P4 > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:50

P4 - 22 Feb 18 kl. 22:50

Krever forklaring fra Thommessen

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over» for Thommessen.
Det sier Senterpartiets Per Olaf Lundteigen til VG.
Thommessen er under angrep etter at Stortingets byggeprosjekt har sprukket med en ny halv milliard.
Nå krever Ap, Sp og KrF at han redegjør for hele Stortinget..
Les mer på P4


Les mer om:
Olemic Thommessen, Stortinget, Thommessen, Senterpartiets Per Olaf Lundteigen, VG, Stortingets, Ap, KrF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, forklaringfra , Thommessen
VG - 22 Feb 18 kl. 22:16

Krever forklaring fra Thommessen: Kan felles av egen tale

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over», mener Sp-høvding Per Olaf Lundteigen..

NRK - 31 Mar 18 kl. 11:41

Krever forklaring om ransaking

Russland krever en offisiell forklaring på hvorfor britisk politi ransaket et fly fra det russiske flyselskapet Aeroflot i London i går. Hvis ikke, vil myndighetene anse ransakingen som ulovlig, sier det russiske transportdepartementet ifølge Reuters..

Aftenposten - 26 Feb 18 kl. 14:33

Ap vil at Olemic Thommessen går strafferunder i Stortinget

Arbeiderpartiet krever at stortingspresident Olemic Thommessen stiller opp for hele Stortinget og forklarer seg om byggeskandalen..

Dagbladet - 01 Mar 18 kl. 18:11

Frp ber Høyre bestemme om Thommessen må gå

Presset øker på Høyre i spørsmålet om stortingspresident Olemic Thommessen (H) skal få fortsette i jobben. Regjeringspartner Frp mener det nå er opp til Høyre å raskt avklare om Thommessen har deres tillit eller ikke..

P4 - 27 Feb 18 kl. 06:49

- Thommessen må forklare seg for hele Stortinget

Arbeiderpartiet krever at Stortingspresident Olemic Thommessen forklarer seg for hele Stortinget om byggesaksskandalen. De mener det ikke er nok at han redegjør for finanskomiteen og de parlamentariske lederne som han skal gjøre i morgen, melder Aftenposten. Kostnadene for Stortingets byggeprosjekt har på tre år økt fra 1,1 milliard til 2,3 milliarder kroner..

P4 - 28 Feb 18 kl. 22:40

FrP: - Thommessen må vurdere stillingen

Fremskrittspartiets stortingsrepresentant fra Sør-Trøndelag, Sivert Bjørnstad, mener stortingspresident Olemic Thommessen må vurdere stillingen sin. Det skriver Adresseavisen. Det er første gang en fra et regjeringsparti ytrer mistillit mot Thommessen etter byggeprosjektskandalen på Stortinget.

VG - 08 Mar 18 kl. 10:44

Slik måtte Olemic Thommessen gå

Høyre og KrF hadde på forhånd blitt enige om at Høyre var de første som skulle få vite det hvis Olemic Thommessen (H) måtte gå. Høyre ga Thommessen en god natts søvn før han fikk beskjeden..

NRK - 08 Mar 18 kl. 13:08

700.000 i lønnskutt for Thommessen

KrF løfter ham ut av presidentstolen på Stortinget og lønnen kuttes med 700.000 kroner. Høyres Olemic Thommessen avviser at han er bitter.

Aftenposten - 08 Mar 18 kl. 12:56

Thommessen vil ikke svare på om han føler seg som en syndebukk

Olemic Thommessen sier han «egentlig ikke» ble så overrasket over at KrF snudde og uttrykte manglende tillit til ham. Høyres lot det gå én dag før KrF konklusjon ble formidlet til Thommessen..

NRK - 22 Oct 18 kl. 11:37

Russland krever forklaring fra USA

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier han forventer en forklaring på hvorfor USA vil trekke seg fra nedrustningsavtalen INF. USAs president Donald Trump mener Russland har brutt avtalen i årevis..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt