VG > Innenriks

Friday, 05 June, 15:03

VG - 13 Mar 18 kl. 05:49

Krever gjennomgang av lukrative lønnsavtaler i Helse-Norge

SV, Sp og KrF vil kreve en full gjennomgang av helsetoppenes kontrakter og etterlønnsavtaler i Stortinget..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
KrF, Stortinget, Helse-Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, gjennomgangav , lukrative, lønnsavtaleri , Helse-Norge
P4 - 13 Mar 18 kl. 08:12

Krever gjennomgang av lønnsavtaler

SV, Senterpartiet og Krf vil kreve en full gjennomgang av helsetoppenes kontrakter og etterlønnsavtaler i Stortinget..

NRK - 16 Feb 18 kl. 22:38

Krever gjennomgang av FBI

USAs justisminister krever en gjennomgang av hvordan det føderale politiet håndterer tips, skriver CNN. FBI har fått mye kritikk etter at de fikk en bekymringsmelding om 19-åringen som skjøt og drepte 17 på en skole i Florida, allerede i januar..

NRK - 19 Oct 18 kl. 14:20

Trøen krever full gjennomgang

Stortingspresidenten krever full gjennomgang av regelverket for reiseregninger, skriver Dagbladet. Det skjer etter at det ble kjent at Frps Mazyar Keshvari har levert udokumenterte reiseregninger..

P4 - 13 Jul 19 kl. 15:25

Mange etterlønnsavtaler blant helsetopper

Det er sjelden ulønnsomhet å slutte i jobben for landets helsetopper. Hele 16 av 28 helseforetak har avtaler om etterlønn til administrerende direktør. Det går fram av en gjennomgang gjort av helseforetakene selv, koordinert av Helse Nord melder Dagsavisen..

P4 - 17 Dec 19 kl. 16:36

Krever gjennomgang av raset ved E18

Vegdirektøren krever nå en ekstern gjennomgang av det store raset som gikk ved E18 i Larvik. I en pressemelding opplyser Ingrid Dahl Hovland at hendelsen er alvorlig og at man trenger å gå grundig inn i hendelsen. Derfor har hun satt ned et hurtigarbeidende ekspertutvalg er nedsatt og skal levere en foreløpig rapport innen 15.

P4 - 19 Dec 19 kl. 05:43

Krever full gjennomgang av tilsyn

- Det må bli full gjennomgang i sakene til bønder som har fått kutt i tilskudd etter tilsyn av Mattilsynet. Det krever en tillitsvalgt i Nortura, melder Nationen. Forrige uke ble det lagt fram en granskingsrapport der det er avdekket systemsvikt hos Mattilsynet etter at de leverte en feilaktig tilsynsrapport hos en minkbonde.

P4 - 10 Feb 20 kl. 23:39

Krever gjennomgang av valgresultat

Både Bernie Sanders og Pete Buttigieg krever gjennomgang av deler av resultatene fra Demokratenes nominasjonsvalg i Iowa. Det opplyser Det demokratiske partiet. Selv etter at alle stemmene er talt opp, er det tvil om resultatet stemmer.

P4 - 21 Apr 18 kl. 18:35

NAF krever gjennomgang av veier

NAF krever nå full gjennomgang av fylkesveiene her til lands. De mener fylkene ikke klarer å ivareta veiene som står til forfall i milliardklassen, melder NRK. Flere fylkesordførere mener dette skyldes manglende penger fra staten.

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven- krever politisk gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsministerkandidat..

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven nå - krever politisk gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsminister..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Lå an til kjempedemonstrasjon i Oslo: Går ut mot helsemyndighetenes råd

19.000 hadde meldt at de skulle demonstrere i Oslos gater fredag. Nå blir det i stedet en demonstrasjon for 50 utvalgte personer foran Stortinget.

VG - 5 timer siden

Nye detaljer fra trusselbrevet: Vi slipper henne langt fra huset

Tom Hagen (70) måtte bekrefte betalingsvilje innen to uker. Dersom han betalte, skulle kona slippes fri. Hvis ikke, ville hun dø..

VG - 7 timer siden

FHI-anslag: Opp mot 550 coronasmittede personer i Norge nå

Det er ennå coronasmitte i Norge, og utbruddet er ikke ferdig, slår FHI fast. Da årets influensautbrudd var på samme nivå, ble det imidlertid erklært som over..

VG - 7 timer siden

320.000 færre behandlinger på sykehusene under coronautbruddet

24.300 færre operasjoner og 294.000 færre polikliniske konsultasjoner ble gjennomført ved norske sykehus i mars og april i år, sammenlignet med i fjor..

VG - 18 timer siden

Tangen-gave lager habilitets-krøll for Nasjonalmuseet

Mens Nicolai Tangen forhandlet med Norges Bank om å bli sjef i Oljefondet, fikk Nasjonalmuseet tilbud om pengestøtte fra Tangens egen kunststiftelse, gjennom en sponsoravtale. Bildene hans kan bli vist fram i Oslo..

VG - 20 timer siden

Vollviks munnbind stoppet - igjen

Idar Vollvik har fått en fjerde forsendelse med smittevernutstyr stoppet i tollen, viser et ferskt varsel VG har fått innsyn i..

VG - 22 timer siden

Ap sikrer flertall for ny E18 gjennom Bærum – i slanket utgave

Striden om ny E18 fra Lysaker til Høvik i Bærum kan få sin avslutning. Ap går inn for en slankere motorvei, og sikrer flertall på Stortinget..

VG - 23 timer siden

Tom Hagen møter ikke til nye avhør

Milliardæren Tom Hagens tillit til politiet er betydelig svekket. Den drapssiktede 70-åringen tror ikke nye avhør vil bringe saken videre nå..

VG - Igår: 14:07

Rødt reagerer på demonstrasjonsstopp - henviser til grunnloven

Arrangørene har blitt frarådet fra å avholde demonstrasjoner med mer enn 50 personer ved den amerikanske ambassaden. Bjørnar Moxnes ber regjeringen ta grep..

VG - Igår: 11:27

Trøbbel for George Floyd-demonstrasjon i Oslo

Over 15.000 har meldt at de vil delta på en demonstrasjon ved USAs ambassade fredag. Kun 50 personer får delta..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt