P4 > Nyheter

Tuesday, 18 December, 11:22

P4 - 07 Dec 17 kl. 11:45

Krever at det voteres over Hagen

Fremskrittspartiet krever at Stortinget voterer over Carl I. Hagen som kandidat til Nobelkomiteen.
Det melder NTB nå.
I går vraket valgutvalget Hagen fra komiteen, fordi flertallet mener han ikke er valgbar.
Utvlaget har bedt Frp komme med en annen kandidat, men det har partiet sagt at de ikke vil gjøre..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Carl, Nobelkomiteen, NTB, Hagen, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreverat det , voteres, over, Hagen
NRK - 07 Dec 17 kl. 11:42

Frp krever Hagen-avstemning

Frp krever at Stortinget voterer over Carl I. Hagen som kandidat til Nobelkomiteen. Hagen er vararepresentant til Stortinget, men et flertall på Stortinget vil at faste representanter og varerepresentanter ikke skal kunne velges..

Dagbladet - 07 Dec 17 kl. 12:01

Frp krever at Stortinget stemmer over Nobel-Hagen

Frp holder fast på at partiveteran Carl I. Hagen skal være partiets kandidat til Nobelkomiteen..

P4 - 24 Apr 18 kl. 18:53

Hagen trekker seg snart

Frps Carl I. Hagen avslutter sin politiske karriere og trekker seg fra både Oslo bystyre og Stortinget når perioden er over om tre år. Det sier Hagen til Aftenposten.

P4 - 16 Nov 17 kl. 11:50

- Skadelig om Hagen velges inn

- Det vil sette Nobelkomiteen i en håpløs situasjon om Carl I. Hagen velges inn. Det mener Frps sittende komité-medlem, Inger-Marie Ytterhorn.

Aftenposten - 19 Nov 17 kl. 12:20

Motstanden mot Carl I. Hagen skyldes ene og alene at Carl I. Hagen er Carl I. Hagen. | Christian Tybring-Gjedde

Carl I. Hagen er kvalifisert til å sitte som medlem i Nobelkomiteen..

P4 - 10 Dec 17 kl. 09:27

Elvenes hardt ut mot Hagen

Høyres Hårek Elvenes går hardt ut mot Carl I. Hagen. I VG i går tok Hagen et kraftig oppgjør med sine kritikere, og han var blant annet klar på at Venstre ikke må gå inn i regjering.

P4 - 06 Dec 17 kl. 13:43

Hagen vrakes

Valgutvalget vraker Carl I. Hagen fra Nobelkomiteen, fordi flertallet mener han ikke er valgbar. Utvalget har flere ganger bedt Fremskrittspartiet om å foreslå en annen kandidatenn Hagen, som er varerepresentant til Stortinget, men Frp vil ikke.

NRK - 28 Apr 18 kl. 10:35

Savner Carl I. Hagen

– Jeg er svært uenig med Hagen, men han har alltid holdt fanen høyt mot økte avgifter. Med Frp i regjering går avgiftene opp og ikke ned, sier Raymond Johansen (Ap) til NTB. Han mener den siste «ekte Frp-er» forsvinner når Hagen går ut av politikken..

P4 - 20 Nov 17 kl. 15:13

Må vurdere Hagen på nytt

Frp må ta en ny runde på om det virkelig er Carl I. Hagen de ønsker som sin representant i Nobelkomiteen. Det ble resultatet etter dagens møte om Hagen kan delta i komiteen samtidig som han er vararepresentant til Stortinget.

VG - 07 Dec 17 kl. 11:50

Frp krever at Stortinget stemmer over Carl I. Hagen som Nobel-kandidat

Frp står på Carl I. Hagen som sin Nobel-kandidat. De vil sørge for at valgutvalget ikke leverer en Nobel-innstilling uten noen navn fra Frp..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt