P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 10:39

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:39

Krever at Tyrkia stopper offensiv

De europeiske medlemslandene i FNs sikkerhetsråd krever nå at Tyrkia stopper offensiven i Nord-Syria.
Det melder nyhetsbyrået AFP.
Også USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser, og at Tyrkia må forhindre at terrorgruppen IS nå styrker seg.
Minst 111 mennesker er drept etter at den den tyrkiske militæroffensiven startet i går..
Les mer på P4


Les mer om:
FNs, Tyrkia, Nord-Syria, AFP, USAs, FN, IS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreverat , Tyrkia, stopper, offensiv
NRK - 23 Oct 19 kl. 01:22

Starter ikke ny offensiv i Syria nå

USAs regjering har sagt til Tyrkias regjering at den avtalte tilbaketrekkingen av kurdiske styrker på grensa til Tyrkia nå er fullført. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Tyrkia opplyste i en uttalelse at de nå ikke vil starte en ny offensiv i området..

NRK - 10 Oct 19 kl. 11:57

Iran krever stopp i angrepet

Iran krever at Tyrkia umiddelbart stopper angrepet mot de kurdiskkontrollerte områdene nord i Syria og forlater landet. Det kommer frem i en uttalelse fra Irans utenriksdepartement..

P4 - 19 Feb 20 kl. 18:33

Tyrkia truer med offensiv

Tyrkias president sier det bare er et spørsmål om tid før de innleder en militæroffensiv i Idlib i Syria. President Recep Tayyip Erdogan krever at syriske regjeringsstyrker holder seg unna de tyrkise stillingene nordvest i Syria, melder nyhetsbyrået AFP. Russland som støtter de syriske regjeringsstyrkene advarer Tyrkia mot å gå til angrep..

P4 - 11 Oct 19 kl. 17:35

Truer Tyrkia med sanksjoner

EU truer nå Tyrkia med sanksjoner hvis landet ikke avslutter sin militære offensiv i Nord-Syria. Samtidig advarer Pentagon Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen. Tyrkia har i dag utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen..

NRK - 10 Feb 20 kl. 18:52

Tyrkia svarte med angrep i Syria

Tyrkia sier de har «nøytralisert 101 regime-elementer» i Syria. Det var en gjengjeldelse etter at fem tyrkiske soldater ble drept i et syrisk angrep i Idlib-provinsen. Tyrkia støtter opprørerne der mot regjeringens russisk-støttede offensiv..

Dagbladet - 14 Oct 19 kl. 22:16

Sanksjoner mot Tyrkia

Ved midnatt mandag ble det bekreftet at USA har innført sanksjoner mot Tyrkia som følge av deres offensiv mot mål i Nord-Syria..

NRK - 26 Oct 19 kl. 15:51

Ampert ved ambassade i Oslo

Det er bråk ved den tyrkiske ambassaden i Oslo. Klokka 13 i dag var det ein demonstrasjon til støtte for Tyrkia. I 15-tida starta ein kurdiske motdemonstrasjonen mot Tyrkias offensiv i Nord-Tyrkia..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Utenriksministeren ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet. Lysbakken etterlyser sanksjoner mot Tyrkia.

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide oppfordrer Tyrkia til å vise tilbakeholdenhet..

VG - 15 Oct 19 kl. 18:23

AFP: Tyrkia vil fortsette Syria-offensiv «med eller uten verdens støtte»

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og fortsetter kampene i Syria..

VG - 15 Oct 19 kl. 18:23

Tyrkia vil fortsette Syria-offensiv «med eller uten verdens støtte»

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og fortsetter kampene i Syria..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

- Fire av fem uten symptomer

- Ifølge en kinesisk studie har fire av fem koronmasmittede ikke hatt symptomer i det hele tatt. Av 166 nye tilfeller som ble påvist onsdag, var 130 symptomfire, skriver tidsskriftet Biritsh medical journal. Forsker ved universitetet i Oxford, Tom Jefferson, sier dette er en liten stikkprøve, men at viruset kan være overalt, dersom dette viser seg å være tilfellet.

P4 - 1 time siden

Siktet for uforsiktig omgang med våpen

Mannen i 50-årene som ble skutt av politiet i Sandnes i går kveld, er siktet for uforsiktig omgang med skytevåpen. Det opplyser politiet nå. Mannen er kjent for politiet fra før.

P4 - 1 time siden

Fester flere steder i natt

Politiet flere steder i landet melder at det i natt har vært fester med mange folk. I Nordland sier politiet at det har vært fest i både garasjer og uteboder. Operasjonsleder Kjetil Kaalaas sier til Dagbladet at ti til 15 personer har vært samlet samtidig, hovedsaklig yngre mennesker, der foreldrene ikke har vært hjemme.

P4 - 1 time siden

Ber folk gå eller sykle

Kollektivselskapet Ruter ber folk i Oslo om å gå eller sykle hvis de skal ut på tur i påsken. Mange vil være hjemme i hovedstaden i påsken, og da kan det bli trangt på buss, trikk og t-bane. Ruter opplyser at kollektivtrafikken nå primært er for de med oppgaver som er viktige for samfunnet..

P4 - 1 time siden

Vil gi frisører og folk i varehandel mer utdanning

Ansatte i varehandel, reiseliv og frisører skal få økt kompetanse. Regjeringen gir nå 100 millioner kroner til nye bransjeprogrammer, slik at ansatte i seks ulike bransjer skal få mulighet til kompetanseheving. Koronakrisen har ført til en kraftig økning i antall arbeidsledige og permitterte.

P4 - 1 time siden

Vil ikke anbefale maske

Folkehelseinsituttet vil ikke anbefale nordmenn å gå med munnbind for å hindre koronasmitte. Verdens helseorganisasjon har så langt ikke anbefalt dette som et tiltak, men sier de nå vurderer det. Avdelingsdirektør i Folkehelseinsituttet, Hanne-Merete Eriksen-Volle sier til NRK at de ikke tror det vil ha effekt ute i samfunnet, men at det er viktig i helsetjenesten..

P4 - 2 timer siden

Klessalget har stupt

Salget av klær fra butikker i Norge falt med 80 prosent de to siste ukene i mars. Det viser en oversikt fra 40 norske kjøpesentre, skriver Finansavisen. 70 prosent av klesbutikkene i Norge ligger i kjøpesentre, og mange har stengt på grunn av sviktende salg.

P4 - 2 timer siden

Ut mot smågodt-ja

Smågodt-salg kan gjøre at flere blir smittet av korona. Det mener kommuneoverlege i Haugesund, Jostein Helgeland,som reeagerer på at Mattilsynet har sagt ja til fortsatt salg av smågodt i lsøvekt. Tilsynet mener dette er trygt, fordi viruset først og fremst smittet ved kontakt med en smittet person.

P4 - 2 timer siden

Frankrike stansetutstyr på vei til Sverige

Frankrike stanset fire millioner beskyttelsesmasker som var på vei fra Kina til Sverige. En del av disse skulle videre fra Sverige til Italia og Spania, men Frankrike har innført en regel som sier at de har rett til å beslaglegge produkter for å bekjempe koronaviruset. Nå vurderer Sverige å anmelde Frankrike til EU-kommisjonen for å ha brutt reglene for det indre marked..

P4 - Igår: 06:51

Christers luksuspizza

Christer elsker pizza i alle former, en av hans favoritter er Pizza Bianca med rogn og gravlaks..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt