VG > Sport

Friday, 24 January, 07:00

VG - 19 Nov 19 kl. 08:54

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Høie, Kjell Ingolf Ropstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreverat , barnsom , bor, isolertfår , helsehjelp, Skal, følges opp
VG - 12 Oct 19 kl. 19:29

Johnsen (H) krever nullvisjon: – Ingen barn skal bo isolert

Det er på tide med en nullvisjon for saker der barn som bor isolert i enetiltak, mener leder for familie- og kulturkomiteen, Kristin Ørmen Johnsen (H)..

P4 - 06 Oct 19 kl. 10:38

Flere barnevernsbarn har bodd isolert

Flere barnevernsbarn er blitt boende isolert, til tross for at hjemkommunen har ment at barnets beste vil være å bo med andre barn eller i fosterhjem. Det skriver VG. Flere barnevernsledere i flere store kommuner sier til VG at en rekke barn er blitt plassert alene under såkalte «enetiltak» i strid med deres faglige råd.

VG - 18 Nov 19 kl. 06:03

Barn som trenger helsehjelp må bo isolert i barnevernet

Det statlige barnevernet mener minst 22 barn ikke får helsehjelpen de har krav på. I stedet bor flere av dem isolert i barnevernet..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 07:28

Flere barnevernsbarn har bodd isolert. Både de og fagpersonene mente de burde bodd med andre.

Flere barn er blitt boende isolert, til tross for at hjemkommunen har ment at barnets beste vil være å bo med andre barn eller i fosterhjem, skriver VG..

NRK - 12 Jan 20 kl. 05:07

Isolert av flom på Sørlandet

En flomstor bekk har isolert over 20 hus med rundt 50 mennesker i Brunvatnebygda i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Alle hus nord for Øste Løynstjønn er isolert..

VG - 05 Oct 19 kl. 19:51

Barneombudet om barna som bor isolert: Må lovreguleres

Barneombud Inga Bejer Engh ber myndighetene innføre streng kontroll for bruken av såkalte enetiltak, der barn bor isolert..

VG - 10 Oct 19 kl. 21:38

Camilla (19) bodde isolert i tre år: – Du blir syk av det

Camilla mener at hun ble syk av å bo isolert. Gjentatte ganger sa hun ifra om at hun ville bo med andre barn. Men hun opplevde ikke å bli hørt..

VG - 10 Oct 19 kl. 08:58

Barna som bor isolert: Toppe (Sp) krever systemendring i barnevernet

Kjersti Toppe (Sp) vil kreve en mye strengere regulering og kontroll av tiltakene der barnevernsbarn bor isolert. Politikeren mener det må en større systemendring til – og skal ta opp saken for Stortinget..

P4 - 12 Jan 20 kl. 07:23

Isolert etter flom

Rundt 50 personer i 20 husstander er isolert på grunn av flom i Tangvall i Kristiansand kommune. Beboerne ble isolert i går kveld da en bekk flommet over, skriver Fædrelandsvennen. En beboer sier til avisen at han regner med at situasjonen vil bedre seg i dag.

VG - 21 Nov 19 kl. 22:08

Krever strakstiltak for barna som bor isolert: – Haster

Det statlige barnevernet mener at minst 22 barn ikke får helsehjelpen de har krav på. Arbeiderpartiet og Senterpartiet forventer at barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad igangsetter strakstiltak for disse barna..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Romøren om sitt livs drama: Lå kreftsyk ved siden av kona da hun fødte datteren

Da hjerteknuseren Fiona (6 måneder) kom til verden lå pappa Bjørn Einar Romøren (38) kreftsyk i nabosengen på fødeavdelingen i dunjakke med avkjølende klut på sin blanke isse. Nå ser den tidligere storhopperen mot slutten på et sykdomshelvete..

VG - 4 timer siden

Aerosmith-trommeslager bortvist av vakter ved øvingslokale

To vakter sier bandet hyret dem for å hindre Joey Kramer (69) i å komme inn. Nå har han også fått tommel ned fra domstolen hva spilling med Aerosmith angår..

VG - 8 timer siden

– Rettssaken er en stor belastning for ham

HAMBURG (VG) Den tidligere SS-vaktens forsvarer frykter at domstolen aldri vil komme i mål med rettssaken, som nå er forlenget til midten av mai..

VG - 12 timer siden

Dette er Ernas nye regjering: Abid Raja er overraskelsen

VG har fått bekreftet de 20 navnene i Erna Solbergs nye mindretallsregjering med Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti, som hun presenterer fredag. Trine Skei Grandes hovedutfordrere Abid Raja og Sveinung Rotevatn skal inn i regjeringen, mens Venstre-lederen selv blir kunnskapsminister, ifølge VGs opplysninger..

VG - 15 timer siden

«Heksejakt»-aktuelle Ingrid Bolsø Berdal avlyser 40-årskrise: – Det er jeg ikke med på

Skuespiller Ingrid Bolsø Berdal (39) ble tidligere irritert dersom noen ønsket å gi henne jobb fordi hun er kvinne..

VG - 10 timer siden

IS-kvinne må betale selv – Joshua French har ikke fått noe krav

UD har sagt at IS-kvinnen må betale sine egne utgifter og at det «alltid» skjer. Men i den mest kjente saken der UD har gitt konsulær bistand, med mange millioner i utgifter, er det aldri blitt rettet noe krav om å få penger tilbake..

VG - 11 timer siden

«Skam»-Herman bekrefter brudd: – Tungt når ting ikke funker

OSLO (VG) «Skam»-skuespilleren er nå aktuelt i nok en ungdomserie. Netflix-serien «Ragnarok» har verdenspremiere 31. januar..

VG - 11 timer siden

Vurderer å straffe Solberg for Hauglie-exit

Hvis arbeidsminister Anniken Hauglie (H) nå tas ut av regjeringen, vil SV vurdere å fremme et kritikkvedtak mot statsminister Erna Solberg..

VG - 12 timer siden

TV3-kommentator: – Jeg kunne like gjerne ha sittet hjemme i stua

STOCKHOLM (VG) TV3-kommentator Daniel Høglund har aldri opplevd å bli plassert så langt fra håndballbanen som han skal være i fredagens semifinale i Tele2 Arena i Stockholm..

VG - 14 timer siden

«Vi vet at vi må forsterke oss. Vi vet det.»

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) har åtte dager på seg for å finne spillere som kan hjelpe troppen resten av sesongen. Nordmannen erkjenner at det begynner å haste..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt