P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:50

P4 - 26 Mar 20 kl. 19:55

Krever egen krisepakke for Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen vil ha en egen krisepakke for Oslo.
Johansen sier til VG at hovedstaden både er hardest rammet av viruset og den økonomiske krisen.
Han ber også regjeringen om å stille like mye opp for hotellarbeidere som for oljearbeidere i 2014, og doble perioden de kriserammede er permittert til 52 uker..
Les mer på P4


Les mer om:
Raymond Johansen, Oslo, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, egen, krisepakke, for, Oslo
VG - 21 Mar 20 kl. 07:30

Ruter kan tape 380 millioner i måneden – ber om krisepakke

Nesten ingen tar bussen under coronakrisen. Nå ber kollektivselskapene om en egen krisepakke for å unngå permitteringer og konkurser..

E24 - 21 Mar 20 kl. 08:21

Ruter kan tape 380 millioner i måneden – ber om krisepakke

Nesten ingen tar bussen under coronakrisen. Nå ber kollektivselskapene om en egen krisepakke for å unngå permitteringer og konkurser..

E24 - 19 Mar 20 kl. 16:14

Anslår tap på 620 mill. for treningsbransjen – krever krisepakke

Over natten stengte hundrevis av treningssentre i hele Norge etter pålegg fra myndighetene. Nå ønsker bransjen seg samme krisepakke som kultursektoren fikk onsdag..

P4 - 10 Mar 20 kl. 08:49

SV krever grønn koronakrisepakke

SV krever nå at regjeringen legger frem en korona- krisepakke i milliardklassen i forbindelse med revidert statsbudsjett. Den må i tillegg bidra til en grønn omstilling, sier partiets finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski til Klassekampen. Hun forventer at regjeringen går i gang med arbeidet når de møtes til budsjettkonferanse neste uke..

VG - 27 Mar 20 kl. 14:20

«25 under 25»: Studentenes krisepakke er en god løsning

Det har vært rettet mye kritikk mot regjeringens krisepakke for studenter som ble lansert i går. Jeg er student som er avhengig av deltidsjobb for å få økonomien til å gå rundt. Dette er hvorfor jeg likevel mener regjeringens krisepakke for studenter er til samfunnets beste..

NRK - 19 Mar 20 kl. 10:06

Enighet om ny krisepakke

Partiene på Stortinget er enige om en ny krisepakke for å håndtere koronakrisen..

VG - 31 Mar 20 kl. 08:26

Enighet om krisepakke

Regjeringspartiene og opposisjonen på Stortinget er enige om en tredje krisepakke for å avdempe de økonomiske konsekvensene av coronaviruset..

VG - 16 Mar 20 kl. 09:05

Enighet om corona-krisepakke

Partiene på Stortinget er enige om en krisepakke til næringslivet for å begrense de økonomiske konsekvensene av coronaviruset..

P4 - 16 Mar 20 kl. 06:50

Forhandler om krisepakke

Regjeringen og opposisjonen forhandler om nok en krisepakke for selvstendig næringsdrivende og frilansere. Partiene har vært samlet i natt for å lande en løsning som gir mer trygghet for arbeidsfolk og bedrifter som sliter. Tiltakene er ikke kjent, men i følge Dagbladet har regjeringen og opposisjonen blitt enige om at selvstendig næringsdrivene skal omfattes av regjeringens krisepakke..

NRK - 25 Mar 20 kl. 06:15

Semje om krisepakke i USA

Kongressen i USA og Det kvite hus er samde om ei krisepakke verdt 2.000 milliardar dolalr for å handtere krisa med koronaviruset, melder amerikanske medium..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Tre koronadødsfall ved sykehjem i Oslo

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i en pressemelding nå i ettermiddag. En av beboerne bodde på Nordseterhjemmet, og de to andre på Majorstutunet bo- og behandlingssenter.

P4 - 1 time siden

Paven talte uten publikum

Selv paven går digitalt i disse dager. Palmesøndag er tradisjonelt en dag da paven holder påskens første messe. Men i år talte pave Frans uten publikum på Petersplassen.

P4 - 1 time siden

Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstituttet har oppdatert sine munnbind-anbefalinger i dag. Nå ber de alle med mistenkt eller bekreftet koronasmitte om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen at munnbind skulle brukes i møte med primærhelsetjeneste og såkalt prehospital tjeneste.

P4 - 1 time siden

Dødstallet i Storbritannia kan nå 20.000

4.943 personer er nå døde av koronaviruset i Storbritannia. Antallet døde har økt med 621 siste døgnet.

P4 - 2 timer siden

Unntas fra utreiseforbud

Helsepersonell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid, kan nå unntas fra utreiseforbudet. Det har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt i dag. Som vi hørte på P4-nyhetene tidligere i dag, har Røde Kors og Leger Uten Grenser bedt om unntak da det nå blir stort behov for helsearbeidere i fattige land der koronasmitten begynner å bre seg..

P4 - 2 timer siden

Vil ha kompetanseheving for flere

Arbeidstakerorganisasjonene Akademikerne og NITO krever at osgå arbeidsledige akademikere skal få rett til kompetanseheving. Før helgen la regjeringen penger på bordet for at permitterte skal gjøres klare til å gå raskt tilbake i jobb etter koronakrisen. Men de som organiserer de høyest utdannede, mener permitterte også må få ta kurs som del av en akademisk grad - inntil 20 studiepoeng.

P4 - 2 timer siden

- Uaktuelt å åpne skoler nå

- Det er uaktuelt for Oslo å åpne skoler og barnehager rett etter påske. Det sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen til Aftenposten. Hun sier det ikke er trygt å åpne ennå, og mener det heller ikke er riktig av praktiske hensyn, fordi folk trenger forutsigbarhet.

P4 - 3 timer siden

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte. Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..

P4 - 3 timer siden

Vil ikke sette inn mannskaper i Oslo

Sjef for Sivilforsvaret, Tore Ketil Stårvik, vil ikke sette inn sine mannskaper i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har sagt at det er aktuelt for å sørger for at folk følger ikke bryter bestemmelsene om å holde avstand, og å ikke samles i store grupper. Stårvik sier til Forsvarets Forum at de ikke oppfatter situasjonen som kritisk og akutt, og ber Oslo kommune vurdere andre alternativer først..

P4 - 3 timer siden

- Nav-systemene hadde kollapset

Dersom denne krisen hadde oppstått for tre år siden, ville Navs systemer ha kollapset. Det sier IT-direktør i Nav, Jonas Slørdahl Skjærpe. Arbeidsledigheten har under koronakrisen skutt i været, og er nå på det høyeste nivået siden 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt