P4 > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:43

P4 - 22 Feb 18 kl. 22:50

Krever forklaring fra Thommessen

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over» for Thommessen.
Det sier Senterpartiets Per Olaf Lundteigen til VG.
Thommessen er under angrep etter at Stortingets byggeprosjekt har sprukket med en ny halv milliard.
Nå krever Ap, Sp og KrF at han redegjør for hele Stortinget..
Les mer på P4


Les mer om:
Olemic Thommessen, Stortinget, Thommessen, Senterpartiets Per Olaf Lundteigen, VG, Stortingets, Ap, KrF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, forklaringfra , Thommessen
VG - 22 Feb 18 kl. 22:16

Krever forklaring fra Thommessen: Kan felles av egen tale

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over», mener Sp-høvding Per Olaf Lundteigen..

NRK - 31 Mar 18 kl. 11:41

Krever forklaring om ransaking

Russland krever en offisiell forklaring på hvorfor britisk politi ransaket et fly fra det russiske flyselskapet Aeroflot i London i går. Hvis ikke, vil myndighetene anse ransakingen som ulovlig, sier det russiske transportdepartementet ifølge Reuters..

Aftenposten - 26 Feb 18 kl. 14:33

Ap vil at Olemic Thommessen går strafferunder i Stortinget

Arbeiderpartiet krever at stortingspresident Olemic Thommessen stiller opp for hele Stortinget og forklarer seg om byggeskandalen..

P4 - 27 Feb 18 kl. 06:49

- Thommessen må forklare seg for hele Stortinget

Arbeiderpartiet krever at Stortingspresident Olemic Thommessen forklarer seg for hele Stortinget om byggesaksskandalen. De mener det ikke er nok at han redegjør for finanskomiteen og de parlamentariske lederne som han skal gjøre i morgen, melder Aftenposten. Kostnadene for Stortingets byggeprosjekt har på tre år økt fra 1,1 milliard til 2,3 milliarder kroner..

Dagbladet - 01 Mar 18 kl. 18:11

Frp ber Høyre bestemme om Thommessen må gå

Presset øker på Høyre i spørsmålet om stortingspresident Olemic Thommessen (H) skal få fortsette i jobben. Regjeringspartner Frp mener det nå er opp til Høyre å raskt avklare om Thommessen har deres tillit eller ikke..

P4 - 28 Feb 18 kl. 22:40

FrP: - Thommessen må vurdere stillingen

Fremskrittspartiets stortingsrepresentant fra Sør-Trøndelag, Sivert Bjørnstad, mener stortingspresident Olemic Thommessen må vurdere stillingen sin. Det skriver Adresseavisen. Det er første gang en fra et regjeringsparti ytrer mistillit mot Thommessen etter byggeprosjektskandalen på Stortinget.

VG - 08 Mar 18 kl. 10:44

Slik måtte Olemic Thommessen gå

Høyre og KrF hadde på forhånd blitt enige om at Høyre var de første som skulle få vite det hvis Olemic Thommessen (H) måtte gå. Høyre ga Thommessen en god natts søvn før han fikk beskjeden..

NRK - 08 Mar 18 kl. 13:08

700.000 i lønnskutt for Thommessen

KrF løfter ham ut av presidentstolen på Stortinget og lønnen kuttes med 700.000 kroner. Høyres Olemic Thommessen avviser at han er bitter.

Aftenposten - 08 Mar 18 kl. 12:56

Thommessen vil ikke svare på om han føler seg som en syndebukk

Olemic Thommessen sier han «egentlig ikke» ble så overrasket over at KrF snudde og uttrykte manglende tillit til ham. Høyres lot det gå én dag før KrF konklusjon ble formidlet til Thommessen..

P4 - 06 Mar 18 kl. 17:06

Thommessen får stryk av velgerne

74 prosent av velgerne mener stortingspresident Olemic Thommessen har håndtert byggesaken til Stortinget dårlig. Det viser en måling Respons analyse har gjort for VG. Thommessen sier til VG at han har stor forståelse for at publikum er kritiske, for det er de selv også..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 minutter siden

Håper det er slutt på anker

AUF-leder Mani Hussaini håper avgjørelsen i dag setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik. Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg mener soningsforholdene ikke er i strid med menneskerettighetene, og avslo i dag anken. Hussaini sier til NTB at dette har vært nok et ynkelig forsøk fra Breivik på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv..

P4 - 15 minutter siden

Mæland endrer forskrift

Kommunaldepartementet endrer nå forskriften om fylkes-sammenslåing. Det skjer etter at Finnmark fylkesting i dag vedtok å ikke velge medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen. Endringen betyr at antall medlemmer i fellesnemnda blir fordelt etter innbyggertall.

P4 - 15 minutter siden

Scheie tror Ronaldo blir toppscorer

Kommentatorlegenden Arne Scheie tror Cristiano Ronaldo blir toppscorer i VM. Ronaldo står med fire mål på to kamper, og Scheie sier til Dagbladet at det fort blir flere mål på mandag mot et Iran som må angripe..

P4 - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

En mann truet en politibetjent med kniv i Ålesund i ettermiddag. Politiet har ikke kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med ham. Ingen personer skal være skadet..

P4 - 15 minutter siden

Stoltenberg bekymret over svakere bånd

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener det må gjøres en innsats for å styrke NATO. I en uttalelse i dag sier han båndene mellom Europa og USA den siste tiden har blitt svekket - og viser blant annet til uenighet om handel, klima og Iran-avtalen. Stoltenberg understreker det ikke er sånn at de transatlantiske båndene nødvendigvis vil vare evig..

P4 - 30 minutter siden

- Conte ferdig i Chelsea

Antonio Conte kommer til å få sparken som Chelsea-manager i sommer. Det melder flere britiske medier i ettermiddag. De hevder også at Conte vil bli erstattet av tidligere Napolo-trener Maurizio Sarri..

P4 - 1 time siden

Politiets systemer oppe igjen

Politiet har nå rettet data-feilen som blant annet førte til problemer med pass-systemet tidligere i dag. Feilen førte til lange passkøer over store deler av landet..

P4 - 1 time siden

Vil ha bedre forhold i varetekt

Regjeringen vil bedre forholdene for varetektsinsatte. Justisdepartementet har i dag sent ut et forslag på høring om endringer av varetektsforholdene, og ønske om å redusere oppholdstiden i arrest. Justisminister Tor Mikkel Wara sier sier det er viktig at opphold i politiarrester begrenses til et minimum..

P4 - 1 time siden

Skal utvikle retningslinjer mot kroppspress i sosiale medier

Vil begrense kroppspresset blant unge..

P4 - 1 time siden

Ingen fra Finnmark stiller

Flertallet i Finnmark fylkesting sier nei til å oppnevne medlemmer til fellesnemnda med Troms. Det ble klart i ettermiddag. For å få gjennomført sammenslåingen av Troms og Finnmark må fellesnemnda starte arbeidet med å forberede den.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt