P4 > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:56

P4 - 07 Dec 17 kl. 11:45

Krever at det voteres over Hagen

Fremskrittspartiet krever at Stortinget voterer over Carl I. Hagen som kandidat til Nobelkomiteen.
Det melder NTB nå.
I går vraket valgutvalget Hagen fra komiteen, fordi flertallet mener han ikke er valgbar.
Utvlaget har bedt Frp komme med en annen kandidat, men det har partiet sagt at de ikke vil gjøre..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Carl, Nobelkomiteen, NTB, Hagen, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreverat det , voteres, over, Hagen
NRK - 07 Dec 17 kl. 11:42

Frp krever Hagen-avstemning

Frp krever at Stortinget voterer over Carl I. Hagen som kandidat til Nobelkomiteen. Hagen er vararepresentant til Stortinget, men et flertall på Stortinget vil at faste representanter og varerepresentanter ikke skal kunne velges..

Dagbladet - 07 Dec 17 kl. 12:01

Frp krever at Stortinget stemmer over Nobel-Hagen

Frp holder fast på at partiveteran Carl I. Hagen skal være partiets kandidat til Nobelkomiteen..

P4 - 24 Apr 18 kl. 18:53

Hagen trekker seg snart

Frps Carl I. Hagen avslutter sin politiske karriere og trekker seg fra både Oslo bystyre og Stortinget når perioden er over om tre år. Det sier Hagen til Aftenposten.

P4 - 16 Nov 17 kl. 11:50

- Skadelig om Hagen velges inn

- Det vil sette Nobelkomiteen i en håpløs situasjon om Carl I. Hagen velges inn. Det mener Frps sittende komité-medlem, Inger-Marie Ytterhorn.

Aftenposten - 19 Nov 17 kl. 12:20

Motstanden mot Carl I. Hagen skyldes ene og alene at Carl I. Hagen er Carl I. Hagen. | Christian Tybring-Gjedde

Carl I. Hagen er kvalifisert til å sitte som medlem i Nobelkomiteen..

P4 - 10 Dec 17 kl. 09:27

Elvenes hardt ut mot Hagen

Høyres Hårek Elvenes går hardt ut mot Carl I. Hagen. I VG i går tok Hagen et kraftig oppgjør med sine kritikere, og han var blant annet klar på at Venstre ikke må gå inn i regjering.

P4 - 06 Dec 17 kl. 13:43

Hagen vrakes

Valgutvalget vraker Carl I. Hagen fra Nobelkomiteen, fordi flertallet mener han ikke er valgbar. Utvalget har flere ganger bedt Fremskrittspartiet om å foreslå en annen kandidatenn Hagen, som er varerepresentant til Stortinget, men Frp vil ikke.

NRK - 28 Apr 18 kl. 10:35

Savner Carl I. Hagen

– Jeg er svært uenig med Hagen, men han har alltid holdt fanen høyt mot økte avgifter. Med Frp i regjering går avgiftene opp og ikke ned, sier Raymond Johansen (Ap) til NTB. Han mener den siste «ekte Frp-er» forsvinner når Hagen går ut av politikken..

P4 - 20 Nov 17 kl. 15:13

Må vurdere Hagen på nytt

Frp må ta en ny runde på om det virkelig er Carl I. Hagen de ønsker som sin representant i Nobelkomiteen. Det ble resultatet etter dagens møte om Hagen kan delta i komiteen samtidig som han er vararepresentant til Stortinget.

VG - 07 Dec 17 kl. 11:50

Frp krever at Stortinget stemmer over Carl I. Hagen som Nobel-kandidat

Frp står på Carl I. Hagen som sin Nobel-kandidat. De vil sørge for at valgutvalget ikke leverer en Nobel-innstilling uten noen navn fra Frp..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mye dyrere øl i Norge

Øl koster mellom 53 og 200 prosent mer på Vinmonopolet i Norge enn på Systembolaget i Sverige..

P4 - 15 minutter siden

Opphevet alkoholforbud

Det er lov å drikke alkohol på Unge Høyres landsmøte nå i helgen..

P4 - 1 time siden

20 år siden mirakelet i Marseille

I dag, St.Hans aften er det 20 år siden Norge slo Brasil i fotball-VM..

P4 - 1 time siden

Unge Høyre vil legalisere noen stoffer

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer. Det ble klart på ungdomspartiets landsmøte på Gardermoen i ettermiddag. Samtidig stemte landsmøtet, med to stemmers margin, ned et forslag om å legalisere all narkotika.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet samarbeider med politiet

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998, vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Hans forsvarer, Thomas Hansen, sier til NRK at mannen håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det var onsdag denne uken at den utenlandske statsborgeren ble pågrepet for drapet, da han ankom Oslo lufthavn.

P4 - 1 time siden

Flere sauer funnet døde

Flere sauer er nå funnet døde etter ulveangrep nord i Østerdalen. Siden i går kveld er 23 sauer tatt av ulv i Rendalen, skriver Østlendingen. Dermed er over 150 sauer bekreftet drept av ulv den siste tiden.

P4 - 1 time siden

- Ikke tegn til skudd

Det er ikke tegn til at det ble avfyrt skudd da politisjasjonen på Stovner i Oslo ble utsatt for hærverk i natt. En mann ble pågrepet, og politiet fant et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham. Et vindu og et overvåkingskamera ble ødelagt, men ingen personer ble skadd..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

P4 - 2 timer siden

Bensinstasjonen ranet

En mann er pågrepet etter at en bensinstasjon på Minnesund i Askershus ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen skal ifølge politiet ha truet betjeningen med et stikkvåpen. Det er usikkert om han fikk med seg noe penger.

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En mann må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov. Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene har brukt vold mot kvinnen, og ha forsøkt å løfte eller fra henne over rekkverket. Han er også tiltalt for drapstrusler mot en nabo som grep inn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt