuell handling mot henne mens hun var full på en fest. I oktober i fjor ble Kavanaugh tatt til ed som høyesterettsdommer etter å ha avvist tre overgrepsanklager..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 1 time siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 1 time siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 1 time siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 1 time siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 3 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.

NRK - 2 timer siden

Spent før dom i India

Indiske styresmakter skjerpar tryggingstiltaka før høgsteretten i landet skal avgjere ei religiøs konflikt mellom hinduar og muslimar nord i landet. Det er blant anna innført forbod mot fyrverkeri og dronar før avgjerda..

NRK - 2 timer siden

Streik på lastebilfabrikkar i USA

Rundt 3.500 tilsette ved tre lastebilfabrikkar i USA har gått ut i streik for første gong på fleire tiår. Fagforeininga United Automobile Workers seier til nyheitsbyrået AP at dei blant anna krev betre lønn og pensjon og tryggare jobbar..

NRK - 3 timer siden

Mot valsiger for PiS

Det høgrepopulistiske regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt