P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

P4 - 07 Dec 17 kl. 11:45

Krever at det voteres over Hagen

Fremskrittspartiet krever at Stortinget voterer over Carl I. Hagen som kandidat til Nobelkomiteen.
Det melder NTB nå.
I går vraket valgutvalget Hagen fra komiteen, fordi flertallet mener han ikke er valgbar.
Utvlaget har bedt Frp komme med en annen kandidat, men det har partiet sagt at de ikke vil gjøre..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Carl, Nobelkomiteen, NTB, Hagen, Frp

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreverat det , voteres, over, Hagen
NRK - 07 Dec 17 kl. 11:42

Frp krever Hagen-avstemning

Frp krever at Stortinget voterer over Carl I. Hagen som kandidat til Nobelkomiteen. Hagen er vararepresentant til Stortinget, men et flertall på Stortinget vil at faste representanter og varerepresentanter ikke skal kunne velges..

Dagbladet - 07 Dec 17 kl. 12:01

Frp krever at Stortinget stemmer over Nobel-Hagen

Frp holder fast på at partiveteran Carl I. Hagen skal være partiets kandidat til Nobelkomiteen..

P4 - 16 Nov 17 kl. 11:50

- Skadelig om Hagen velges inn

- Det vil sette Nobelkomiteen i en håpløs situasjon om Carl I. Hagen velges inn. Det mener Frps sittende komité-medlem, Inger-Marie Ytterhorn.

Aftenposten - 19 Nov 17 kl. 12:20

Motstanden mot Carl I. Hagen skyldes ene og alene at Carl I. Hagen er Carl I. Hagen. | Christian Tybring-Gjedde

Carl I. Hagen er kvalifisert til å sitte som medlem i Nobelkomiteen..

P4 - I førrgår: 09:27

Elvenes hardt ut mot Hagen

Høyres Hårek Elvenes går hardt ut mot Carl I. Hagen. I VG i går tok Hagen et kraftig oppgjør med sine kritikere, og han var blant annet klar på at Venstre ikke må gå inn i regjering.

P4 - 06 Dec 17 kl. 13:43

Hagen vrakes

Valgutvalget vraker Carl I. Hagen fra Nobelkomiteen, fordi flertallet mener han ikke er valgbar. Utvalget har flere ganger bedt Fremskrittspartiet om å foreslå en annen kandidatenn Hagen, som er varerepresentant til Stortinget, men Frp vil ikke.

P4 - 20 Nov 17 kl. 15:13

Må vurdere Hagen på nytt

Frp må ta en ny runde på om det virkelig er Carl I. Hagen de ønsker som sin representant i Nobelkomiteen. Det ble resultatet etter dagens møte om Hagen kan delta i komiteen samtidig som han er vararepresentant til Stortinget.

VG - 07 Dec 17 kl. 11:50

Frp krever at Stortinget stemmer over Carl I. Hagen som Nobel-kandidat

Frp står på Carl I. Hagen som sin Nobel-kandidat. De vil sørge for at valgutvalget ikke leverer en Nobel-innstilling uten noen navn fra Frp..

NRK - 07 Dec 17 kl. 13:16

Hagen: Stortinget bryter reglene

Frp mener at dersom Stortinget tillater votering om å la Berit Reiss-Andersen bli medlem av Nobelkomiteen, uten å også gjennomføre votering på Carl I. Hagen, vil det være i strid med det Hagen kaller «en nær grunnlovsfestet sedvane»..

Aftenposten - 01 Dec 17 kl. 21:51

Bare motkandidat ser ut til å kunne stanse Hagen

Ap-leder Jonas Gahr Støre får flertall for forslag som skal hindre Carl I. Hagen plass i Nobelkomiteen. Men stortingspresident Olemic Thommessen sier at Frp likevel kan foreslå Hagen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt