NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 04:46

NRK - 18 Aug 18 kl. 16:16

Krever garanti for sikre veier

Under den nasjonale sørgedagen etter brokollapsen i Genova, krevde Italias president Giuseppe Conte en garanti for at alle landets veier er trygge. Dødstallene etter kollapsen har steget til 42, etter at fire nye personer ble funnet døde under steinmassene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Genova, Italias, Giuseppe Conte

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, garanti, for, sikre, veier
VG - 26 Oct 18 kl. 20:31

Krever garanti om pleiepenger fra regjeringen

Regjeringens utsettelse av nye regler for pleiepenger uroer SV, som ønsker en garanti på at regjeringen vil oppheve tidsbegrensningen for støtteordningen. Den garantien får de ikke..

Dagbladet - 05 Sep 18 kl. 19:47

Krever surrogati-garanti hvis KrF skal velge Erna

Martine Tønnessen, leder i KrFU, mener at regjeringspartienes standpunkt på bioteknologi vil være avgjørende for KrFs veivalg i høst..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 15:43

Nye regler om garanti ved salg av nybolig

Nytt år betyr nye muligheter, men også nye begrensninger. Fra 1.1.

P4 - 03 Jun 19 kl. 16:51

– Må sikre at alle får god nok kreftbehandling

Krever at utviklingen snur. – Helseforetakene må sikre at pasienter over hele landet får god nok kreftbehandling. Det sier leder av helsekomiteen på Stortinget, KrFs Geir Jørgen Bekkevold.

Dagbladet - 28 May 18 kl. 18:16

NSB varsler forsinkelser og innstillinger under streik tirsdag

Medlemmer i Norsk Jernbaneforbund krever garanti om å få beholde jobben når regjeringen skal privatisere trafikken på flere togstrekninger. Tirsdag streiker de..

NRK - 17 Jan 19 kl. 23:42

Krever norskkunnskaper

Ansatte i helsesektoren og i barnehagene må ha tilfredsstillende norskkunnskaper, krever den nye regjeringen. – Kommunene må som arbeidsgiver sikre at ansatte har nødvendig språkkunnskap for å ivareta sine oppgaver, heter det i regjeringsplattformen..

Klartale - 06 Jun 18 kl. 12:33

Vil gi unge uføre garanti om jobb

Unge som heller vil jobbe enn å få uføretrygd, må få garanti om jobb. Det mener Arbeiderpartiet..

Hegnar.no - 01 Feb 19 kl. 18:20

Wara nekter å gi Krekar returgaranti

Mulla Krekar krever garanti om å få reise tilbake dersom han skal delta i rettssaken i Italia. – Det er ikke aktuelt, sier justisminister Tor Mikkel Wara (Frp)..

P4 - 14 Jun 18 kl. 15:06

Krever nullvisjon for dødsulykker på sjøen

Regjeringen gjør ikke nok for å redusere antalet døde og skadde på skjøpen. Det mener Arbeiderpartiet. Det dør omtrent 30 personer i ulykker med fritidsbåt i året, og Ap krever nå konkrete tiltak for å sikre at ingen skal miste livet eller bli varig skadet etter å ha brukt fritidsbåt, melder Avisenes nyhetsbyrå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 2 timer siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 2 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 5 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 6 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 6 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt