VG > Sport

Torsdag, 06 August, 18:50

VG - 19 nov. 19 kl. 08:54

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Høie, Kjell Ingolf Ropstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreverat , barnsom , bor, isolertfår , helsehjelp, Skal, følges opp
VG - 12 okt. 19 kl. 19:29

Johnsen (H) krever nullvisjon: – Ingen barn skal bo isolert

Det er på tide med en nullvisjon for saker der barn som bor isolert i enetiltak, mener leder for familie- og kulturkomiteen, Kristin Ørmen Johnsen (H)..

P4 - 06 okt. 19 kl. 10:38

Flere barnevernsbarn har bodd isolert

Flere barnevernsbarn er blitt boende isolert, til tross for at hjemkommunen har ment at barnets beste vil være å bo med andre barn eller i fosterhjem. Det skriver VG. Flere barnevernsledere i flere store kommuner sier til VG at en rekke barn er blitt plassert alene under såkalte «enetiltak» i strid med deres faglige råd.

VG - 18 nov. 19 kl. 06:03

Barn som trenger helsehjelp må bo isolert i barnevernet

Det statlige barnevernet mener minst 22 barn ikke får helsehjelpen de har krav på. I stedet bor flere av dem isolert i barnevernet..

Aftenposten - 06 okt. 19 kl. 07:28

Flere barnevernsbarn har bodd isolert. Både de og fagpersonene mente de burde bodd med andre.

Flere barn er blitt boende isolert, til tross for at hjemkommunen har ment at barnets beste vil være å bo med andre barn eller i fosterhjem, skriver VG..

VG - 05 okt. 19 kl. 19:51

Barneombudet om barna som bor isolert: Må lovreguleres

Barneombud Inga Bejer Engh ber myndighetene innføre streng kontroll for bruken av såkalte enetiltak, der barn bor isolert..

NRK - 12 jan. 20 kl. 05:07

Isolert av flom på Sørlandet

En flomstor bekk har isolert over 20 hus med rundt 50 mennesker i Brunvatnebygda i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Alle hus nord for Øste Løynstjønn er isolert..

VG - 10 okt. 19 kl. 21:38

Camilla (19) bodde isolert i tre år: – Du blir syk av det

Camilla mener at hun ble syk av å bo isolert. Gjentatte ganger sa hun ifra om at hun ville bo med andre barn. Men hun opplevde ikke å bli hørt..

VG - 10 okt. 19 kl. 08:58

Barna som bor isolert: Toppe (Sp) krever systemendring i barnevernet

Kjersti Toppe (Sp) vil kreve en mye strengere regulering og kontroll av tiltakene der barnevernsbarn bor isolert. Politikeren mener det må en større systemendring til – og skal ta opp saken for Stortinget..

P4 - 12 jan. 20 kl. 07:23

Isolert etter flom

Rundt 50 personer i 20 husstander er isolert på grunn av flom i Tangvall i Kristiansand kommune. Beboerne ble isolert i går kveld da en bekk flommet over, skriver Fædrelandsvennen. En beboer sier til avisen at han regner med at situasjonen vil bedre seg i dag.

VG - 21 nov. 19 kl. 22:08

Krever strakstiltak for barna som bor isolert: – Haster

Det statlige barnevernet mener at minst 22 barn ikke får helsehjelpen de har krav på. Arbeiderpartiet og Senterpartiet forventer at barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad igangsetter strakstiltak for disse barna..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Youtube-prank kan ende med fengselsstraff

Youtube-stjernene Alan og Alex Stokes (23) er siktet for å ha iscenesatt et bankran..

VG - 2 timer siden

Nye reiseråd: Frankrike, Sveits og Tsjekkia blir røde

Når norske myndigheter nå endrer reiserådene for Europa, er det flere land som farges røde. Samtidig åpnes flere svenske län..

VG - 5 timer siden

Mannefall under Krügers maktdemonstrasjon: - Det er en brutal bakke

LYSEBOTN (VG) Simen Hegstad Krüger vant for tredje året på rad. Han smadret løyperekordholder Hans Christer Holund opp de bratte bakkene i Lysebotn..

VG - 4 timer siden

Reiseråd om «grønne land» fører turistene bak lyset

Den som tror på tall og reiseråd stoler på myndighetene, men i dette tilfellet er det ikke engang «verdt fem øre», mener tidligere smittevernoverlege Bjørg Marit Andersen..

VG - 4 timer siden

VG+ viser Rosenborg i Europa

Fra før er det klart at europacupkvalifiseringen til Molde og Viking går på VG+. Nå får du som abonnent også se Rosenborg på veien mot Europa League..

VG - 5 timer siden

Holund parkert av Hegstad Krüger i Lysebotn Opp: - Det var tungt

LYSEBOTN/OSLO (VG) Simen Hegstad Krüger gjentok bedriften fra fjorårets Lysebotn Opp. Han vant foran løyperekordholder Hans Christer Holund..

VG - 4 timer siden

Ketil Bjørnstads tour de force! Bokanmeldelse av «Siste tiåret»

«Jeg er engstelig for alt», skriver Ketil Bjørnstad. Det trenger han ikke være for denne romansyklusen. Seksti år, beskrevet over seks år, i seks bind à 800 sider, landes med ganske stilrent nedslag..

VG - 6 timer siden

Johaug viste superform – suveren i Lysebotn Opp

SANDNES (VG) Det er lenge igjen til vinteren, men med rulleski på beina viste Therese Johaug krefter og sendte et skremmeskudd før kommende sesong..

VG - 7 timer siden

Stig-André Berge får «bonus-VM» før jul

Stig-André Berge (37) jubler over den ferske og overraskende VM-beskjeden som kan gi ham en hektisk avslutning på karrieren – med to VM og OL i løpet av 10 måneder..

VG - 7 timer siden

Jake Pauls hus undersøkt av FBI

Onsdag tok flere agenter seg inn i youtuberens villa i Calabasas i California. Flere skytevåpen skal ha blitt konfiskert. Det melder flere amerikanske medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt