NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:43

NRK - 18 Aug 18 kl. 16:16

Krever garanti for sikre veier

Under den nasjonale sørgedagen etter brokollapsen i Genova, krevde Italias president Giuseppe Conte en garanti for at alle landets veier er trygge. Dødstallene etter kollapsen har steget til 42, etter at fire nye personer ble funnet døde under steinmassene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Genova, Italias, Giuseppe Conte

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, garanti, for, sikre, veier
VG - 26 Oct 18 kl. 20:31

Krever garanti om pleiepenger fra regjeringen

Regjeringens utsettelse av nye regler for pleiepenger uroer SV, som ønsker en garanti på at regjeringen vil oppheve tidsbegrensningen for støtteordningen. Den garantien får de ikke..

Dagbladet - 05 Sep 18 kl. 19:47

Krever surrogati-garanti hvis KrF skal velge Erna

Martine Tønnessen, leder i KrFU, mener at regjeringspartienes standpunkt på bioteknologi vil være avgjørende for KrFs veivalg i høst..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 15:43

Nye regler om garanti ved salg av nybolig

Nytt år betyr nye muligheter, men også nye begrensninger. Fra 1.1.

P4 - 03 Jun 19 kl. 16:51

– Må sikre at alle får god nok kreftbehandling

Krever at utviklingen snur. – Helseforetakene må sikre at pasienter over hele landet får god nok kreftbehandling. Det sier leder av helsekomiteen på Stortinget, KrFs Geir Jørgen Bekkevold.

Dagbladet - 28 May 18 kl. 18:16

NSB varsler forsinkelser og innstillinger under streik tirsdag

Medlemmer i Norsk Jernbaneforbund krever garanti om å få beholde jobben når regjeringen skal privatisere trafikken på flere togstrekninger. Tirsdag streiker de..

NRK - 17 Jan 19 kl. 23:42

Krever norskkunnskaper

Ansatte i helsesektoren og i barnehagene må ha tilfredsstillende norskkunnskaper, krever den nye regjeringen. – Kommunene må som arbeidsgiver sikre at ansatte har nødvendig språkkunnskap for å ivareta sine oppgaver, heter det i regjeringsplattformen..

Klartale - 06 Jun 18 kl. 12:33

Vil gi unge uføre garanti om jobb

Unge som heller vil jobbe enn å få uføretrygd, må få garanti om jobb. Det mener Arbeiderpartiet..

Hegnar.no - 01 Feb 19 kl. 18:20

Wara nekter å gi Krekar returgaranti

Mulla Krekar krever garanti om å få reise tilbake dersom han skal delta i rettssaken i Italia. – Det er ikke aktuelt, sier justisminister Tor Mikkel Wara (Frp)..

NRK - 27 Oct 18 kl. 06:01

Russland krever garanti fra Norge

Russiske politikere vil ikke delta på arrangementer i Norge uten garantier om beskyttelse, skriver VG. Dette skjer etter at en russisk tjenestemann ble spionsiktet og fengslet etter et IT-seminar på Stortinget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hunt skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene..

NRK - 30 minutter siden

Hun skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene,.

NRK - 30 minutter siden

Hunt står igjen mot Johnson

Boris Johnson og utenriksminister Jeremy Hunt skal kjempe mot hverandre om å bli britisk statsminister. Det ble klart etter en avstemning torsdag kveld. Dermed er miljøvernminister Michael Gove ute av statsministerkampen..

NRK - 45 minutter siden

– Nedskyting kan ha vært en feil

USAs president Donald Trump sier Irans nedskyting av en amerikansk drone kan ha skjedd på grunn av en feil. Uttalelsen kommer etter at Trump tidligere tvitret at Iran har gjort en svært stor tabbe, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en USA-drone..

NRK - 30 minutter siden

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..

NRK - 1 time siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 1 time siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 1 time siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 1 time siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt