Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 12 November, 04:06

Dagbladet - 11 Aug 19 kl. 21:49

Krever bevis på at Erna snakker sant

Regjeringen skryter av mer politi på veiene - mens politiets tillitsvalgte slår alarm om det motsatte. Nå må regjeringen bevise at de snakker sant, mener Sp..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Sp, Erna

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, bevispå at , Erna, snakker, sant
Klartale - 23 Aug 19 kl. 21:53

Statsministeren krever enighet om bompenger

Statsminister Erna Solberg har lagt fram en ny avtale om bompenger. Hun krever at alle partiene blir enig om den..

Dagbladet - 05 May 19 kl. 09:43

Krever jobbgaranti fra Erna

Når Erna Solberg i morgen besøker Brønnøysundregistrene, blir hun avkrevd svar på hva som skjer med Altinn og arbeidsplassene når Altinn og Difi skal slås sammen..

P4 - 16 Jun 19 kl. 21:52

Forkaster sentralt bevis i Jemtland-saken

Et sentralt bevis i Jemtlandsaken vil bli frafalt når ankesaken starter i morgen. Etter det Dagbladet kjenner til vil påtalemyndigheten frafalle et bevis, som ble presentert i tingretten og som det også ble lagt vekt på i dommen. Det er usikkert om endringen av bevis kan ha betydning for skyldspørsmålet eller straffeutmålingen.

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 16:55

Krever svar fra Hadia

Ap-nestleder Hadia Tajik går i rette med det hun mener er feilaktige påstander om henne i Haddy Njies bok. I kveld krever Haddy Njie svar på hva Tajik snakker om..

NRK - 23 Aug 19 kl. 20:54

Solberg krever svar i helgen

Statsminister Erna Solberg krever av regeringspartiene at de kommer med svar i løpet av helgen om en endelig skisse hun har lagt frem i bompengesaken. Det sa Solberg på en pressekonferanse fredag kveld..

Dagbladet - 24 May 19 kl. 20:25

Bomløsning splitter regjeringen

Tre av regjeringspartiene snakker varmt om veiprising, men Frp blånekter. Statsminister Erna Solberg sier det er en «løpende diskusjon» om bompenger i regjeringen..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 14:37

Erna Solberg ber Raymond Johansen tilbakebetale all eiendomsskatt Oslo krevde inn i 2016

Statsminister Erna Solberg mener den ferske høyesterettsdommen om eiendomsskatt bør få konsekvenser for flere enn dem som saksøkte Oslo kommune. Også bystyreflertallet krever tilbakebetaling til alle..

NRK - 23 Aug 19 kl. 20:54

Solberg krever svar innen mandag

Statsminister Erna Solberg krever av regeringspartiene at de kommer med svar om en endelig skisse i bompengesaken innen mandag. Det sa Solberg på en pressekonferanse fredag kveld..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 06:18

Solberg: - Et Arbeiderparti som snakker mer slik som den ytre venstresiden

Statsminister Erna Solberg (H) frykter mindre variasjon i barnehagetilbudet etter valget. Hun advarer Jonas Gahr Støre og Ap mot å samarbeide med Rødt..

NRK - 24 Oct 19 kl. 18:01

Krever fengsel av advokater

Den flere uker lange rettssaken mot fem menn som er tiltalt for innføring av til sammen 87 kilo amfetamin i Tromsø, går mot slutten. Statsadvokatene mener å ha sterke bevis mot de to advokatene som er tiltalt saken..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt