NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 01:21

NRK - 12 Jul 19 kl. 02:25

Krever handling etter migrantangrep

FNs Høykommissær for flyktninger og Den internasjonale organisasjonen for migrasjon ber det internasjonale samfunnet beskytte flyktninger og migranter i Libya, etter at 53 mennesker ble drept i en migrantleir i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs Høykommissær, Den, Libya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, handling, etter, migrantangrep
Klartale - 24 May 19 kl. 12:44

Ungdommene krever handling om klimaet nå

Fredag streiker skoleelever igjen for klimaet. Sosialistisk Venstreparti krever handling fra statsministeren..

P4 - 17 Jun 19 kl. 07:16

Krever handling mot muslimhets

Kutt støtten til Human Rights Service, og få på plass mer handling mot muslimhets. Det krever nå Arbeiderpartiet og SV. APs Gaute Børstad Skjærvø sier til Klassekampen at regjeringen mangler troverdighet i arbeidet mot rasisme så lenge de støtter HRS, og viser til at en Fafo-rapport nylig viste at en stor andel nordmenn har fordommer mot muslimer.

Dagbladet - 24 May 19 kl. 15:17

Ordføreropprør mot politireformen

Ap-ordførere over hele landet sier begeret er fullt, etter tall som viser at 192 kommuner har fått færre politifolk de siste to årene. Nå krever de handling fra regjeringen..

Dagbladet - 22 May 19 kl. 14:02

Krever at fastlegene følger med i tida

Ungdomspartilederne etterlyser handling fra sin egen regjering om e-konsultasjon med pasientene..

Dagbladet - 23 Mar 19 kl. 07:03

De streiker – hva skulle de ellers gjort?

Denne uka tar tusenvis av norske barn og ungdommer til gatene i skoletida. De streiker og krever politisk handling i møte med en pågående klimakrise. Selvsagt er det legitimt..

P4 - 07 Jul 19 kl. 14:22

Ingenting tyder på noe kriminelt

Politiet i Ålesund tror nå at de ikke tror det har skjedd noe kriminelt etter funn av blodspor. De har nå funnet en skadd person og sier de har ingen grunn til å tro at skaden kommer fra en straffbar handling. Det ble satt i gang en væpnet politiaksjon og politiet mistenkte en straffbar handling etter et funnet av et flere hundre meter langt blodspor i dag..

E24 - 28 Mar 19 kl. 16:58

Reagerer på forholdene i Bring: – Vi kan ikke ha det slik at staten bidrar til at markedet blir useriøst

Stortingsrepresentant krever umiddelbar handling etter at statseide Bring nok en gang er anklaget for sosial dumping. Næringsdepartementet bekrefter at de ser på saken..

P4 - 04 Jul 19 kl. 08:23

Bhatti krever penger fra Nav

Islamisten Arfan Bhatti krever over en halv million kroner fra staten. Han sier til Nettavisen at han vil ha erstatning for tapt arbeidsinntekt - og tapte dagpenger fra Nav, etter at han var siktet i en våpensak i nesten to år. Saken ble til slutt henlagt etter bevisets stilling.

VG - 12 Apr 19 kl. 13:45

Helsearbeider anmeldt for seksuell handling mot bruker

En mann i 40-årene er anmeldt for handling av seksuell karakter mot en bruker i en kommune i Buskerud..

NRK - 21 Mar 19 kl. 16:25

Politiet endrer overfallssiktelse

Politiet endrer siktelsen mot mannen som natt til torsdag overfalt tre kvinner i Oslo. Han var siktet for seksuell handling og for to voldtektsforsøk. Nå er siktelsen om seksuell handling endret til voldtekt uten samleie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 2 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 2 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 3 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 3 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 3 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 3 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 3 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 3 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..

NRK - 4 timer siden

Aksjonister nekter å flytte seg

Vindkraftaksjonistene på Frøya har ingen planer om å flytte leiren sin i Nessadalen, sier aksjonsleder Eskil Sandvik til NRK. Sandvik sier at det ikke pågår arbeid på stedet, og at de har fått lov av grunneier til å være der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt